Beauty

Marc Jacobs | Daisy Ever So Fresh

1 augustus 2022

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh eau de parfum review
Met Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh is er een nieuw eau de parfum dat aan de geliefde Daisy-familie toegevoegd mag worden. De juicy kleur van het parfum en de frisse tinten van de madeliefjes op de dop verraden al behoorlijk wat van de inhoud van dit parfum.. 

‘Lees ook: Review | Kylie Skin Lavender body collection.’

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh eau de parfum

“Schitterend. Levendig. Energiek. Ontdek Daisy Ever So Fresh, de nieuwste geur in de iconische Daisy Marc Jacobs-collectie. De nieuwe langhoudende geur is een uitbarsting van frisheid met een heldere, gedurfde attitude, die overloopt van levendige energie en inspirerende spontaniteit door zijn jeugdige spirit en bruisende charme.”

Geurnoten

Topnoten: mandarijnessence, mango en ananas
Hartnoten: rozenwater en oranjebloesemessence
Basisnoten: kasjmierhout

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh eau de parfum review

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh is verkrijgbaar bij onder andere Parfumerie Douglas, ICI Paris XL en Notino.  Goed nieuws: deze eau de parfum zal blijvend in het assortiment worden opgenomen.

– Eau de parfum €68,00/30ml
– Eau de parfum €106,00/75ml
– Eau de parfum €140,00/125ml

Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh eau de parfum review

Review

Een prachtige flacon in een gedurfde kleur, want de Daisy geuren zijn vaak net even wat subtieler qua kleurenpalet. Maar dat geeft wel duidelijk aan met wat voor type geur je te maken hebt! En zoals verwacht met de geurnoten breng je met dit parfum een explosie aan frisheid aan wanneer je hem gebruikt. Overduidelijk herkenbaar als een Daisy-parfum, maar wel net even iets fruitiger en daardoor heel opwekkend.

De geurbeleving begint fruitig en een tikkeltje sappig (de mango is duidelijk aanwezig) met een subtiel zuurtje wat direct zorgt voor een energieke oppepper. Daarna verandert de geur naar een tropische citrusgeur vermengd met een zacht wit bloemenboeket, waar een duidelijk warme en iets musky basis onder zit. Ik vind het een perfecte zomergeur, zo eentje die je meeneemt op reis en waarna je nog jarenlang herinneringen zal houden aan die specifieke vakantie waarbij je deze geur droeg.

Waar veel frisse geuren vaak helaas minder lang op de huid achter blijven, is dat met Marc Jacobs Daisy Ever So Fresh zeker niet het geval. Het is dan misschien geen parfum dat meters om je heen al te ruiken is, maar het is wél een headturner wanneer je langs mensen loopt of dichtbij anderen in de buurt komt. En dat effect houdt de hele dag door, waardoor je bij een briesje of wanneer je bijvoorbeeld aan het sporten bent ook zelf weer die heerlijke opwekkende geur ruikt. Lovely!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 1 augustus 2022 at 19:56

    De flacon blijft prachtig……
    Net als zijn pretty bags…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.