Beauty

Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream review

27 september 2022

Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream review
Kiehl’s Midnight Recovery Concentrate is een enorm geliefde gezichtsolie, maar voor sommigen net een stapje te rijk om iedere dag te kunnen gebruiken. Maar nu de temperaturen dalen en onze huid meer verzorging kan gebruiken om een sterke huidbarrière te behouden, kan je huid wel wat extra’s gebruiken. Zoals de nieuwe Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream met dezelfde krachtige combinatie aan plantenextracten, alleen nu verpakt in een luchtige olie-in-water nachtcrème. In dit artikel meer informatie en uitgebreide review!

‘Lees ook: Review | Lancôme Teint Idole Ultra Wear Care & Glow foundation.’

Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream review

Midnight Recovery

Leuk om te weten: in 2010 lanceerde Kiehl’s het Midnight Recovery Concentrate; een formule met een krachtige mix van plantaardige extracten die de huid tijdens de nacht intensief verzorgen. Dit werd al snel een enorm gelief product, won inmiddels 57 beauty awards en er worden wereldwijd elke minuut van de dag twee van dit verzorgingsproduct verkocht.

De geliefde ‘Midnight Magic’ bestaat uit onder andere squalaan, teunisbloemolie, jojoba olie, koriander, vitamine E, lavendel, rozemarijn, komkommerextract, kurkuma, passiebloem en geraniumextract dat samen de zichtbaarheid van vermoeidheidstekenen, rimpels en lijntjes vermindert, huidschade herstelt en de huid gladder en zachter maakt met als bonus: een mooie glow.

Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream review Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream review

New | Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream
Nieuw in het assortiment als aanvulling op de Midnight Recovery lijn is de Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream. Deze nachtcrème met 98,6% ingrediënten van natuurlijke oorsprong helpt de huid steviger en voller te maken, de lipidebarrière te versterken, de huid soepel en stralend te maken en is verpakt in een luchtige formule die geschikt is voor ieder huidtype.

Ingrediënten

In deze crème op waterbasis zit onder andere glycerine, kokosextract, shea boter, squalaan, passiebloemolie, rozenolie, lavendelolie, soja olie, koriander, jojoba olie, rozemarijn, zink, adenosine, vitamine E en salicylzuur. Het product is vrij van synthetisch parfum, siliconen en ‘harde’ alcohol.

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream is verkrijgbaar voor €50,00/50ml bij onder andere Kiehl’s (nu 20% korting), De Bijenkorf en Douglas.

Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream review Kiehl’s Midnight Recovery Omega Rich Cloud Cream review

Review

De textuur van deze crème doet heel luchtig aan en ik vind de ‘cloud cream’ benaming dan ook zeker goed gekozen. Wel brengt het product een soort van mindfuck in mijn hoofd, aangezien het behoorlijk rijke en voedende ingrediënten bevat maar de formule wél lekker luchtig is, goed uitsmeert en totaal niet vettig aanvoelt op mijn huid. Na het aanbrengen krijg je er ook geen glanzend gezicht, maar eerder satijnmatte finish van. Heel bijzonder hoe zo’n olie-in-water formule aanvoelt! Het huidgevoel is heel prettig nu we de koudere seizoenen ingaan en na het insmeren merk je direct dat je huid opvallend soepel aanvoelt. Door de kalmerende en licht kruidige geur is het een perfect product om je huidverzorgingsroutine in de avond mee af te sluiten en tot rust te komen.

Ik heb dit product nu al een tijdje in huis en gebruik het in de avond na mijn verdere routine van reinigen, toner of exfoliant, oogcrème en serum. Het valt me op dat mijn huid in de ochtend lekker zacht aanvoelt, bepaalde droogtelijntjes duidelijk minder opvallen én mijn huid er wat plumped uitziet. Hoe ouder ik word (jaja, ben ‘pas’ 38 maar je merkt het toch aan je huid) hoe fijner ik dit effect vind, omdat het mijn huid er een stuk frisser, stralender en meer gehydrateerd laat uitzien. En niet alleen qua looks hoor, ook qua huidgevoel voelt het gevoed en lekker stevig aan. Wat mij betreft is deze crème zeker een aanrader nu de herfst serieus zijn intrede heeft gedaan om hopelijk die droge en trekkerige huid door invloeden van buitenaf voor te zijn en je huidbarrière óf te herstellen óf juist sterk te houden.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 27 september 2022 at 19:08

    Dit kan mijn huid van het gezicht nu wel goed gebruiken nu het kouder buiten is want het voelt kurkdroog en heel erg trekkerig……

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.