Lifestyle

5x originele cadeautjes voor Vaderdag

16 juni 2022

Vaderdag cadeautips 2022
Okee, het is misschien een béétje last-minute maar ik kan me voorstellen dat er nog genoeg mensen op zoek zijn naar een leuke cadeautip voor Vaderdag. Of het nu voor je eigen vader, een vaderfiguur en/of de vader van je kinderen is: komende zondag is het dè dag om hem extra in het zonnetje te zetten. In dit artikel deel ik 5 originele cadeautjes voor Vaderdag met je!

Originele cadeautips voor Vaderdag

ontbijtpizza OhMyFoodness recept

1. Een cadeau geven hoeft hem niet per se te zitten in een fysiek product. Zet die speciale man in jouw leven en/of het leven van je kinderen de hele dag in het zonnetje, geef hem die extra rustmomentjes en vertroetel hem de hele dag. Een lekker ontbijtje met warme broodjes, een goede kop koffie of thee hier en daar, eind van de middag een lekkere borrelplank en een drankje, maak samen een fijne wandeling.. Jij kent deze man heel goed, dus je weet ook vast heel goed waar hij blij van wordt. En waarschijnlijk is het samen zijn nog het mooiste van deze dag, dus probeer ook echt je volledige on-afgeleide aandacht te geven :)

Oh, en hallo. Hoé lekker ziet deze foodfoto eruit?! Ik spotte deze ontbijtpizza met ei en spek van de week bij Sabine van OhMyFoodness. Als ontbijt misschien net iets té zo op de nuchtere maag, maar ik denk dat de meiden en ik hem voor lunch gaan proberen te maken. Dat wordt smullen!

Naturalis Leiden museum

2. Nog een cadeautip die niet direct zorgt voor iets dat je fysiek in de hand kan geven, maar altijd goed wordt ontvangen: samen herinneringen maken! Eén van de uitjes die Paul echt heel erg leuk vond was museum Naturalis in Leiden. We hebben ons hier met de meiden heel wat uurtjes weten te vermaken en hebben er van alles bekeken en geleerd over de natuur en dieren van vroeger tot nu. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer leuke uitjes te bedenken; van musea tot een dierentuin, pretpark, dagje strand, picknicken of samen een kookworkshop volgen. Om maar iets te noemen :)

Foreo ISSA 3 tandenborstel

Ik weet zeker dat er een heleboel mannen zijn die blij worden van een mooi beautyproduct. Zeker wanneer het om net even wat meer bijzondere producten gaat waar ze zelf niet zo snel aan zouden denken. Durf eens voor een ander parfum te gaan, een verrassend verzorgingsproduct of een beautytool die ze iedere dag kunnen gebruiken. Het mooie is, dat zo’n cadeau gegeven op een liefdevolle dag als Vaderdag bij ieder gebruik weer die fijne gevoelens op zal roepen. En dat terwijl ze er nóg knapper, frisser en meer stralend van worden ;) Win-win!

3. Niet iets waar je heel snel aan denkt, maar wel iets dat iedere dag gebruikt zal worden én bijdraagt aan een nog mooiere lach en gezonde mondgezondheid. Een nieuwe elektrische tandenborstel! Dus niet alleen een fris en schoon gebit, maar het elektrisch poetsen bereikt ook nog eens plekjes waar de handtandenborstel niet bij komt en draagt bij aan minder plak, aanslag en daardoor minder tand- en tandvleesproblemen.

Nadat ik persoonlijk zo’n positieve ervaring had met de Foreo ISSA 3 tandenborstel (lees mijn ervaring/review hier) werd Paul er ook nieuwsgierig naar. Inmiddels heeft hij zijn eigen variant in een zwarte kleur en ook hij is er heel blij mee. Een heel ander mondgevoel dan je gewend bent van een handtandenborstel of een ‘normale’ elektrische tandenborstel, maar met als resultaat een heel frisse en schone mond en minder last van tandplak. En de Foreo ISSA 3 staat ook nog eens mooi op je badkamerplankje. Na ons hebben nu ook de meiden trouwens hun eigen Foreo ISSA kids haha, hoezo fans?!

Lush Vaderdag 2022

4. Als ik denk aan de beautyproducten die Paul er het meest vaak bij pakt en hij het telkens weer over heeft als het om geurbeleving gaat, dan zijn het toch wel de producten van Lush. Ze hebben een heel eigen Lush Vaderdag collectie met originele en limited producten, maar ook in de normale collectie zitten heel wat producten voor onder de douche, in bad, voor het verzorgen van de baard en het gezicht waar vaders blij van worden. En vergeet ook zeker niet eens te snuffelen tussen de parfums en dan specifiek de body sprays. Deze laatste hebben namelijk een bijzonder intense geurbeleving die lang op de huid en op kleding blijft hangen, zeker als je het vergelijkt met ‘normale’ bodysprays. Paul’s favorieten hierin zijn Dirty, Jilted Elf en Yoga Bomb.

Houbigant Paris Figuier Noir parfum review

5. En als laatste kán ik bijna niet anders dan ook nog een mooi parfum te noemen. Natuurlijk kan je ervoor kiezen om voor een nieuwe flacon van zijn favoriete geur te gaan, maar wellicht kan je hem eens verrassen met iets anders? Zoek uit wat de geurnoten zijn die overeenkomen in meerdere van zijn favoriete parfums en met een website als Fragrantica kan je vervolgens behoorlijk goed uitzoeken welke parfums ‘in de lijn van’ liggen. Maar natuurlijk kan je ook naar een goede parfumerie gaan en om advies/hulp vragen hierbij. Wie weet heb je met deze tip een heel verrassend nieuw parfum dat misschien zijn nieuwe favoriet zal worden?

Enjoy the gift of giving!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 17 juni 2022 at 06:41

    Oh de ontbijt pizza ziet er zeker lekker uit. Maar inderdaad beter op een later tijdstip :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.