Beauty

Skincare tip | HighDroxy hyFIVE Spray & D-FENCE 50

2 augustus 2022

highdroxy review hyfive spray en d-fence 50
Tot nog niet eens zo heel erg lang geleden, had ik nog niet van het huidverzorgingsmerk HighDroxy gehoord. En dat terwijl het in Duitsland en onder steeds meer huidtherapeuten een behoorlijk bekend merk is, vanwege de effectieve concentraties actieve bestanddelen en mooie resultaten die je ermee kan behalen als het op huidverbetering aankomt. Ik maakte kennis met dit merk en heb de afgelopen weken de hyFIVE Spray en de D-FENCE 50 getest die samen een mooi duo voor de zomer maken. Lees verder voor een uitgebreide review!

‘Lees ook: Skincare | Dit zijn dé 5 skincare musthaves voor een mooie huid.’

highdroxy review hyfive spray en d-fence 50

HighDroxy is in Nederland verkrijgbaar bij SKNZ. Tip: op dit moment is er een heel mooie actie met 15% korting op alle summer essentials van dit merk en krijg je vanaf €100,- aan HighDroxy producten €10,- extra korting als cashback. Een heel mooie manier om dit merk met een behoorlijke korting te kunnen uitproberen. Ook fijn: bij SKNZ kan je van bijna alle HighDroxy producten een sample/travelsize bestellen zodat je een product eerst in een kleinere variant kan testen. Handig!

highdroxy review hyfive spray en d-fence 50

HighDroxy hyFIVE Spray 150ml/€43,90
Dit product gebruik je als eerste stap ná het reinigen van je gezicht en dus vóórdat je verdere serums en crèmes aanbrengt. Het is een lotion in de vorm van een spray met een zeer fijne nevel die je zowel voor je gezicht als lichaam kunt gebruiken en zit vol met mooie ingrediënten waar je huidje blij van wordt. Denk aan 4% niacinamide (versterkt de huidbarrière, pakt pigmentatie en roodheid aan en stimuleert de aanmaak van collageen), groene thee extract (krachtig antioxidant), aloë vera (hydrateert en kalmeert) en hyaluronzuur (geeft een intensieve hydratatieboost aan de huid).

Zeker in de zomermaanden kan mijn huid wel wat extra vocht gebruiken omdat de warmere temperaturen en het zonlicht ervoor zorgt dat de huid droger aanvoelt. En dat merk ik aan een iets trekkerig gevoel, wat meer droogtelijntjes en hier en daar velletjes. Ik wil dan altijd graag mijn huid verwennen met wat extra’s, maar eerlijk is eerlijk: vanwege de warme temperaturen wil je dan vooral niet iets dat té vol is zodat je het ‘uitzweet’. Deze spray is dus een perfecte oplossing hiervoor! Even over je gezicht sprayen en laten intrekken, of heel zachtjes met drukkende vingers in de huid werken.. klaar! Een simpele stap die ervoor zorgt dat je huid wordt voorzien van heel wat fijne stofjes die je huid verzorgen, hydrateren, kalmeren én verbeteren op de lange termijn. Extra tip: zet de flacon in de koelkast voor extra koele huidverfrissing op warme zomerdagen.

highdroxy review hyfive spray en d-fence 50 highdroxy review hyfive spray en d-fence 50

HighDroxy D-FENCE 50 30ml/€51,90
“Silky oil serum”, klinkt als een droom voor mensen met een droge huid. En dat is het dan ook! Zeker als het in een combinatie komt met een SPF50 en mooie huidverbeterende ingrediënten. Zo zit hier onder andere magnolia-extract (sterke antioxidant met ontstekingsremmende werking en pakt pigmentvlekjes aan), duindoornextract (anti-age werking), zwarte bessen-olie (versterkt de huidbarrière en helpt de huid om vocht vast te kunnen houden) en vitamine E (antioxidant die ook een voedende werking heeft) in. Een heel mooie dagverzorging voor de drogere en rijpere huid voor in de zomer.

Ondanks dat er in dit product veel verzorgende en voedende ingrediënten zitten en het een huidolie is, is het er wel eentje die redelijk vlot intrekt dus geen plakkerige laag achterlaat op de huid. Wel zorgt het direct voor een soepel en comforting huidgevoel en krijgt je huid er een prachtige glow van. Echter moet je wel opletten dat je voldoende product gebruikt om de zonbescherming van factor 50 eruit te halen, met enkele druppels olie – zoals je normaal met een huidolie gebruikt – is dus niet voldoende. Ook is een huidolie wat lastig te combineren met een foundation op siliconenbasis, omdat dit simpelweg afstoot/niet goed ‘pakt’. Iets om rekening mee te houden, maar eerlijk: ik vind deze huidolie zo’n mooie glow geven dat ik hem graag zonder make-up gebruik zodat ik ook gemakkelijker nog een laagje extra aan kan brengen na een aantal uurtjes.

Fijn om te weten: deze producten bevatten geen siliconen, parfum, zijn vegan en niet op dieren getest.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.