Huis & interieur Lifestyle

Love it! | Moments by Marjolein Bastin home fragrance collectie

29 september 2022

moments by marjolein bastin Dutch Coast home fragrance geurlijn Hallmark
Als je mij op Instagram volgt, dan heb je in deze reel al een sneak peek van deze nieuwe productlijn kunnen zien. Ik was namelijk aanwezig bij de lancering van de Hallmark x Marjolein Bastin ‘Moments by Marjolein Bastin’ home fragrance collectie. Deze geurlijnen zijn geïnspireerd op de fijne plekken en herinneringen die Marjolein Bastin koestert aan drie specifieke plekken op de wereld; Dutch Coast, Boray Bay en Swiss Lodge. In dit artikel lees je er alles over!

‘Lees ook: Home | Dit is onmisbaar in een Scandinavisch interieur.’

moments by marjolein bastin Dutch Coast home fragrance geurlijn Hallmark

Moments by Marjolein Bastin

Het bracht me weer even terug naar de tekeningen in het weekblad Libelle die ik vroeger wel eens doorbladerde, omdat mijn moeder deze graag las toen ik een klein meisje was. Ik vind haar prachtige illustraties van dieren (ken je Vera de Muis nog?), planten en kruiden prachtig! Inmiddels is Marjolein Bastin bijna 80 jaar oud en is ze wereldwijd bekend vanwege haar tekeningen en aquarellen die op tig verschillende producten gebruikt worden; van kalender tot beddengoed en van servies tot kaarten. Nu is hier dus een eigen home fragrance collectie aan toegevoegd.

Waar ik ook teken, als ik een geurkaars brand, ben ik weer even terug op die vakantiebestemming, of het doet me denken aan mooie momenten die ik heb meegemaakt. Geuren bepalen hoe je je voelt en werken vaak ook inspirerend.” – Marjolein Bastin

Bora Bay is geïnspireerd op reizen naar tropische eilanden, het hangmat-gevoel en de geur van kleurige bloemen. Het is een bloemengeur met onder andere jasmijn en patchoeli met een vintage randje, vol bloemen en een zachte poederige touchSwiss Lodge neemt je mee naar een houten lodge midden in de bergen, omheind met veel groen. Voor Marjolein Bastin een geur die haar meeneemt naar de Zwitserse Alpen, waar ze een paar maanden per jaar doorbrengt. Qua geuromschrijving kan je denken aan de frisheid van sparren, de geur van vers hooi, warm hout en een heel fijne verkwikkende geur om om je heen te hebben. Dutch Coast is de geurlijn waarin de zandkust van Nederland centraal staat, waarbij Marjolein specifiek Ameland in gedachten had omdat ze hier al heel lang op vakantie komt. De geur doet je denken aan de warmte van de zon op het strand, schelpjes zoeken en een eindeloze horizon over het zilte water met geurnoten als limoen en iris.

Prijs en verkrijgbaarheid

Alle drie de geurlijnen bestaan uit vijf verschillende producten in prachtige verpakkingen met tekeningen die uiteraard door Marjolein Bastin gemaakt zijn. Ze laten kleurrijke bloemen en dieren zien, die Marjolein associeert met de bijbehorende geurlijn.

Hand Soap 250ml/€9,95
Hand Lotion 250ml/€9,95
Home perfume spray 250ml/€14,95
Home fragrance sticks 150ml/€14,95
Scented Candle 220g/€19,95

De producten van de Moments by Marjolein Bastin collectie zijn vanaf half oktober verkrijgbaar in de winkels van DA en online via Hallmark.

moments by marjolein bastin Dutch Coast home fragrance geurlijn Hallmark

Mijn favoriet | Dutch Coast

Dutch Coast is mijn persoonlijke favoriet omdat deze geur wat zwaarder is, bijna zoals een luxe uniseks parfum, en is heerlijk verwarmend voor de koudere maanden voor in de woonkamer en de slaapkamer. Daarnaast vind ik de verpakking prachtig vormgegeven en misstaan de items zeker niet in huis; de handzeep en handlotion op een plankje bij de wastafel (fijn dat de handcrème lekker licht maar goed hydraterend is, dus geen plakhandjes na het smeren), de geurstokjes mooi naast een vaas met bloemen of op de slaapkamer en de kaars voor een warme sfeer op de salontafel als je ’s avonds op de bank aan het cocoonen bent. Nog een extra tip: spray wat van het huisparfum van een afstandje in je gordijnen, dat verspreidt de geur zo lekker als de ramen open staan in de ochtend..

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 29 september 2022 at 15:06

    Dat ziet mooi uit……
    Dit zou ik zeker kopen….

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.