Beauty

Azur Natural Bodycare | L’Essentiel giftset

10 november 2022

azur natural bodycare review ervaring Azur zeep/zepen
Mocht je nog een mooi en luxe verwen-cadeau voor de feestdagen zoeken.. Here it is! Niet alleen een plaatje om te zien, maar ook nog eens gevuld met prachtige en skinloving verzorgingsproducten. In dit artikel vertel ik je alles over het Nederlandse beautylabel Azur én mag ik ook iemand anders blij maken met zo’n prachtige L’Essentiel giftset.

‘Lees ook: Mijn top 5 | Warme parfums voor het najaar.’

azur natural bodycare, azur zepen, ervaring/review

Azur Natural Bodycare

Azur is een Nederlands beautymerk dat is opgericht door Eline. Opgeleid als moleculair biologe viel het haar op dat veel beautyproducten onnodige chemicaliën bevatten die niet alleen slecht zijn voor het milieu, maar ook voor onze huid en lichaam. Daarnaast zitten veel producten verpakt in onnodig veel plastic en bevatten ze vaak microplastics. Dat moest anders kunnen! Zo begon ze haar eigen ambachtelijke zepen te maken, eerst voor zichzelf maar al snel namen vrienden en familie haar zepen af en besloot ze er een webwinkel mee te openen. Eline maakt haar zepen volgens de traditionele ‘koude’ methode en inmiddels zijn er ook andere natuurlijke verzorgingsproducten aan het assortiment toegevoegd, waarbij ze het volledige proces van productie tot aan verzending in haar eigen atelier voorziet.

De zepen van Azur zijn niet te vergelijken met de blokken zeep zoals we deze van vroeger en uit de supermarkt kennen. Eline maakt haar zepen enkel met ingrediënten die met zorg zijn geselecteerd op hun positieve effect op de huid en een fijne beleving van geur en zachtheid, zoals botanische plantenextracten, etherische olie, koudgeperste oliën en boters. Alle producten zijn 100% natuurlijk, vegan en plantaardig en worden duurzaam verpakt in gerecycled papier, glas of bamboe.

azur natural bodycare review ervaring Azur zeep/zepen azur natural bodycare review ervaring Azur zeep/zepen

Azur L’Essentiel giftset
Het eerste item in deze cadeauset is de verpakking die bestaat uit een toilettas – handgemaakt en vervaardigd van duurzaam, stevig katoenfluweel met prachtige bloemenprint – met ritssluiting en meerdere vakjes aan de binnenkant waardoor deze netjes in te delen is. Perfect om je daily essentials mee op reis te kunnen nemen of bijvoorbeeld je make-up in op te bergen.

Hierin zitten drie heerlijke beautyproducten;

– de Wild Flower zeep met onder andere roze klei, geranium-olie, olijfolie, cacaoboter, zoete amandelolie en shea boter met een topping van maanzaadjes en rozenblaadjes. Dit maakt een heerlijke zachte zeep die zelfs geschikt is voor de gevoelige huid

– Een natuurlijke lipbalm gemaakt met onder andere shea boter, glycerine, aardbeipitolie en havermoutextract. Deze combinatie is heerlijk verzachtend en verzorgend, bevat geen ‘verslavende’ ingrediënten en smeert heerlijk. Niet alleen lekker voor je lippen trouwens, ik gebruik hem zelf ook graag voor droge nagelriemen en andere schrale plekjes

– Ik ben met mijn drogere huidje een enorme liefhebber van het gebruiken van een gezichtsolie. Deze Blueberry + Squalane face oil bevat onder andere squalaan, rozenbottel-olie, jojoba olie, ananas enzym, blauwe bes-olie en vitamine E. Dit is een krachtige mix vol antioxidanten en vitamines met huidherstellende eigenschappen en die de huid voeden, verzachten en een prachtige glow geven. De geur is heel zacht, de olie trekt snel in, geeft een instant soepel huidgevoel en laat droge plekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen.

azur natural bodycare review ervaring Azur zeep/zepen azur natural bodycare review ervaring Azur zeep/zepen azur natural bodycare review ervaring Azur zeep/zepen

Winactie
In samenwerking met Azur mag ik ook iemand anders blij maken met deze Azur L’Essentiel giftset t.w.v. €72,- die bestaat uit de prachtige toilettas gevuld met de Blueberry + Squalane face oil, Wild Flower body bar en de Naturel lipbalm.

