Beauty

Mijn beauty aanraders van dit moment

12 oktober 2022

beauty aanraders oktober 2022

Als beautyliefhebber gaan er heel wat beautyproducten door mijn handen heen en ik vind het heel erg leuk om hiervoor mijn aanraders met je te delen. Want, welke producten vielen mij de afgelopen tijd op, welke producten maken hun claims nu echt waar en wat had nu echt een wow-factor? Ik deel mijn beauty aanraders van dit moment graag met je als tip voor je huid, haar en/of make-up!

‘Lees ook: Beauty | Dit zijn de make-up trends voor herfst/winter 2022.’

beauty aanraders oktober 2022

Mijn beauty aanraders van dit moment (oktober 2022)

Aveda Botanical Repair strengthening overnight serum

De Aveda Botanical Repair haarverzorgingslijn is inmiddels alweer een tijdje op de markt en een flinke bestseller van het merk geworden. En dat snap ik wel, want de producten ruiken niet alleen heerlijk maar zitten ook nog eens vol mooie ingrediënten waar zowel mijn haar als hoofdhuid heel goed op reageren. Ik schreef er in dit artikel al eens een uitgebreide review over en sinds die tijd is er nog een product aan de lijn toegevoegd: het Aveda Botanical Repair strengthening overnight serum. Deze gebruik je in de avond na het borstelen van je haar, vooral in de puntjes en de lengtes. Het versterkt de verbindingen in je haar en zorgt voor sterker en mooi vallend haar. Heel fijn: het helpt ook nog eens bij het verminderen van statisch haar en pluizig haar bij de haargrens (‘babyhaartjes’) en ruikt ook nog eens ge-wel-dig lekker. Mijn geblondeerde en gekleurde lokken doen het er goed mee!

C-ME Skincare Vitamin C serum + SPF30 ervaring/review

C-ME Skincare vitamin C serum 20%

Een goed vitamine C serum is eigenlijk onmisbaar in een goede huidverzorgingsroutine. Kortgezegd geeft het een flinke oppepper aan je huid, helpt het de huidbarrière te versterken, vermindert het rimpeltjes en pigmentvlekjes en helpt het je huid weer te gaan stralen. Dit serum met vitamine C van C-ME Skincare (lees mijn review hier) bevat een heel hoge dosis werkzame vitamine C en dat zonder de huid te irriteren. Voor een mooie upgrade als je al een vitamine C product gebruikt, maar je je skincare routine een stapje hoger wil tillen waarbij je al snel een stukje huidverbetering zal gaan merken.

Foreo Ufo 2 review skintech

FOREO UFO 2 skin-gadget

Als skincarejunkie heb ik een enorme interesse in huidverzorging, bepaalde technieken en behandelingen die kunnen bijdragen aan huidverbetering én vind ik de booming skintech-wereld heel erg leuk om te volgen. FOREO is één van die merken die skingadgets voor thuisgebruik maakt en de UFO 2 is toch wel echt een heel bijzonder item. Je kan hiermee in een paar minuten het effect van een uitgebreide facial bereiken, simpelweg door een ‘masker’ aan te brengen op het apparaat, de bijbehorende app te openen en de bewegingen over je gezicht na te doen. Ondertussen wisselt het apparaat tussen warm en/of koud, trillingen en massage-standen, specifieke LED-kleuren.. Heel bijzonder om te ervaren en met een heel fijn effect na die paar minuten: een frisse, stralende en heerlijk gehydrateerde huid. In deze review kan je er alles over lezen.

beauty aanraders oktober 2022

Alpha-H Micro Super Scrub

Zoals je weet ben ik geen voorstander van scrubs waar een voelbare korrel in zit, omdat deze vaak veel te grof zijn voor je gezicht en daardoor meer schade toe kunnen brengen dan bijdragen aan een mooiere huid. Vandaar mijn liefde voor vloeibare exfolianten, die door middel van AHA- en/of BHA-zuren dode huidcellen verwijderen en daarbovenop nog veel meer voordelen hebben voor je huid.

En tóch heb ik hier een uitzondering, want deze Alpha-H micro super scrub heeft zowel een voelbare korrel (al is dit in dit product in zo’n fijne korrel dat het bijna een microdermabrasieproduct te noemen is) in combinatie met onder andere glycolzuur. Zo heb je the best of both worlds voor een superzacht huidje! Ik gebruik deze ongeveer één keer per week onder de douche op zowel mijn gezicht, hals en decolleté om de doorbloeding te stimuleren, dode huidcellen te verwijderen, de huidtextuur gladder en zachter te maken en om huidverzorgingsproducten beter op te kunnen laten nemen. En ook Paul gebruikt dit product trouwens graag om zijn gezicht en hoofdhuid velletjesvrij te houden :)

Catrice fall/winter 2022 herfst/winter review Catrice fall/winter 2022 herfst/winter review

Catrice Shine Bomb lipstick

Een mooie lipstick die hydraterend aanvoelt, een prachtige kleur (040 Secret Crush met koele ondertoon), fijne verzorgende ingrediënten, een longwearing effect dat heel geleidelijk vervaagt met een mooie satijnen finish.. Deze Catrice Shine Bomb lipstick is een enorme aanrader! Ik liet hem al voorbij komen in dit artikel met meer informatie en een look over de Catrice herfst/winter producten maar omdat ik hem er meerdere keren bij pak om te gebruiken verdient ze ook zeker haar plekje in dit artikel met absolute beauty aanraders!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Maria
  Reply Maria 14 oktober 2022 at 19:31

  Heb al drie van de door jou genoemde Catrice lipsticks gekocht. Voor in mijn tas, in de badkamer en eentje extra. Prachtige kleur!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 oktober 2022 at 10:29

   Wat enorm leuk om te horen! Hier ook echt een favoriet waarvan ik er al een aantal bij heb gekocht voor als deze op is haha :)

 • Avatar van Ling
  Reply Ling 13 oktober 2022 at 21:34

  Ik ben jou dankbaar dat ik via jou het C-ME Skincare vitamin C serum heb gewonnen. Dit spul is zo goed! En ik heb het mijn zus ook aangeraden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 18 oktober 2022 at 10:29

   Hi Ling, wat enorm leuk om te horen dat je er zo blij mee bent!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.