Beauty

Skincare tip | QMS travel set

6 juli 2022

QMS luxury travel set (QMS Medicosmetics set)
Kennismaken met een ander huidverzorgingsmerk is best lastig; je weet tenslotte niet hoe je huid zal reageren op de producten en welke producten nu echt een toevoeging in je routine zullen zijn. Dit is één van de redenen waarom ik ze enthousiast ben over mooie reissets en ik vind het dan ook heel handig als een merk dit in het assortiment opneemt. Zoals deze QMS Medicosmetics luxury travel set; deze is dus niet alleen handig voor op reis als dit merk al in je routine zit maar dus ook de ideale manier om dit merk te leren kennen want er zit alles in voor een volledige routine waar je wel even mee vooruit kan. Slim!

‘Lees ook: Skincare | 9x de beste crème met SPF50 voor het gezicht.’

QMS luxury travel set (QMS Medicosmetics set)

QMS Medicosmetics

“Science not miracles..” is de slogan van dit van oorsprong Duitse medisch-cosmetische merk, dat staat voor een krachtige aanpak om je huid te voorzien van collageen en de aanmaak van collageen in de huid te stimuleren. En laat dit nou prachtig zijn bij huidveroudering zoals rimpeltjes en lijntjes, de aanpak van pigmentvlekken en tegen huidverslapping.

Dit merk staat vooral bekend om hun 3-stappen Collagen System, dat bestaat uit een exfoliant in combinatie met een dagserum en nachtserum. De peeling met 11% fruitzuren zorgt voor een actieve vernieuwing van de huid die je huid weer laat stralen en daarbij fijne lijntjes, rimpeltjes en pigmentvlekken aanpakt. De serums met 97% huid-identiek collageen voor overdag en voor de nacht brengen het vochtgehalte op peil, dragen bij aan een strakkere en stevigere huid, herstellen de huidelasticiteit en voorzien de huid van een hydratatieboost. Ik heb deze set hier ook in fullsize verpakkingen liggen en ga hem uitgebreid testen, daar kom ik dus zeker nog op terug met een uitgebreide review!

Leuk weetje: QMS Medicosmetics wist al meerdere keren de award voor World’s Best Spa Brand binnen te slepen. Want naast de producten voor thuisgebruik zijn er ook heerlijke behandelingen bij salons te boeken waarbij gebruik wordt gemaakt van dit mooie merk.

QMS luxury travel set (QMS Medicosmetics set) QMS luxury travel set (QMS Medicosmetics set)

QMS Luxury Travel Set

Ik vind het mooi hoe deze set niet alleen de basis omvat om je huid te kunnen reinigen en te verzorgen, maar ook de producten bevat die werken aan huidverbetering en het verwennen van je huid. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk gezichtsmasker en zelfs een goede exfoliant en serums. Op deze manier kan je ook tijdens een vakantie je goede huidverzorgingsroutine blijven volgen, maar het geeft je ook gelijk alles om eens echt goed kennis te kunnen maken met een nieuw/ander merk. Sommige verpakkingen lijken wellicht wat klein, maar het zijn dan ook producten waar je per keer niet veel van nodig hebt dus het is mooi op elkaar afgestemd. Met een make-upremover en een SPF30 of SPF50 voor je gezicht ben je hiermee dus helemaal klaar en die twee extra producten passen ook nog eens mooi in het toilettasje waardoor je dus alles compact bij elkaar hebt.

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten van QMS zijn online onder andere te koop bij de officiële QMS webshop, Skinz Boutique, !QSkin Shop en QSkincare.nl. De QMS luxury travel set is verkrijgbaar voor €124,00 en bevat de volgende producten:

– een luxe toilettas
– Deep Gentle Cleanser cleansing lotion 50ml
– Hydrating Boost tonic mist 50ml
– Antioxidant Day & Night Cream 15ml
– Power Firm Mask 30ml
– Epigen Depuff Pollution Shield eye serum 15ml
– Collagen System active exfoliant 5,5ml
– Collagen System day collagen 5,5ml
– Collagen System night collagen 5,5ml.

QMS luxury travel set (QMS Medicosmetics set) QMS luxury travel set (QMS Medicosmetics set)

Mijn ervaring met dit merk is duidelijk positief, anders zou ik niet over hun producten schrijven en delen als tip. Niet alleen omdat ik het bij dit merk heel erg interessant vind dat het een medische en wetenschappelijke achtergrond heeft, maar ook omdat de producten simpelweg heel mooie en hoge percentages aan actieve ingrediënten bevatten. Zo ben je niet alleen bezig met huidverzorging maar werk je echt aan een stukje huidverbétering, en dat maakt op een gegeven moment toch wel echt het verschil in de conditie van je huid.

Ik schreef al eerder over de fijne Cellular Sun Shield dagcrème met SPF50 voor het gezicht en ben ook behoorlijk fan van hun unieke schuimende Hydro Foam gezichtsmasker. Heel leuk dat ik met deze set nog wat meer producten kan uitproberen en binnenkort kom ik dus zeker nog terug met een review over het 3-stappen QMS Collagen System :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.