Beauty

12x de mooiste beauty adventskalenders van 2022

28 september 2022

beauty adventskalender 2022 overzicht
Ieder jaar is het weer een enorm uitkijken naar de prachtige Kerstcollecties van de beautymerken, met vaak toch wel als hoogtepunt een beauty adventskalender. Een adventkalender zoals je ze vroeger als kind had gevuld met chocolaatjes, maar dan gevuld met een x aantal skincare en/of make-upproducten van je favoriete merk. Er zijn er alweer een heleboel bekendgemaakt voor dit jaar, waarvan in dit artikel een lijstje om bij weg te kwijlen..

Mocht je nu geen idee hebben waar je kan beginnen als je op zoek bent naar producten zoals deze, dan moet je zeker eens kijken voor een adventskalender bij parfumdreams. Sowieso een heerlijke webshop om rond te snuffelen als je op zoek bent naar parfums, make-up en huidverzorging omdat het assortiment enorm is en ze er ook minder bekende en nichemerken verkopen.

Ze hebben hier veel luxe kalenders voor Kerst in het assortiment, maar ook heel betaalbare varianten zoals die van Maybelline, Essie, Catrice en die van Douglas. En ik verwacht dat er nog wel een heel aantal bij gaan komen dus handig om af en toe even te kijken of er wat nieuws toegevoegd is, het is tenslotte pas september.

‘Lees ook: Daily make-up routine | Quick & easy everyday look.’

beauty adventskalender 2022 overzicht

12x Beauty adventskalender 2022

1. Essie, €55,95 (9 full size polishes, 14 mini nail polishes en 1 mini nail polish remover)
2. Maybelline, €61,57 (18 full size producten, 3 mini’s en 3 verrassingen)
3. Babor, €79,90 (24 ampullen voor een enorme boost voor je huid)
4. Benefit, €70,00 (12 make-up bestsellers in travel- en miniformaat)

beauty adventskalender 2022 overzicht

5. Clarins, €79,55 (24 fullsize en travelsize skincare en make-up producten)
6. Clinique, €59,58 (24 fullsize en travelsize skincare en make-up producten)
7. Lush, €235,00 (25 producten, waaronder 4 exclusives, in prachtige bewaarbox)
8. Rituals, €69,50-€149,50 (3 prachtige verschillende kalenders, voor hem en haar)

beauty adventskalender 2022 overzicht

9. The Body Shop, €55,00-€130,00 (3 verschillende kalenders, wisselende inhoud)
10. De Bijenkorf, €129,00 (25 producten, mix van haarverzorging, skincare en make-up)
11. Charlotte Tilbury, €185,00 (12 mini en fullsize skincare en make-up producten)
12. MAC Cosmetics, +/- €200,00 (24 mini, travel en full size make-upproducten)

Sommige adventskalenders vragen om een flinke investering, maar vaak is het toch wel echt de combinatie van zo’n prachtige verpakking, een keer andere producten kunnen testen én een goede deal omdat het in deze vorm voordeliger uitpakt dan de producten los aan te schaffen. Wat dat betreft zou je het ook samen met iemand anders kunnen kopen om de producten samen te delen of doe het jezelf cadeau omdat je soms jezelf even goed mag verwennen. Al kan je natuurlijk ook als hint dit artikel heel ‘toevallig’ open laten staan op je browser wanneer je partner voorbij loopt ;)

Zoals je ziet is er echt voor iedereen wel een variant te vinden; of je nu liefhebber bent van nagellak, huidverzorging, een mix van beide, een specifiek merk.. Love it, zo’n heerlijk luxe cadeau!

–> Heb jij ook zo’n zwak voor een mooie beauty adventskalender? Ik ben heel benieuwd naar welke jij op je wishlist hebt staan, of misschien zelfs al hebt aangeschaft?

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Daenelia
    Reply Daenelia 3 oktober 2022 at 09:51

    Er zitten altijd producten in die ik toch niet gebruik, dus dan geef ik mezelf liever een volle fles van iets wat ik zeker ga gebruiken.
    Maar het idee van een adventkalender, dat je niet weet wat er inzit (daarom jammer van de spoilers in de bovenstaande foto’s …), dat vind ik wel erg leuk. Misschien dat ik samen met mijn gozer allebei 12 kleine kadootjes koop en dat we die dan in een herbruikbare kalender verstoppen. Dan ben ik toch verrast en krijg ik 100% zeker dingen die ik leuk vind (of lekker. Het wordt dan waarschijnlijk wel iets om te snoepen!).

  • Avatar van Anne Bolijn
    Reply Anne Bolijn 29 september 2022 at 12:48

    Bij de Lidl heb je ook adventskalenders, met chocolaatjes voor maar 2 euro. Maar doe mij maar de Rituals of Clinique kalender. In oktober wordt ik 50, zou een leuke verrassing zijn.

  • Avatar van Myrthe
    Reply Myrthe 29 september 2022 at 11:06

    Hi, ik wacht op die van Cult Beauty. Is wel duur, maar er zitten echt mooie producten in. Verder vind ik het jammer dat alle adventskalenders duurder zijn geworden. Zalando heeft ook een hele mooie, maar is nu bijna 30 euro duurder dan vorig jaar.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 29 september 2022 at 11:15

      Oeh, die van Cult Beauty staat hier ook op de wishlist. Prachtig he! (En yes, heel jammer dat echt op zowat alles een enorme prijsverhoging zit dit jaar..)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.