Fashion

Webshop tip | Puur Pastelle

20 juni 2022

Puur Pastelle webwinkel tip
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die pareltjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en waarvan ik echt héél enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je. Zoals Puur Pastelle, een Nederlandse webshop met kleding van verschillende merken die je niet overal tegenkomt. En yes, ook de inbetweenies  kunnen hier goed terecht. In dit artikel vertel ik je meer over deze leuke webwinkel!

‘Lees ook: Webshop tip | KAFFE & KAFFE Curve.’

Puur Pastelle webwinkel tip

Puur Pastelle

De eerste Pastelle Boutique werd in 2004 geopend en inmiddels is dit uitgegroeid tot een totaal van vier filialen en een mooie webwinkel. Je kan bij Pastelle terecht voor heel veel verschillende kledingmerken, waaronder een aantal bekende zoals Selected Femme, Vila, Yaya, Studio Anneloes, Fabienne Chapot en Geisha, maar ze hebben ook een mooi aanbod in de iets minder bekende maar enorm leuke merken zoals K-Design (met geweldige kleurrijke zomerjurkjes), Nukus, Sisters Point, &Co Woman en Josephine.

–> Je kan bij Pastelle shoppen in de webwinkel, maar ze hebben ook fysieke winkels in Wassenaar, Den Haag, Nootdorp en Pijnacker. Tip: schrijf je in voor de nieuwsbrief om een kortingscode van €7,50 te ontvangen. Goed om te weten: via de webwinkel kan je betalen door middel van iDeal, creditcard, PayPal en Bancontact, bij bestellingen boven de €75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en je hebt je bestelling binnen een paar werkdagen in huis.

Puur Pastelle webwinkel tip Puur Pastelle webwinkel tip Puur Pastelle webwinkel tip Puur Pastelle webwinkel tip Puur Pastelle webwinkel tip

Mocht ik een merk kunnen uitlichten dat ik zelf pas recent leerde kennen, dan is dat toch wel & Cowoman. Dit merk is van Nederlandse bodem, wordt geproduceerd in Europa en heeft een erg leuke stijl die me persoonlijk aanspreekt. Zo zie ik mooie basic shirts, luchtige broeken met wijde pijpen, travel stof kleding (dit draagt zó lekker!), zakelijke maar toch vrouwelijke power suits en jurkjes in toffe prints.. Leuk! Dit merk gaat qua maatvoering van XS/34 tot en met XXL/44, waardoor je er als inbetweenie ook goed kan slagen. Alle afbeeldingen in dit artikel zijn uit de & Co Woman collectie, om een beeld te krijgen van dit leuke merk :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 21 juni 2022 at 11:06

  Prachtig.
  Hele mooi fashion verkopen ze….
  Overzichtelijke webshop….

  Xoxo

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.