Lifestyle

New in | BURGA telefoonhoesje & drinkfles

17 augustus 2022

BURGA telefoonhoesje en waterfles
Een nieuwe telefoon is gelijk een mooi excuus voor een nieuw passend telefoonhoesje! Ik heb sinds kort een andere telefoon en om deze te beschermen was ik daarom ook toe aan een nieuw hoesje, en bij BURGA hebben ze een heleboel mooie printjes in het assortiment waar ik als een blok voor viel. Ik laat je graag mijn nieuwe BURGA telefoonhoesje & matching waterfles zien. So pretty! Ook mag ik mijn enthousiasme delen door ook iemand anders blij te maken met een nieuw hoesje :)

‘Lees ook: Techblog | Zo maak je de mooiste foto’s met je smartphone.’

BURGA telefoonhoesje en waterfles

New in | BURGA telefoonhoesje en waterfles

Op de foto’s in dit artikel zie je mijn nieuwste aanwinsten. Beide in de print Frozen Leaves die op het telefoonhoesje net even wat meer sprankelend overkomt vanwege de glanzende finish en op de waterfles oogt dezelfde print net weer even anders door de chique matte afwerking. Ik heb een zwak voor beige tinten, hou van een subtiel goudkleurig detail en roze. Want roze ♥

Ik heb trouwens het hoesje in de Tough-variant en ik vind het vooral mooi dat deze er niet alleen heel mooi uitziet, maar ook goed beschermt door de dubbele laag (zacht van binnen en hard van buiten), maar ook dat hij krasvrij en prachtig afgewerkt is, dat ik zonder moeite bij de knopjes aan de zijkant kan en ook m’n koptelefoon en de gaatjes voor het laadsnoer en koptelefoon toegankelijk blijven.

De waterfles is gemaakt van dubbelwandig roestvrijstaal waardoor je drankje goed geïsoleerd tot 12 uur warm en tot 24 uur koud blijft, heeft een superslimme rubberen bodem waardoor deze antislip is en zacht neerzet, is BPA vrij, lekvrij met een handige rubberen rand, drinkt prettig, heeft een handige lus om de fles mee te kunnen dragen, is – net als de telefoonhoes – krasbestendig, geeft géén metaalachtige smaak en er past 500ml in. Een perfect model dat in eigenlijk al mijn tassen past en misschien wel de meest stijlvolle drinkfles die ik ooit heb gezien.

BURGA telefoonhoesje en waterfles

BURGA

De telefoonhoesjes van BURGA zijn voor zo’n beetje iedere telefoon verkrijgbaar, van iPhone en Xiaomi tot aan OnePlus en Samsung. En alhoewel de printjes en de kleuren prachtig zijn om te zien, hebben ze vooral een aantal heel fijne voordelen: het telefoonhoesje biedt een schokbestendige bescherming in een slank model waardoor je telefoon niet te bulky wordt, de buitenkant is krasbestendig, alle poorten en knoppen blijven goed toegankelijk en het hoesje hoeft niet verwijdert te worden bij draadloos opladen. Een perfecte combinatie tussen functioneel en stylish verantwoord!

Er is keuze tussen drie verschillende modellen:
SNAP (enkellaags hard-shell, dun, lichtgewicht en een verhoogde rand rond de camera voor extra bescherming)
TOUGH (dubbellaags in een combinatie van een siliconen binnenkant en harde buitenkant biedt een heavy duty bescherming voor de telefoon, heeft een verhoogde rand voor schermbescherming, een verhoogde rand rond de camera voor extra bescherming en alsnog een slank profiel)
ELITE (absorbeert door CloudGuard-technologie tot 90% van de kracht van impact bij bijvoorbeeld vallen, heeft een verbeterde grip aan de zijkanten, verhoogde randen rondom de camera en het scherm, een zachte binnenkant met voering van microvezel voor een krasvrije telefoonbehuizing, aan de contactpunten kan je een telefoonbedel bevestigen en een goudkleurige camerabeugel biedt een extra vleugje luxe).

Ook leuk: dit merk heeft ook nog andere bijpassende telefoon accessoires zoals bijvoorbeeld een draadloze lader, ringgreep, airpod hoesje, hoezen voor een laptop, laadkabels en paspoorthouders.

BURGA telefoonhoesje en waterfles

Winactie

In samenwerking met BURGA mag ik ook iemand anders blij maken met een nieuw telefoonhoesje t.w.v. €39,95/€69,95! Natuurlijk helemaal in een kleur of print van jouw eigen keuze en passend voor jouw eigen smartphone :)

Wat moet je doen om kans te maken?
–> Neem een kijkje op de website van BURGA en laat in een reactie onder dit artikel achter welk hoesje jij graag zou willen winnen. That’s all!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

* Deze winactie loopt tot en met zondag 21 augustus 2022, 23.59u. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wilma Wentink
  Reply Wilma Wentink 22 augustus 2022 at 04:38

  Azure waters vind ik zeker een hele mooie, daar ga ik voor

 • Avatar van Elise
  Reply Elise 21 augustus 2022 at 21:58

  Wow, een heel mooie print heb jij gekozen. Leuk ook zo met de bijpassende waterfles 😍 ik vind persoonlijk de Sea Salt – Zeezout ook wel heel mooi. Ik denk dat mijn zoontje mn telefoon dan nog vaker wil vasthouden 😉

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 20 augustus 2022 at 18:25

  De Cliché vind ik heel mooi en verfijnd. Ik kende deze Burga-website nog niet.
  Fingers crossed voor het model voor de Iphone 13!

