Beauty

Love it! | Kylie Skin Lavender body lotion & body oil

23 juli 2022

Kylie Skin Lavender review
Al vanaf kleins af aan heb ik een enorm zwak voor verzorgingsproducten die naar lavendel ruiken. En dan niet dat zeperige zoetige, maar de meer kruidige en earthy variant. Alsof je zelf tussen de lavendelvelden in Zuid-Frankrijk een bosje hebt geplukt, dit laat drogen en waar je dan telkens weer aan blijft snuffelen. En ja, dat hebben ze heel erg goed te pakken weten te krijgen in de Kylie Skin Lavender collectie die onlangs ook in Nederland werd gelanceerd. Met niet alleen een heerlijke geur, maar ook nog bomvol fijne ingrediënten waar je huid heel blij van wordt.

‘Lees ook: Getest! | 5x beauty boosters voor het slapen gaan.’

Kylie Skin Lavender review

Kylie Skin Lavender collection review

Prijs en verkrijgbaarheid
De complete Kylie Skin Lavender collectie bestaat uit de volgende vijf producten:

– Kylie Skin Lavender bath bomb €9,90/80g
– Kylie Skin Lavender body lotion €27,99/237ml
– Kylie Skin Lavender body oil €27,99/100ml
– Kylie Skin Lavender bubble bath €26,99/350ml
– Kylie Skin Lavender scented candle €33,99/255g.

In Nederland kan je de producten van Kylie Cosmetics, Kylie Skin en Kylie Baby online bestellen via de Europese Kylie Cosmetics webshop. Een deel van de collectie is ook bij Parfumerie Douglas verkrijgbaar, nu tijdelijk zelfs met 21% korting. Tipje!

Good to know: de producten van Kylie Skin zijn vegan, bevatten geen parabenen en sulfaten en zijn niet getest op dieren.

Kylie Skin Lavender review

In de bodylotion zit onder andere kokosolie, glycerine, shea boter, zonnebloemolie, kurkuma extract (wist je dat dit een sterke antioxidant is die onder andere huidirritaties kalmeert?), rijstextract, rozemarijn, jojoba olie, vitamine E en extract van ashwagandha. Dit maakt een heerlijk rijke, voedende en verzachtende combinatie waar je huid soepel van wordt zónder dat het vettig aanvoelt.

Mocht je huid nu nét even om wat meer intense voeding vragen dan is deze body oil met onder andere zonnebloemolie, olijfolie, avocado olie, kokosolie, jojoba olie, squalaan en vitamine E. Dit is overduidelijk een heerlijk rijke olie met toch een verrassend lichtgewicht huidgevoel, die wel meer geschikt is voor de erg droge huidjes of voor in de winter. Mocht je je huid ook in de zomer met deze olie willen verwennen, dan kan je deze het beste direct na het douchen aanbrengen op een nog vochtige huid. Op deze manier trekt de olie snel en goed in en blijft er geen vettig of plakkerig laagje achter, maar juist een soepele huid met een mooie glans.

Het blijft enorm jammer dat er geen geurcomputers bestaan, maar trust me on this one: de lavendelgeur van deze producten is heerlijk. Niet te overdreven of sterk maar juist subtiel, zacht en licht kruidig. De geur doet me ergens denken aan een zachte variant van de originele oldskool philosophy hope in a jar crème en blijft behoorlijk lang op je huid achter, waardoor ik mijzelf erop betrap regelmatig even aan mijn huid te snuffelen. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Charlotte
    Reply Charlotte 31 juli 2022 at 11:15

    Heerlijk is lavendel geur, zo rustgevend :) Ben benieuwd naar de bodylotion.

  • Avatar van Lisa
    Reply Lisa 23 juli 2022 at 09:02

    Oeh, Dit klinkt heel goed 🤗

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.