Huis & interieur

New in | Dutchbone Sita salontafel

28 augustus 2022

Dutchbone Sita coffee table salontafel
Ohhhh, wat staat er sinds kort een prachtige eyecatcher in onze woonkamer.. Ik had deze salontafel al een tijdje op het oog en we besloten er nu toch echt voor te gaan: de Dutchbone Sita coffee table. Een keertje helemaal wat anders, maar het staat werkelijk prachtig en de combinatie van de vorm, de open bewerking en het donkere hout met het heldere glas.. Love it!

‘Lees ook: Home | Deze items zijn onmisbaar in een Scandinavisch interieur.’

Dutchbone Sita coffee table salontafel

Dutchbone

Dutchbone is, zoals de naam al doet vermoeden, een Nederlands designmerk voor je interieur. Dit merk haalt haar inspiratie uit reizen naar andere landen en culturen en combineert dit met een stukje modern vakmanschap. Het aanbod is zeer divers en je kan er voor bijna iedere ruimte in je huis wel voor terecht, van meubels tot aan accessoires. En ondanks dat het merk items heeft voor in zo’n beetje iedere woonstijl, staan de meubels bekend om de meer ingetogen en sobere klassieke kleuren en afwerking.

Onze nieuwe Sita coffee table, klinkt natuurlijk veel meer posh dan ‘salontafel’, is dus van het merk Dutchbone. We hebben alweer een hele tijd een grote robuuste eettafel in een walnootkleur en het bleek helaas nog behoorlijk lastig om in dezelfde kleur een salontafel te vinden. Daarnaast zijn we behoorlijk picky als het op meubels aankomt en konden we simpelweg niets moois vinden dat goed bij de rest van het interieur aan zou sluiten. Totdat we dit prachtexemplaar tegen kwamen die qua kleur zo goed als perfect matcht met de eettafel wat toch een stukje rust meebrengt, maar daarnaast echt een ‘eigen’ look heeft met haar hexagon-vorm, de afgeronde uitsparingen in het design, de houten vloerplaat en de perfect passende glasplaat. Het maakt onze wat meer compacte zithoek een stuk meer open en het voelt toch wel echt als een upgrade in ons interieur aan.

Dutchbone Sita coffee table salontafel Dutchbone Sita coffee table salontafel

Interieur shop tip | Maison en Vogue

Zo tijdens onze zoektocht bleek de Dutchbone Sita salontafel bij Maison en Vogue direct op voorraad te zijn, in plaats van de langere wachttijden die veel woonwinkels op dit moment hanteren. We hadden de tafel dan ook in een paar dagen, zeer stevig verpakt en keurig afgeleverd, in onze woonkamer staan. En ja, dan de spanning he. Of het item dat je zo zorgvuldig online uitgezocht hebt in het echt ook wel écht zo mooi is. Maar het maakt onze verwachtingen meer dan waar; de tafel is prachtig afgewerkt, voelt solide en is behoorlijk zwaar maar vooral net zo mooi als waar we op hoopten. Blij mee!

Fijn om te weten: bij interieur webwinkel Maison en Vogue verkopen ze dus meubels en accessoires van merken als Dutchbone, Zuiver, Bloomingville, HK Living en Nordal en hebben ze een 20-dagen-zichttermijn waarna je je item(s) alsnog kan retourneren als je van gedachten verandert. Toch fijn, als iets bijvoorbeeld toch tegenvalt qua grootte, ruimte of met een bepaalde lichtinval.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.