Lifestyle

Kerst | 3x een origineel cadeau voor je partner

10 oktober 2022

origineel cadeau partner Kerst 2022
Als er één ding is wat vaak heel lastig te bedenken is, is het wel een origineel cadeau voor je partner zien te vinden. Want – zeker als je al wat langer samen bent – dan heb je zo’n beetje alles wel, koop je de dingen zelf of wordt het één en ander al snel tussendoor gegeven. En zo is het op het moment van een verjaardag of met Kerst ineens stressen omdat de wishlists leeg zijn. Hierbij een aantal leuke en originele cadeautips voor je partner, om hem of haar deze Kerst mee te verrassen!

‘Lees ook: Liefde | Zo breng je de romantiek terug in de slaapkamer.’

origineel cadeau partner Kerst 2022

Tips voor een origineel cadeau voor je partner met Kerst

Met een knipoog
Zo schreef ik laatst nog een heel leuk artikel vol met tips voor als je voor Kerst op zoek bent naar een mooie beauty adventskalender, maar er zijn veel meer leuke producten zoals deze te koop. Gevuld met chocolade, ander lekkers of zelfs gevuld met speelgoed, en dan heb ik het ook over toys voor volwassenen. Yes, een adventskalender volwassenen met leuke verrassingen om elkaar nog beter mee te leren kennen of om de spice weer terug te krijgen in de slaapkamer. Win-win: zo krijgen jullie het geheid een paar graadjes warmer en dat scheelt weer in de stookkosten ;)

Liefde gaat door de maag..
.. is niet voor niets een veelgehoorde uitspraak. Natuurlijk is het heel erg leuk om je partner met de verjaardag mee te nemen naar jullie favoriete restaurant, maar wellicht is het nog veel leuker om hem of haar thuis culinair te verrassen. Als je samenwoont is het wel handig als je de ander even een paar uurtjes erop uit kan sturen zodat je alle voorbereidingen kan treffen, zoals het gezellig maken van de woonkamer met een opruimbeurtje zodat bijvoorbeeld al het speelgoed uit het oog is, er oppas voor de kinderen geregeld is zodat ze bij opa en oma kunnen logeren, je wat leuks aan kan trekken, tafel dekken, kaarsjes aansteken en dan koken voor of samen met je partner. Maar vooral: een romantische setting en volledige aandacht voor de ander als appetizer voor wellicht wel een speelse afsluiting met tip No.1..

Uit de comfortzone!
Deze tip vraagt misschien wat meer voorbereiding en het gevoel ‘dat je een drempel over moet’, maar kan echt heel erg leuk zijn omdat je elkaar met een activiteit vaak op een heel andere manier leert kennen dan met de normale dinner & movie dates. Denk aan een dagje strand en een workshop blokarten of surfen, ga een proeflesje salsa dansen of skydiven, maak een heteluchtballon-vaart, stap in een zweefvliegtuigje, volg een slipcursus, maak samen ringen bij een edelsmid, schrijf je samen in voor een obstacle run, ga op verrassingsvakantie.. Je kan het zo gek maken als je zelf wil en er is voor bijna ieder budget wel iets te bedenken. Juist door iets geks, out of the box’ en uit je comfort zone te doen zal je merken dat je al snel een heel andere kant van elkaar ziet om een relatie te kunnen verdiepen en blijvende herinneringen te maken. Enjoy!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.