Beauty

Beauty empties | Rituals, Paula’s Choice, Beauty of Joseon, philosophy & Olaplex

21 juli 2022

beauty empties juli 2022 (Rituals, Paula’s Choice, Beauty of Joseon, philosophy & Olaplex)
Ik krijg regelmatig de vraag of ik ook wel eens beautyproducten helemaal op maak, omdat er vanwege mijn werk een heleboel producten door mijn handen gaan. Het komt hierdoor inderdaad niet heel vaak voor dat er een product helemaal op gaat, maar wat ik dan echt tot aan de bodem leeg maak is dan ook wel echt een enorme aanrader. In deze ‘Beauty Empties’ rubriek laat ik af en toe een aantal van deze beauty, skincare, haircare en make-up aanraders aan je zien!

‘Lees ook: How to | Thuis zelf BIAB nagels aanbrengen.’

beauty empties juli 2022 (Rituals, Paula’s Choice, Beauty of Joseon, philosophy & Olaplex)

Beauty Empties | Juli 2022

Rituals L’Éclat eau de parfum
Ik kocht als cadeautje voor mijzelf de Rituals Summer of Joy giftbox waar onder andere deze L’Éclat eau de parfum in travelsize in zat. Een perfect formaat om deze geur zo eens te kunnen proberen want ik was er al langer nieuwsgierig naar. Qua geurnoten moet je denken aan neroli, mimosa en sandelhout en qua omschrijving is deze het beste te omschrijven als zomers, warm, unisex, subtiel kruidig en skinlike. Ik vind hem héél erg op mijn geliefde Escentric Molecules molecule 01 lijken, maar dan een subtiele zomerse variant. Deze van Rituals is lekker om op zichzelf te dragen, maar laat zich ook goed layeren met andere parfums en blijft lang op de huid terug te ruiken. Hier komt zeker nog een fullsize van in mijn parfumcollectie :)

beauty empties juli 2022 (Rituals, Paula’s Choice, Beauty of Joseon, philosophy & Olaplex)

Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant
Zoals je wellicht wel weet ben ik een groot fan van het exfoliëren van de huid, een stap in je routine die écht het verschil kan maken. Mits je natuurlijk de juiste soort exfoliant en in een goed ‘ritme’ in je routine gebruikt. De Paula’s Choice 2% BHA Liquid Exfoliant is een BHA (beta hydroxy acid) die al heel wat keren opnieuw is gekocht en al zo’n 12+ jaar in zowel mijn eigen skincare routine als die van Paul zit. Deze helpt onder andere de poriën te reinigen, onzuiverheden te verminderen en te voorkomen, verzacht en kalmeert de huid, vermindert roodheid, helpt bij een gladdere huidtextuur en draagt bij aan een gehydrateerde huid. Eigenlijk een no brainer voor bijna ieder huidtype..

beauty empties juli 2022 (Rituals, Paula’s Choice, Beauty of Joseon, philosophy & Olaplex)

Beauty of Joseon Relief Sun SPF50+
Een goede SPF voor je gezicht vinden kan nog best lastig zijn, maar deze van Beauty of Joseon is oprecht één van de fijnste die we hier in huis gehad hebben. Smeert lekker uit, trekt snel in, geen witte waas, ik kan hem zonder moeite, traanogen of irritatie zelfs over mijn oogleden smeren en hij is vooral ook nog eens heerlijk hydraterend voor de huid. Love it! En van ingrediënten als rijstextract, probiotica, niacinamide en vitamine E wordt je huidje ook op de lange termijn heel erg blij. Plus no nasties als kunstmatige geur- en kleurstoffen, parabenen, sulfaten, alcohol, minerale olie en siliconen. Ook heel erg fijn: deze is voor zo’n €18,00/50ml ook nog eens heel prettig geprijsd.

beauty empties juli 2022 (Rituals, Paula’s Choice, Beauty of Joseon, philosophy & Olaplex)

philosophy hope in a jar | eye revival serum-in-cream
Zeker vanaf zo’n beetje mijn 35e begon ik te merken dat de lijntjes onder mijn ogen toenamen. Laat ik zeggen dat ik geen moeite heb met ouder worden, maar ik probeer dit wel zo mooi en fris mogelijk te laten gaan ;) En vooral wanneer blijkt dat de lijntjes rondom mijn ogen overduidelijk niet alleen door huidveroudering, maar ook door een droge huid kwamen kan ik niet meer zonder oogcrème. Voor in de avond gebruik ik een wat vollere variant, maar voor overdag wil ik vooral dat een oogcrème goed hydrateert. En daar is deze van philosophy heel erg goed in! Je hebt maar een hoeveelheid ter grootte van een rijstkorrel per keer nodig, hij trekt snel in, frist de huid op, hydrateert en verzacht. Zo verminder je niet alleen lijntjes en rimpeltjes door huidveroudering, maar vooral ook die ontstaan door een gedehydrateerde en droge huid. Dat merk je al behoorlijk snel in je oogopslag, maar ook zorgt een oogcrème zoals deze ervoor dat make-up en concealer mooier aanbrengt en dus minder in lijntjes kan trekken. Win-win!

beauty empties juli 2022 (Rituals, Paula’s Choice, Beauty of Joseon, philosophy & Olaplex)

Olaplex No3
.. of eigenlijk de gehele Olaplex lijn gaat er behoorlijk doorheen hier in huis haha. Zeker nu ik in een aantal maandjes van behoorlijk donker haar naar beigeblond ben gegaan, kan mijn haar de liefde van Olaplex goed gebruiken. Olaplex No3 gebruik ik één keer per week samen met Olaplex No1 als intensief en herstellend haarmasker dat ik zo’n 45 minuten (en soms zelfs een nachtje lang) laat intrekken. Zowel ik als mijn kapster merken een flink verschil in de haarkwaliteit als ik trouw mijn Olaplex producten gebruik. Het is wat prijzig, maar het is het wat mij betreft ook waard. Zeker wanneer je dus geblondeerd en/of gekleurd (beschadigd) haar hebt. Tip: volg Olaplex op Instagram zodat je op de hoogte bent van acties, soms delen ze een fijne kortingscode!

–> Mocht je je afvragen wat ik doe met alle producten die binnen komen in pakketjes vanuit de PR en marketing van alle bedrijven en merken? Daar schreef ik eerder dit artikel over, het is een artikel uit 2017 alweer maar nog steeds ga ik hier op deze manier mee om.

Wat waren jouw laatste beauty empties? Leuk om tips uit te wisselen! :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.