Beauty

Skintech | Foreo Ufo 2

27 augustus 2022

Foreo Ufo 2 review skintech
Een 5-in-1 skincare tool waarmee je jezelf thuis een gezichtsbehandeling kan geven, inclusief de voordelen van warmte (thermotherapie), een verkoelende behandeling (cryotherapie), massage en/of verschillende typen LED-licht met ieder weer hun eigen werking op de huid. En dan ook nog gecombineerd met een gezichtsmasker vol actieve werkstoffen. Dat klinkt echt heel erg cool, nietwaar? Ik heb nu ruime tijd de Foreo Ufo 2 beautygadget uitgeprobeerd en vertel je er in dit artikel met review alles over!

‘Lees ook: How to | Zelf BIAB nagels aanbrengen (Neonail review).’

Foreo Ufo 2 review skintech Foreo Ufo 2 review skintech

Foreo Ufo 2 review

De belofte

“Experience a supercharged facial. At home. In 2 mins.” Foreo belooft met de Ufo 2 de voordelen van een uitgebreide gezichtsbehandeling bij de salon, maar dan in het comfort van je eigen badkamer. De verschillende standen hebben verschillende voordelen voor je huid:

– de Ufo 2 kan koud worden, als een cryotherapie om fijne lijntjes, rimpeltjes, een opgezwollen morning face te verminderen, poriën te verkleinen, de huid te kalmeren, huidirritaties te verminderen en de huid te verstevigen
– de Ufo 2 kan warm worden, als thermotherapie waardoor de werkstoffen dieper de huid in kunnen dringen, wat de huid intensief verzorgt en deze meer soepel maakt, ook helpt het de gezichtsspieren te ontspannen en verwijdert het overtollig talg
– de full-spectrum-LED functie werkt in verschillende kleuren met verschillende eigenschappen; rood voor het stimuleren van de aanmaak van collageen en het verstevigen van de huid, blauw om bacteriën te verminderen en bijvoorbeeld actieve acne tot rust te brengen, groen om de doffe huid te laten stralen en donkere verkleuringen te verminderen, wit om de huid te verstevigen en puffiness te verminderen, paars om de huid te kalmeren en toxines te verwijderen, oranje om zonschade te verminderen en een glow tevoorschijn te toveren, geel om de huid te kalmeren en roodheid te verminderen en cyaan om irritatie te verminderen, je huid te ontspannen en vaatjes te verminderen
– de Ufo 2 heeft ook nog een T-Sonic pulsatie, die de huid een micromassage geeft om zowel de huid als onderliggende spieren te ontspannen, actieve werkstoffen tot dieper in de huid door te laten dringen, de bloedcirculatie te bevorderen en de huid te laten stralen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Even slikken, want dit stukje skintech heeft een behoorlijk prijskaartje. De Foreo Ufo 2 is voor €299,- voor jou en onder andere te koop bij:

de Bijenkorf, nu met 40% korting voor €179,40
Parfumerie Douglas, nu met 20% korting voor €239,20 plus gratis Foreo Microfoam (100ml)
de FOREO webshop, ook met 20% korting, plus geen verzendkosten met de code ‘FREEDEL’ én je er een heel toffe set met producten en samples van het merk bij cadeau.

Mocht deze felroze variant nu niets voor jou zijn, dan kan je ook nog kiezen uit de kleuren lichtroze, zwart en mint. De gezichtsmaskers die je samen met dit apparaat kan gebruiken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten, zowel in 3-pack en in 6-pack vanaf €16,90 maar ook regelmatig in de aanbieding.

Foreo Ufo 2 review skintech Foreo Ufo 2 review skintech

Review

Als je de informatie van dit apparaat doorleest dan kan het wat overwhelming zijn, maar geloof me: na een aantal keer proberen heb je de slag al te pakken en ben je telkens weer verbaasd over de werking van dit product. Je download de bijpassende app op je telefoon, geeft aan welk masker je op het apparaat klikt en het programma loopt vanzelf af waarbij de Ufo 2 simpelweg de bijpassende functies aanzet die het gekozen gezichtsmasker het beste tot haar recht laat komen. Je hoéft dus niet zelf te kiezen voor warmte, kou, welke kleur en wel of geen trillingen/massage. Dit gaat helemaal vanzelf.

Waar je normaal gesproken met een gezichtsmasker toch echt wel eventjes bezig bent en vooral wat langer moet wachten voordat je weer door kan met je routine of dagelijkse bezigheden, werkt de Ufo 2 echt supersnel. Hiermee verandert een 20-minuten-masker-routine in een behandeling van 2 minuten en – nee, ik krijg hier niet voor betaald – het effect is met alle maskers die ik getest heb echt een stuk intensiever en meer merkbaar. De combinatie van het apparaat samen met de hoge concentraties aan werkzame ingrediënten maken dit echt een skintech apparaat waar ik als skincarejunkie van smul.

Foreo Ufo 2 review skintech Foreo Ufo 2 review skintech Foreo Ufo 2 review skintech Foreo Ufo 2 review skintech Foreo Ufo 2 review skintech Foreo Ufo 2 review skintech

Doordat de Foreo Ufo 2 opgeladen in de verpakking zit kan je er gelijk mee aan de slag en samen met de korte handleiding en de app kan je al in een paar minuten van je eerste behandeling genieten. Ik heb inmiddels al een aantal verschillende maskers uitgeprobeerd en ben tot nu toe fan van het Call It a Night masker (revitalizing & nourishing voor in de avond), Make My Day masker (hydraterend voor in de ochtend) en Coconut Oil masker (verzorgend voor een heerlijk zacht huidje). Ik merkte direct na de eerste keer al verschil in mijn huid, maar helemaal na een tijdje gebruik. Zo’n treatment een paar keer per week is dus niet alleen een fijn rustig momentje voor mijzelf, maar draagt dus ook nog bij aan een stukje huidverbetering. Een persoonlijk tip: je kan het programma gerust vaker in één sessie met dezelfde pad uitvoeren en dan lekker je hals en decolleté erbij meenemen, fijn om ook die huid te verstevigen, lijntjes te verminderen en lekker te verzorgen.

Na gebruik verwijder je het vastgeklemde masker, masseer je het overgebleven product in op de huid van je gezicht, hals en decolleté en spoel je het apparaat af onder kraan. Het apparaat voelt solide, kan tot 90 keer worden gebruikt op één oplaadbeurt en is waterproof, gemaakt van hygiënisch materiaal dat bacteriewerend is en het apparaat + maskers zijn vegan en cruelty free.

Eerlijk? Ik kan er niks negatiefs over vermelden, behalve dan dat de aanschaf van het apparaat zelf prijzig is. Maar verder vind ik de maskers zelf dan weer echt heel erg betaalbaar, ook omdat deze regelmatig flink in de aanbieding zijn. Ik ben echt oprecht heel enthousiast over dit toffe skincare apparaat dat ook nog eens gezien mag worden! Such a treat :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 augustus 2022 at 12:54

  Fijne review…..
  Prachtig en dit staat ook op mijn wishlist….

  Xoxo

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 28 augustus 2022 at 13:18

   Dankjewel voor je compliment, leuk om te horen! Het is echt een prachtige beautygadget en echt een verwennerij voor je huidje :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.