Fashion

Fashion | 3x mode musthaves voor de zomer

13 juni 2022

mode musthaves zomer 2022
Er zijn een aantal items die deze zomer in je kledingkast eigenlijk niet mogen ontbreken. En dan niet alleen bekeken vanuit de laatste modetrends, maar ook omdat je er vooral heel veel plezier van zal gaan hebben én twee ervan ook nog eens een fijne extra met zich meebrengen. Lees verder voor deze drie mode musthaves voor de zomer!

‘Lees ook: Fashion | Mijn favoriete type zomerjurkjes (en hoe ze te combineren).’

mode musthaves zomer 2022

Dit zijn de mode musthaves voor deze zomer

Een grote hoed

Je ziet ze steeds meer in het straatbeeld en het is daarmee vooral ook wel een fashion statement geworden: het dragen van een grote hoed in de zomer. En dan het liefst eentje van gevlochten en wat luchtiger materiaal zodat het ook nog eens prettig draagt met warmer weer. Het ziet er niet alleen heel erg leuk uit, maar je haren en je gezicht danken je ook nog eens voor deze extra schaduw en bescherming tegen de directe zonnestralen. Win-win!

–> Extra tip: kies in de zomer voor luchtigere kleding om te dragen van natuurlijke materialen zoals katoen, viscose, bamboe en linnen. Combineer een fris wit hemdje met een wijde linnen of katoenen broek van bijvoorbeeld River Woods voor een heel zomers plaatje samen met zo’n zomerse strohoed :)

Sandaaltjes

Niks zo vervelend als heel warme voeten te hebben wanneer de temperaturen omhoog gaan en daardoor de warmte niet goed kwijt te kunnen. Onmisbaar is dus zeker een paar fijne sandaaltjes, helemaal wanneer je er iets meer in investeert zodat er een goed ondersteunende zool onder zit zodat je er ook echt wat kilometers op kan wandelen wanneer je op vakantie een stadje bezoekt. Maar eigenlijk is er hiermee voor iedereen wat naar wens te vinden; van sandaaltjes met hakje tot een peep toe model, comfortabel platte, met een sportieve (witte) zool.. Lekkere combineren maar!

mode musthaves zomer 2022

De skort

Yes, helemaal terug van weggeweest. De skort (broekrok) is dus een combinatie tussen een rokje (skirt) en een korte broek (short) en dat heeft vooral één heel fijn voordeel: zeg maar dag tegen plakkende bovenbenen of opwaai-taferelen! Het draagt dus als een korte broek maar ziet er net even wat vrouwelijker uit door de looks van een rokje. En ook met deze mode musthave kan je alle kanten op. Combineer bijvoorbeeld een zwarte met een hakje en een opengewerkt topje voor een zomers etentje aan een boulevard of draag er eentje van denim met sneakers en een shirtje voor tijdens een wandeling of marktjes afstruinen.

Waar je bij hogere temperaturen er al snel aan denkt om te kiezen voor gemak, luchtigere en iets meer loszittende kleding en vooral ‘comfort’ kan de sexyness er nog wel eens bij inschieten. Maar hoe anders is dat als je onder die kleding sexy lingerie draagt? Ook dit kan heel comfortabel zitten, geeft toch net even een ander gevoel en zo’n mooi kanten randje wat bij een zomers briesje wellicht iets zichtbaar wordt staat ook nog eens heel mooi bij een zongekuste huid.

Ik ga voor mijzelf in ieder geval zéker nog op zoek naar zo’n perfecte grote hoed. Niet alleen omdat ik het heel leuk vind staan, maar ook om mijn gekleurde haren én mijn zongevoelige gezichtshuid extra bescherming tegen de zon te bieden :) Wat staat er nog op jouw summer shoppinglist?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 21 juni 2022 at 15:48

  Super leuk de Skort, ga ik zeker voor kijken deze zomer :)

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 14 juni 2022 at 09:12

  Ik neem een beetje de credit voor zomerhoeden. Daar. Ik heb het gezegd. Hoeden draag ik namelijk al een aantal jaren. Ze zijn ook al een aantal jaren gewoon bij gewone winkels te koop, zelfs de drogist. Ik denk niet dat het een trend is, maar gewoon enorm praktish. Vooral als je je gezicht niet wil laten verbranden in de zon. Ik heb nu 4 verschillende hoeden, groot en klein. Eigenlijk wil ik er nu kleurenvariatie in hebben, zodat het beter bij mijn outfits past. Mijn hoeden zijn nu wel neutraal, maar hoe leuk is het om het goed bij je kleding te laten passen? Yay for hats!
  (Nay for sandals … waarom mensen die ondingen nog dragen is mij een raadsel. Loop dan gewoon op blote voeten. Ben ik dan echt de enige die steentjes en zand in mijn schoenen irritant vind? )

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.