Beauty

Foundation Friday | Heimish Artless Glow Base

29 juli 2022

Heimish Artless Glow Base review SPF50
Om je make-up gemakkelijker aan te kunnen brengen en langer mooi te laten zitten, kan je ervoor kiezen om een primer ónder je foundation aan te brengen. Het zorgt voor een gladder ‘canvas’ om op te kunnen werken, foundation hecht er beter aan vast en het vult fijne lijntjes en rimpeltjes iets op zodat make-up er niet in op kan hopen en je dus een mooier resultaat hebt. Met de Heimish Artless Glow Base heb je niet alleen een goede primer in handen, maar ook een huidverzorgend product met SPF50 die daarbovenop een prachtige glow geeft.

‘Lees ook: Foundation Friday | Missha Cover & Glow cushion foundation.’

Heimish Artless Glow Base review SPF50

Heimish Artless Glow Base review

De belofte

“Heimish Artless Glow Base SPF50+ PA+++ (Renew) is een makeup primer en een hydraterende zonnebrandcrème in één. De licht-weerkaatsende structuur van deze glow base maakt de huid stralend en dewy. Het is een hydraterende, lichte textuur die zich heerlijk op de huid laat aanbrengen, en geeft een egale, stralende teint aan je huid.”

Ingrediënten

Heimish is een dierproefvrij Korean beauty brand. Als ik naar de ingrediëntenlijst van dit product kijk, krijg ik eerder het beeld van een goed suncare-product dan een make-upproduct. En ja: dat is een positief iets! Zo zit er een mooie basis van zonbeschermende ingrediënten in waardoor dit product een SPF50+ bevat, maar verder zitten er veel skinloving ingredients in zoals niacinamide (versterkt de huid en pakt vlekjes, oneffenheden en lijntjes aan), lecithine (verzacht en herstelt de lipidelaag van de huid) en adenosine (werkt plumping en heeft anti-age eigenschappen). In dit product zitten geen siliconen en dat zie je niet vaak in een base/primer.

Prijs en verkrijgbaarheid

De Heimish Artless Glow Base is in Nederland verkrijgbaar bij Little Wonderland voor €19,99/40ml.

Heimish Artless Glow Base review SPF50 Heimish Artless Glow Base review SPF50 Heimish Artless Glow Base review SPF50 Heimish Artless Glow Base review SPF50

Review

De Heimish Artless Glow Base komt in een witte verpakking met een parelmoerglans met een minimale opdruk, waardoor deze heel chique en clean oogt. Onder de matte rosékleurige draaidop zit een handig tuutje waarmee je het product goed kan doseren door lichtjes in de tube te knijpen. De geur van het product is zacht, een tikkeltje citrus en bloemig, het huidgevoel is fris en laat zich gemakkelijk uitsmeren en geeft vooral een heel mooie glow aan de huid.

Het product zelf heeft een subtiele rozige tint. Deze ondertoon is niet voor niks gekozen, want het werkt als een corrector op kringen, grauwe kleur en pigmentvlekjes. Een heel mooi effect dat ervoor zorgt dat je huid net even wat frisser en egaler oogt zonder dat je een dekkend product aanbrengt. De rozige tint is na het uitsmeren verder niet zichtbaar, zodat je het product ook op zichzelf kan gebruiken (dus niet als een base/primer maar als skincare/suncare).

Ik gebruik dit product op twee verschillende manieren:

1. Als laatste stap van mijn huidverzorgingsroutine (na reinigen, serum, crème en SPF) in een kleinere hoeveelheid zoals een met een normale foundationprimer. Het zorgt er zo voor dat de foundation merkbaar gemakkelijker aanbrengt en langer blijft zitten waardoor je er de hele dag geen omkijken meer naar hebt.

2. Als laatste stap van mijn huidverzorgingsroutine (na reinigen, serum en crème) in een hoeveelheid zoals ik normaal ook mijn SPF gebruik. Op deze dagen gebruik ik verder geen gezichtsmake-up en gebruik ik deze base dus meer als huidverzorging en zonbescherming in één, maar dan als bonus die heel erg mooie glow die het aan mijn huid geeft met een subtiel blurring en lichtreflecterend effect. Fris en stralend :)

Goed om te weten: het is echt weer zo’n mooi K-beauty product met een hoge SPF en fijne ingrediënten en ondanks de hoge zonbescherming smeert het uit zónder plakkerig gevoel of witte waas. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.