Fashion

Shoplog | Meer kleur in mijn kledingkast

16 augustus 2022

Berden Fashion webwinkel kleding shoplog
Als het om kleding aankomt merk ik dat ik toch wel echt een voorkeur heb voor meer neutrale kleuren en effen items, met hooguit een uitspatting naar wat vergrijsde pasteltinten en roze. En dat terwijl ik juist zo van kleur hou en heel vrolijk kan worden van leuke printjes en meer felle tinten :) Tijd voor wat meer printjes en ook meer kleur in mijn kledingkast. Over de afgelopen maanden heb ik wat leuke items aan mijn garderobe toegevoegd die ik graag aan je laat zien, plús een leuke shoptip!

‘Lees ook: Fashion | 5x toffe duurzame sneakers-merken.’

Berden Fashion webwinkel kleding shoplog Berden Fashion webwinkel kleding shoplog

Shoplog voor meer kleur in mijn kledingkast

De jurk die ik op bovenstaande foto’s draag is van het Nederlandse merk Smashed Lemon en had ik al een tijdje op het oog. Dus toen ik hem online in de sale spotte deed ik hem mijzelf cadeau. Het is altijd een beetje gokken met de maat, maar dat ging helemaal goed en hij zit als gegoten. De jurk is gemaakt van ecovero viscose waardoor deze heel soepel en koel draagt, heeft een fijne losse driekwartmouw en een midilengte tot halverwege de kuit. De kleuren zijn echt perfect voor een (na)zomerfeestje en maken me instant vrolijk!

anna nina blouse

Nog zoiets leuks; ik spotte tijdens een uitje met mijn gezin bij een andere vrouw een leuke blouse. Na een tijdje tweestrijd in mijzelf (‘zal ik het wel of niet aan haar vragen..’) besloot ik de vrouw een complimentje over haar blouse te geven. Deze bleek van Anna + Nina te zijn, uit een voorgaande collectie, maar ze gaf me de tip om op Vinted te kijken. En ja hoor, gevonden! Nog helemaal nieuw en voor een prikkie over kunnen nemen van iemand. Superblij mee en echt té leuk samen met een flaired jeans :)

De sneakers die ik bij deze outfit draag zijn van Tamaris en zijn een enorme aanrader! Helemaal volgens de laatste trends in een wat meer chunky model, mooie neutrale kleuren waardoor je ze met veel outfits kan combineren en ze lopen als slofjes zo comfortabel door het fijne voetbed wat erin ligt. Waar ik eigenlijk altijd schoenen even in moet lopen, kon ik bij deze sneakers direct kilometers ermee wandelen. Een tipje dus, want dit schoenenmerk mag zeker meer aandacht krijgen :)

Berden Fashion webwinkel kleding shoplog

Shoptip | Berden Fashion

En dan nog een aantal heel fijne items met net even wat andere kleuren en printjes dan ik in mijn kast had, maar alsnog heel goed te combineren zijn met m’n geliefde basics:

Y.A.S. paars/wit millefleurs blouse met halve mouw en v-hals
YAYA vergrijsd paarse soepele trui met v-hals en driekwart-vleermuismouw
Y.A.S. blouse met kraagje met gekleurde bloemenprint (leuk voor de herfst/winter!)
Object lang beige denim jack met geborduurde bloemetjes
by-bar v-hals trui in te lieve zachte perzikroze tint ♥

Heel blij met dit fijne stapeltje kleding! Leuk trouwens om te merken hoe ik steeds minder vaak een miskoop doe tijdens online shoppen, waardoor ik zelden nog items hoef te retourneren en ze ook echt ga dragen. Op een gegeven moment weet je gewoon in welke modellen en kleuren je je fijn voelt én let ik goed op de materialen (liefde voor katoen, denim, viscose en lyocell). Deze items maken echt een heel fijne toevoeging aan mijn kledingkast. Blij mee!

Ik shopte bovenstaand stapeltje kleding trouwens bij Berden Fashion, waarmee ik gelijk een leuke webwinkeltip te delen heb. Ze hebben hier namelijk veel leuke merken zoals by-bar, YAS, YAYA, Smashed Lemon, een uitgebreide collectie van Scotch & Soda en ook de nieuwste items van Tramontana. En yes, je kan hier zowel shoppen voor vrouwen, mannen als kinderen dus veel succes met rondsnuffelen :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.