Fashion

Webshop tip | The North Face (ook plussize!)

7 juli 2022

the north face plussize curve plus size
Natuurlijk ken ik het merk The North Face wel, maar wat ik niet wist is dat dit merk ook een behoorlijk uitgebreide Curve & Plus Size collectie heeft, waardoor je bij dit merk terecht kan tot en met kledingmaat 56/58. Hoe enorm fijn is dat? Zo kan echt iedereen goede, comfortabele en kwalitatieve sportkleding en athleisure wear dragen. Love it! In dit artikel meer over de mooie nieuwe campagne van dit merk én ik laat je graag mijn nieuwste aanwinsten zien.

‘Lees ook: Fashion | 5x toffe en duurzame sneakers.’

The North Face | Never Stop Exploring

Even een kleine shoutout tussendoor naar deze mooie nieuwe campagne van The North Face, waarbij ze vrouwen inspireren om op hun eigen manier te hiken en te trainen en de wereld te gaan verkennen. Dit doen ze in samenwerking met vrouwelijke ontdekkingsreizigers zoals professioneel klimster Caroline Ciavaldini, model en activiste Shareefa J en Amira Patel van The Wanderlust Women. Met de start van deze campagne worden ook drie nieuwe collecties gelanceerd:

Active Trail voor hiken gemaakt van gerecyclede stoffen
Mountain Athletics met stretchstoffen en resistente materialen ter ondersteuning van je training
Athletic Outdoor met zweetafvoerende materialen, speciaal voor de warmere zomertemperaturen.

De campagne bestaat uit interessante lezingen en mooie hikes door Europa om vrouwen van verschillende achtergronden samen en/of juist meer tot zichzelf te brengen. Een prachtig initiatief als je het mij vraagt. Want hoe lekker is het om in de natuur te stappen, even weg van alles om lekker te bewegen en de vrijheid te voelen. En daar hoef je echt geen geoefend hardloper, klimster of hiker voor te zijn; trek simpelweg comfortabele sportkleding en goede schoenen aan en ga!

the north face plussize curve plus size

New in | The North Face athleisure wear

Zowel de legging als het fleecevest op de foto’s zijn zowel in de reguliere als in de pluscollectie verkrijgbaar, dus vanaf maat XS/32 tot en met kledingmaat 3X/56-58. Ik draag op de foto’s de volgende items, beide uit de reguliere collectie:

the north face plussize curve plus size

Mountain Athletics legging
Deze legging heeft een behoorlijk goede stretch die meerdere kanten op meerekt, waardoor je een grote bewegingsvrijheid hebt. Daarnaast is de legging gemaakt van sneldrogend FlashDry materiaal dat vochtafvoerend is en door de goed aansluitende elastische tailleband zakt de legging niet af tijdens het sporten. Ook fijn: er zitten reflecterende delen op de legging zodat je voor fietsers, automobilisten en ander verkeer goed zichtbaar bent als je in de avond buiten sport.

Ik heb deze legging in de kleur rose dawn black heather (TNF Black) en koos voor de maat XL, maar denk dat een L nog nét iets beter had gezeten als ik eerlijk ben. Bij twijfel tussen twee maten zou ik dus voor de kleinere kiezen. Met mijn lengte van 174cm heef deze legging trouwens een perfecte lente tot precies óp de enkel die niet opkruipt. Je shopt de legging hier in de reguliere collectie voor €27,50 in de sale. Klik hier voor dezelfde legging in de pluscollectie.

the north face plussize curve plus size

Cragmont fleecejas
Ohhh, dit is echt zó’n enorm lekker vest waarvan ik zeker weet dat ik er heel veel plezier van ga hebben. Fleece is sneldrogend en isolerend en dat maakt het perfect om te dragen na het sporten om niet te snel af te koelen maar ook heerlijk om te dragen tijdens wandelingen en wanneer het ’s avonds afkoelt maar je toch nog lekker buiten wil zitten. Het vest is heerlijk zacht, heeft een kortere boxy en oversized fit. Fijn om te weten: dit jack heeft een borstzak, sluit door middel van drukknopen en is gemaakt van 100% gerecycled polyester.

Ik heb deze fleecejas in de kleur rose dawn/evening sand pink en koos voor maat L, maar denk dat een M ook goed had gekund. Al vind ik het met zo’n oversized fit met een vest als deze ook wel weer lekker dat het losjes valt. Je shopt deze fleecejas hier voor €70,00 in de sale. Klik hier voor hetzelfde model in de pluscollectie.

En met deze nieuwe sportkleding in de kast is dat voor mij toch ook een kleine motivatie om mijzelf een schop(je) onder mijn kont te geven om met meer regelmaat lekker actief te gaan zijn in de buitenlucht. Who’s with me? :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 12 juli 2022 at 07:45

    Fijn merk met zoveel moois….
    Ik ga een kijkje nemen….

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.