 • Avatar van Suleika
  Reply Suleika 20 augustus 2022 at 13:10

  Mystic River voor de Samsung A52 is helemaal geweldig! Normaal kijk ik vooral naar de voorkant van mijn telefoon maar nu wordt het juist blijven staren naar de achterkant😊!

 • Avatar van Tiny Hurkens
  Reply Tiny Hurkens 19 augustus 2022 at 16:52

  Purple Skies – Paars Marmer iPhone XR Hoesje deze sta ik volledig achter

 • Avatar van Chantal Leerkes
  Reply Chantal Leerkes 19 augustus 2022 at 14:13

  Ik zou gaan voor Cotton Candy

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 18 augustus 2022 at 22:35

  Mooi. Emerald pool lijkt me zeer mooi!!

 • Avatar van Koby
  Reply Koby 18 augustus 2022 at 17:30

  Magic Night ga ik echt voor want er komen voor vele magic nights aan, zowel met poollicht als prive :)

 • Avatar van Anita H.
  Reply Anita H. 18 augustus 2022 at 16:48

  Wat een gave printjes. Ik ga voor deze: https://burga.nl/products/tijgerbont-samsung-galaxy-s7-hoesje?_pos=5&_fid=dffb3e728&_ss=c&variant=42309768839423.

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 18 augustus 2022 at 14:28

  heel graag mystic river, zo gaaf!

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 18 augustus 2022 at 13:18

  Wat zijn er veel gave prints! Ik vind New Flames, Almond Latte en Ocean Waves erg mooi. De definitieve keuze maak ik wel als ik win ;-)

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 18 augustus 2022 at 12:48

  Bloomy Garden tough voor iphone 7 zou ik heel graag winnen!

 • Avatar van Soraya
  Reply Soraya 18 augustus 2022 at 11:35

  Wat een leuke hoesjes en waterfles. Ik zou graag kans willen maken op deze leuke winactie. Ik vind de Golden Coral er heel leuk en stijlvol eruit zijn :)

 • Avatar van Sylvia Dijkhuizen
  Reply Sylvia Dijkhuizen 18 augustus 2022 at 11:02

  Hallo Desirée, wat een prachtige winactie en wat een prachtige hoesjes! Mocht ik winnen dan ga ik zeker voor de Ocean Waves, dit hoesje geeft je een vakantiesfeer. En nu maar duimen!

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 18 augustus 2022 at 10:08

  Prachtige prints, ik kies de Emerald Pool voor iPhone 11 als ik win.

 • Avatar van Monica
  Reply Monica 18 augustus 2022 at 09:03

  Het Emerald Pool hoesje ziet er fantastisch uit!
  Ik heb een iPhone SE2020 en gelukkig is dit hoesje voor dit type beschikbaar.

 • Avatar van Annemiek Van Lanen
  Reply Annemiek Van Lanen 17 augustus 2022 at 23:32

  Wat gaaf! Ik heb laatst daar een hoesje besteld voor mijn AirPods. Ik zou heel graag het bijpassende hoesje voor mijn telefoon willen! Het gaat om de wildflower in Elite. Het lijkt alsof deze print speciaal voor mij is ontworpen. Ik vind hem zo mooi! Al mijn favoriete kleuren én bloemen…

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 17 augustus 2022 at 22:51

  Wauw, zo kleurrijk.
  Ik vind de Blue Lagoon erg mooi.

 • Avatar van Lie86
  Reply Lie86 17 augustus 2022 at 20:51

  Wat een leuke hoesjes; om helemaal vrolijk van te worden 😊
  Als ik mag winnen, dan zou ik voor de Tough, Golden Coral gaan 🥰

 • Avatar van Angelique Huijnen
  Reply Angelique Huijnen 17 augustus 2022 at 20:02

  Super mooi.! Waag graag een kansje mee voor de Bloomy Garden voor mijn Samsung Galaxy A50.🍀Mijn vriend en ik hebben dezelfde telefoon met dit mooi hoesje word het een stuk makkelijker uit elkaar te houden.! Ik ben gek op bloemen vooral pioenrozen.🌸 En dat niet alleen mijn tel valt elke dag wel een keer dus het zou ook erg ideaal zijn.!🙈

 • Avatar van Nicole
  Reply Nicole 17 augustus 2022 at 19:50

  Ride the wave is leuk, en lekker opvallend. Zoekt makkelijker in mijn tas 😄

 • Avatar van V Willemse
  Reply V Willemse 17 augustus 2022 at 19:30

  GEWELDIG ❤️ Wat een onwijs mooie hoesjes.
  Ik was voor het Reaper’S Touch – Slangenleer iPhone 11 Hoesje gegaan mocht ik winnen.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.