Lifestyle

Cadeautip | Laat met de Boon & Bliss cadeaubon dromen uitkomen

31 juli 2022

Boon & Bliss cadeaubon cadeautip
Over ruim drie weken ben ik alweer jarig, maar als er aan me gevraagd wordt of ik wensen heb kan ik maar lastig iets bedenken. Want de meeste dingen schaf ik zelf aan en de andere wensen zijn ‘te groot’ om te vragen. Zo zou ik eens aan mijn rijbewijs moeten gaan beginnen (ja, echt die heb ik nog niet..) en zou ik graag een hele zomervakantie lang samen met mijn gezin door Scandinavië rondreizen in een camper. Twee behoorlijke kostenplaatjes! Maar een financiële bijdrage in een envelop belandt al snel ‘op de grote hoop’ met andere uitgaven en dan weet je eigenlijk niet meer van wie je nu echt wat hebt gekregen voor je verjaardag.. En daar komt Boon & Bliss om de hoek kijken met een wel heel erg origineel concept voor een cadeaubon die je ook kan gebruiken met wensen zoals deze. Superslim! Ik vertel je er graag meer over als een originele cadeautip, want ik ben vast niet de enige met van die mooie droomcadeaus :)

“Useful gifts that make someone happy”

Wat is Boon & Bliss?

Met Boon & Bliss kan je via een app heel eenvoudig een digitale cadeaubon samenstellen om een ander mee te verrassen, óf eentje voor jezelf om anderen aan jouw droomcadeau te laten bijdragen. Je stuurt deze namelijk langs vrienden, kennissen en familie die mee willen doen zodat de waarde ervan flink op kan lopen. Denk bijvoorbeeld aan een gezamenlijk groepscadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, vrijgezellenfeest of huwelijk, babyshower of geboortecadeau. Met dit originele cadeau kan je dus echt helpen om dromen waar te maken.

De ontvanger van de bon kan deze als een soort e-giftcard zonder enige beperkingen uit laten betalen op zijn of haar rekening en daarmee dus in één keer dat geweldige cadeau, die toffe reis of unieke ervaring betalen die al lange tijd op de wishlist stond. Een ideale oplossing dus om samen met de vriendengroep en/of familie tot één mooi cadeau te komen wat diegene echt graag wilt hebben. Inclusief een mooie online boodschap van iedereen die eraan heeft bijgedragen, als blijvende herinnering van het droomcadeau.

Boon & Bliss is dus een zero-waste cadeaubon die niet kan verlopen en waarmee je dus nooit meer een cadeau dat niet leuk wordt gevonden geeft. Een uniek en heel origineel concept, als je het mij vraagt :)

Supertof dat deze Nederlandse startup zo positief ontvangen werd dat ze genomineerd waren voor de Innovatie-categorie bij de Blue Tulip Awards en werden uitgelicht voor een ‘duurzaam lintje’ door de overheid via Duurzame Dinsdag.

Boon & Bliss cadeaubon cadeautip

Aan wat voor cadeaus kan je denken?
Er is heel veel te bedenken waar je de Boon & Bliss voor in kan zetten en eigenlijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan die (e-)mountainbike, de aanschaf van een kinderwagen, een bijdrage voor de nieuwe keuken na de koop van een huis, het realiseren van een wereldreis of huwelijksreis, concertkaartjes van een toffe band.. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan er een Boon & Bliss voor aanmaken.

Boon & Bliss cadeaubon cadeautip Boon & Bliss cadeaubon cadeautip

Hoe werkt het?

Bovenstaand stappenplan laat goed zien hoe Boon & Bliss werkt:

1. Je download de gratis app
2. Je maakt een droom aan voor jezelf of een vriend(in)
3. Je kan hier een persoonlijke foto of video aan toevoegen
4. Je nodigt vrienden/familie uit om bij te dragen aan dit cadeau
5. Iedereen die bijdraagt kan een eigen foto en/of video toevoegen met een leuke boodschap voor de ontvanger
6. De ontvanger ontvangt de digitale cadeaubon en ziet wie er heeft bijgedragen
7. Je bedankt je vrienden en/of familie en laat weten waar je het aan uitgegeven hebt.

Gratis app

Download de Boon & Bliss app gratis via de Apple Store of Google Play en je zal zien hoe leuk én eenvoudig deze moderne digitale giftcard te maken is.

Niet meer tig losse cadeaubonnen die hun waarde verliezen of losse bijdrages waarbij je op een gegeven moment niet meer weet wie er nu iets bij had gelegd of niet. Maar juist alles handig bij elkaar inclusief leuke persoonlijke berichtjes om direct uit te laten betalen als je op het saldo van je droomcadeau zit :)

–> Wat zijn grote wensen en droomcadeaus waar jij voor aan het sparen bent?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 31 juli 2022 at 17:19

  Leuk concept.
  Briljant idee…..
  Dit kende ik helemaal niet….
  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 31 juli 2022 at 17:34

   Tof concept he? Ik vind het ook heel erg slim bedacht van ze :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.