Fashion

Fashion | O My Bag herfst/winter 2022 collectie

14 september 2022

O My Bag herfst/winter 2022 fall winter
Het Nederlandse fair fashion label O My Bag lanceert een nieuwe herfst/winter 2022 collectie waar je erg hebberig van wordt. We zien een aantal bekende modellen in een nieuwe look, nieuwe vormen, kleuren en prints én enkele modellen in het bijzondere vegan appelleer. Get your wishlist ready, want er zitten prachtige items tussen! In dit artikel lees en zie je er alles over.

‘Lees ook: Fashion | Dit zijn 3 grote modetrends voor de herfst en winter (2022).’

O My Bag herfst/winter 2022 fall winter

Over O My Bag

Alweer meer dan 10 jaar geleden maakte eigenaresse Paulien Wesselink een bijzondere fair fashion reis naar India met als missie “changing the world, one bag at a time”. Het vinden van echt duurzame partners vinden was geen makkelijke zoektocht, maar uiteindelijk vond ze productiepartners die de makers daadwerkelijk van goede werkomstandigheden konden voorzien. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een internationaal fair fashion merk mét B Corp certificaat en zijn haar tassen in meer dan 28 landen verkrijgbaar. Haar volgende missie? De wereld stapje voor stapje mooier maken met een focus op women empowerment, het positief beïnvloeden van levens en het creëren van werk voor vrouwen in hogere posities, voornamelijk in het productieland India.

O My Bag herfst/winter 2022 fall winter O My Bag herfst/winter 2022 fall winter O My Bag herfst/winter 2022 fall winter O My Bag herfst/winter 2022 fall winter O My Bag herfst/winter 2022 fall winter

O My Bag fall/winter 2022 collectie

Als je dit merk al wat langer kent, dan herken je vast en zeker de knipoog naar de originele Meghan-tas uit 2018 in de Ava tas in halvemaanvorm. De Ava is een perfecte compacte tas, maar is door de vorm verrassend ruim waardoor er meer in past dan je denkt. Het handige binnenvak met ritssluiting zorgt ervoor dat je tas altijd georganiseerd blijft en je je favoriete lipstick in no-time terug kan vinden.

Ben je juist op zoek naar een tas waar je wat meer in kwijt kan, dan is de Drew Maxi ideaal. Hierin past zonder moeite je waterflesje, koptelefoon en e-reader, heeft een handige vakverdeling door meerdere ritsvakken en heeft verstelbare banden. Bovendien is deze tas gemaakt van soepel leer waardoor je er jarenlang plezier van zal hebben.

Onder het credo never change a winning team zien we ook klassiekers als Harvey, Kate en de Laura coin purse terug in de nieuwe collectie, alleen dan in nieuwe kleuren en materialen zoals cognac, croco-leer of met een te verwisselen extra schouderband.

O My Bag herfst/winter 2022 fall winter

Appelleer

De eerste tassen van appel-leer werden een jaar geleden bij O My Bag geïntroduceerd en ook in de nieuwe herfst/winter 2022 collectie zien we dit materiaal terug. Zoals de naam al doet vermoeden is appelleer dus leer gemaakt van appels. De pulp van appelschillen en klokhuizen gaat door verschillende natuurlijke processen en wordt gemengd met vezels van onder andere PU, viscose en katoen waardoor er een stevig materiaal ontstaat dat qua gevoel, kwaliteit en uiterlijk niet te onderscheiden is van leer gemaakt van dierenhuid. Je kan apple leather zien als een vorm van ecoleer; een vegan, milieu- en diervriendelijk alternatief voor leer en er kan van alles van gemaakt worden zoals sneakers, accessoires en dus ook tassen.

De nieuwe O My Bag herfst/winter 2022 collectie is onder andere te koop via de O My Bag webwinkel en andere verkooppunten zoals The Little Green Bag, THEBAGSTORE en de Bijenkorf.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van chucky1012
    Reply chucky1012 15 september 2022 at 15:06

    Prachtige bags verkoopt dit merk.
    Heel tijdloos en chique…..

    Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.