Beauty

Skincare tip | MILU Morning Dew

21 juni 2022

milu morning dew review lightweight moisturizer
Het Nederlandse merk MILU lanceerde onlangs een nieuw product en sinds de eerste applicatie ben ik fan. Ben jij op zoek naar een extra hydratatieboost voor je huid die zorgt voor een mooie frisse glow, zónder dat het te rijk of vettig is? Dan ga je van de nieuwe MILU Morning Dew lightweight moisturizer vast heel blij worden. In dit artikel een uitgebreide review!

‘Lees ook: Skincare tips | Je huid gehydrateerd houden op warme dagen.’

milu morning dew review lightweight moisturizer

MILU Morning Dew

De belofte

“Ontdek onze ultra-hydraterende, lichtgewicht gezichtsverzorging voor dagelijks gebruik, die je huid de hele dag stralend en fris houdt. De moisturizer is voor 91,99% van natuurlijke oorsprong en geeft een echte energieboost aan je huid – deze is daardoor de hele dag gehydrateerd & gevoed en heeft een gezonde glow, zonder dat de formule je poriën verstopt. De formule plakt niet, heeft een fijne lichte textuur en wordt snel door de huid geabsorbeerd.”

Ingrediënten

Deze crème heeft een ingrediëntenlijst om blij van te worden! Zo zit er onder andere glycerine, niacinamide (kalmeert, versterkt de huidbarrière en vermindert pigmentvlekken en roodheid), cloudberry-olie (een soort braam bomvol vitamine C &E met anti-ageing eigenschappen), polyglutaminezuur (kan 4-5x meer vocht vasthouden dan hyaluronzuur), soja-olie en vitamine E in. Goed om te weten: dit product is vegan, bevat geen siliconen, komt van Nederlandse bodem en is dierproefvrij.

Prijs en verkrijgbaarheid

De MILU Morning Dew lightweight moisturizer is verkrijgbaar via de MILU webwinkel voor €25,95/50ml en is ook te bestellen bij Parfumerie Douglas.

milu morning dew review lightweight moisturizer milu morning dew review lightweight moisturizer

Review

Als het op de looks van de verpakking aankomt, scoort deze crème alvast hoge punten. Ik vind de frisse oranjeroze met subtiel kleurverloop in ieder geval heel mooi. Daarnaast werkt een tube heel hygiënisch en omdat deze op-de-kop staat kan je hem waarschijnlijk goed leeg krijgen omdat het product tijdens het staan naar beneden zakt. De textuur is verder heel licht en de geur is zacht, subtiel en fris.

Je brengt de MILU Morning Dew aan op een gereinigde huid en kan hem verder goed combineren met je overige huidverzorging zoals een serum en SPF en/of nachtcrème omdat het zeer snel intrekt en niet gaat rullen, iets dat bij sommige vochtboosters nog wel eens gebeurt. Zie het dus als een extra laagje hydratatie dat de huid opfrist en soepel maakt plús een aantal heel fijne huidverbeterende eigenschappen vanwege de mooie ingrediënten. Mocht ik een ‘nadeel’ moeten noemen, dan is het dat ik er graag een SPF30 of hoger in had willen zien. Dan was het helemaal de perfecte combinatie geweest als alles-in-één product die je op zomerse dagen de hele dag lekker bij kan smeren.

Maar overall vind ik dit echt een heerlijk product dat me qua textuur en huidgevoel aan Korean skincare doet denken; intensief hydraterend met een lichtgewicht en fris huidgevoel, een plumping effect, een mooie glow én deze moisturizer doet het als bonus ook nog eens goed onder make-up. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Diana van os
    Reply Diana van os 21 juni 2022 at 20:27

    Bedankt voor het review ik ben heel nieuwsgierig geworden naar dit product !

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.