Fashion

Webshop tip | Expresswear

7 oktober 2022

expresswear kleding mode express wear webwinkel
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, maar soms zitten er van die fijne adresjes tussen waarbij het totale plaatje klopt en waarvan ik echt heel enthousiast word. Ik deel deze geweldig leuke shoppingadresjes dan ook heel erg graag met je. Zoals Expresswear, een Nederlandse kledingwinkel mét webshop met verschillende merken die je niet overal tegenkomt. En yes, ook de inbetweenies  kunnen hier goed terecht. In dit artikel vertel ik je meer over deze leuke webwinkel!

‘Lees ook: Webshop tip | KAFFE & KAFFE Curve.’

expresswear kleding mode express wear webwinkel

“Express yourself: each day, every day.”

Expresswear
Deze modewinkel met 3 fysieke vestigingen in de omgeving Arnhem/Nijmegen heeft sinds 2011 ook een webshop. Zo kan je dus óf een winkel binnenstappen om de nieuwste collecties te zien, inspiratie op te doen en te passen óf lekker shoppen vanuit huis. Je kan bij Expresswear terecht voor verschillende kledingmerken, waaronder de meer bekende merken zoals Studio Anneloes, Vero Moda, Only, Calvin Klein, Colourful Rebel, Petrol en PME Legend.

Maar, wat misschien nog wel leuker is, is dat je bij deze (web)winkel ook terecht kan voor de net even wat minder bekende merken. Denk aan Geisha, Tramontana, K Design en Miracle of Denim. Qua maatvoering kan je hier terecht vanaf kledingmaat 32 tot en met kledingmaat 46/3XL, waardoor ook de inbetweenies hier heel goed kunnen slagen.

–> Je kan bij Express Wear dus shoppen via de webshop on één van de fysieke winkels in Bemmel, Wijchen of Zevenaar. Goed om te weten: via de webwinkel kan je betalen door middel van iDeal, creditcard, PayPal, IN3 of achteraf door middel van Billink of Afterpay/Riverty, bij bestellingen boven de €75,- worden er geen verzendkosten in rekening gebracht en je hebt je bestelling binnen een paar werkdagen in huis.

expresswear kleding mode express wear webwinkel expresswear kleding mode express wear webwinkel expresswear kleding mode express wear webwinkel

Om even een merk uit te lichten zie je in dit artikel een aantal afbeeldingen uit de nieuwe Country Chic collectie van Studio Anneloes. Het is duidelijk dat de kleur paars, van helder licht tot diep en warm, een eyecatcher is in deze collectie. Gecombineerd met wat meer zachte en neutrale kleuren kan je hier veel kanten mee op. Of durf een stapje verder te gaan en combineer meerdere texturen, kleuren en prints met elkaar voor een speelse touch en rijk gevoel aan je outfit. Supertof dat ook in deze nieuwe collectie één van de opvallende modetrends voor dit najaar terugkomt, het pak voor vrouwen: de power suit!

Deze collectie heeft een duidelijke knipoog naar de Britse countryside, waarin fashion speelt met klassieke en nostalgische kleuren, texturen en prints. Denk aan Britse ruiten in contrast met grafische patronen uit de seventies en ook de trendkleur bruin mag hierbij niet ontbreken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 12 oktober 2022 at 09:13

  Wow. Heel lang geleden dat ik de naam Tramontana gehoord heb.Begin jaren 90 verkocht een van de boetiekjes in ons dorp kleding van Tramontana :) De webshop is trouwens inderdaad leuk. Misschien niet helemaal mijn stijl, maar aangezien ik alles mix, kan ik er vast ook wel iets vinden.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 12 oktober 2022 at 09:16

   Blijft grappig hoe bepaalde merken toch al zo lang meegaan en ineens weer meer terug in beeld komen! En yes, mixen & matchen maar :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.