Beauty Mama & Kind

Suncare tip | Nieuwe Naïf Sun Lotion (ook voor kids)

14 juli 2022

Naïf Sun Lotion SPF30 SPF50 parfumvrij
Al jaren ben ik qua verzorgingsproducten voor onze meiden groot fan van Naïf; een duurzaam en vegan Nederlands merk dat begon met enkel producten voor kinderen maar inmiddels uitgegroeid is tot een volledige verzorgingslijn voor kinderen én volwassenen. En daar hoort natuurlijk ook een suncare-collectie bij. Deze Naïf suncare-lijn heeft een nieuwe aanvulling gekregen met de Naïf Sun Lotion op waterbasis. Fijn voor mensen met een wat vettere huid, maar eigenlijk voor iedereen een aanrader aangezien deze wat dunner van textuur is en daardoor sneller intrekt.

‘Lees ook: Natural skincare | Naïf Face Kit.’

Naïf Sun Lotion SPF30 SPF50 parfumvrij

Naïf Sun Lotion

Ingrediënten

In de producten zitten verzorgende ingrediënten zoals panthenol, vitamine E, zonnebloemolie, glycerine en propanediol. Naïf suncare bevat enkel (non-nano) minerale UV-filters die je huid beschermen tegen zowel UVA- als UVB-straling, terwijl dus tegelijkertijd je huid wordt gevoed en de collageenproductie wordt gestimuleerd om zo het huidverouderingsproces te vertragen. In deze producten zitten geen nasties zoals microplastics, minerale oliën, chemische conserveermiddelen, parabenen en siliconen. Ook zijn de formules oceaanvriendelijk, 100% vegan en zijn de verpakkingen gemaakt van bioplastic op basis van suikerriet.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Naïf Sun Lotion is verkrijgbaar via zowel de Naïf webwinkel als ook via Douglas, Holland & Barrett en bij Etos.

– Sun Lotion SPF50 parfumvrij 100ml/€26,96
– Sun Lotion SPF50 parfumvrij 200ml/€39,95
– Sun Lotion SPF30 200ml/€39,95
– Sun Lotion SPF30 sample 15ml/€2,95

Naïf Sun Lotion SPF30 SPF50 parfumvrij Naïf Sun Lotion SPF30 SPF50 parfumvrij

Mijn ervaring

Het grootste argument tégen natuurlijke zonbeschermingsproducten is toch wel dat er een vooroordeel is dat deze altijd een witte waas achterlaten op de huid. En  helaas is dat bij heel wat merken nog altijd zo, maar bij de producten van Naïf ervaar ik dat slechts heel minimaal bij de cream en helemaal niet bij de lotion. Zeker niet wanneer je de lotion echt goed uitsmeert en inmasseert, dan ervaar ik enkel nog een lekker zacht en soepel huidje met een mooie glow.

De geur van de Sun Lotion vind ik persoonlijk heel erg lekker. Het is niet voor niks dat ik – zelfs nu de meiden hier allang uit de babyfase zijn met hun 8 jaar en 3 jaar – nog steeds heel regelmatig doucheproducten en verzorgingsproducten van dit merk voor ze in huis haal. Het is een heerlijke zachte, rustgevende en verzorgende geur die allergeenvrij is. Mocht je kindje (of jijzelf) écht een heel gevoelige huid hebben dan kan je natuurlijk voor de parfumvrije variant van de Sun Lotion kiezen.

Wel een winnaartje deze nieuwe Naïf Sun Lotion hoor; smeert prettig, trekt snel in, geen witte waas, een soepel huidgevoel, vegan, oceaanvriendelijk, een heerlijke geur én geen verbande huidjes. Win-win-win!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Anne Bolijn
    Reply Anne Bolijn 21 juli 2022 at 17:11

    Mijn zoon gilde van de week nog, zitten er echt geen kwallen in het water. Maar toen waren we bij een meertje. In de vakantie gaan we lekker naar de zee en met deze factor 50 kan ik zeggen, dat de kwallen hem niet lekker vinden en dat hij gewoon met papa of mama het water in kan.

  • Avatar van Annet
    Reply Annet 14 juli 2022 at 16:17

    De producten klinken als erg prettig. Ik gebruik zelf producten van loveli, zijn ook erg fijn en met een lekkere geur

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.