Kans maken?
– Laat een reactie achter onder dit artikel dat je mee wil doen, voor jezelf of om iemand anders met dit prachtige cadeau te verrassen
– Een extra winkans? Volg zowel Azur @azurnaturalbodycare  als mij @CurvaciousNL op Instagram, like bijbehorend bericht en laat ook hier een reactie achter.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 13 november 2022, 23.59u. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Annemieke bosdijk
    Reply Annemieke bosdijk 16 november 2022 at 21:25

    Wat een chique setje. Super leuk cadeautje voor onder de kerst. Schrijf ik wel even mijn eigen naam op het pakje.

  • Avatar van Alana
    Reply Alana 14 november 2022 at 23:43

    Dacht dit is meant to be. Liep vandaag in een sissy boy en daar waren de zeper van Azur, omdat ik enorm houd van lekkere zeepjes trokken de heerlijke geuren mijn aandacht. Toen ik daarna ging googlen kwam ik op deze winactie, maar helaas te laat. Maar ja anders toch grotere kans om niet te winnen dan wel 😉! Anyway…hoop dat de winnaar heerlijk geniet van Azur. Zag er veelbelovend uit.

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 15 november 2022 at 09:24

      Hi Alana, wat leuk dat je de zepen spotte bij Sissy Boy en tóch een reactie achter hebt gelaten. Better luck next time :)

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 14 november 2022 at 18:30

    Jammer, net te laat om mee te doen. Had graag mee gedaan om het kado te geven aan mijn moeder. Ze is vanmiddag uit het ziekenhuis gekomen. Volgende keer beter! Alle andere deelnemers, veel succes!

  • Avatar van Mels
    Reply Mels 14 november 2022 at 00:54

    Prachtig & Heerlijk, Ik maak graag kans…

  • Avatar van Grietje Van der meer
    Reply Grietje Van der meer 13 november 2022 at 23:16

    Super leuk voor ons oudste dochter

  • Avatar van Elke
    Reply Elke 13 november 2022 at 22:21

    Ik doe graag mee!

  • Avatar van Marieke
    Reply Marieke 13 november 2022 at 21:03

    JAA super leuk ik doe graag mee

  • Avatar van Loes van der Hek
    Reply Loes van der Hek 13 november 2022 at 17:12

    Ik doe graag mee voor mijn (bonus)dochter die net 13 geworden is. Ze kan wel wat positiviteit gebruiken in de strijd tussen haar ouders.

  • Avatar van Anneliese de Waal
    Reply Anneliese de Waal 13 november 2022 at 15:43

    Een prachtig pakket, ik doe erg graag mee voor mijn moeder, erg leuk, Groetjes Anneliese de Waal

  • Avatar van Lydia
    Reply Lydia 13 november 2022 at 12:48

    Ik loot graag mee voor mijn dochter

  • Avatar van Ilse
    Reply Ilse 13 november 2022 at 00:05

    Klinkt heerlijk, ik doe graag mee!

  • Avatar van Doortje Nicolai
    Reply Doortje Nicolai 12 november 2022 at 23:48

    Mooie

    Smaakvolle toilettas om #duurzaam plezier van te hebben! En ‘natuurlijk’ die (h)eerlijke producten van Nederlandse makelij..ik wil mijn zusje er graag mee verwennen voor een extra Vrolijk Kerstfeest!

  • Avatar van Ger
    Reply Ger 12 november 2022 at 22:10

    Lekker voor mezelf! Hoop begin december 50 te worden en mijn huid kan wel een oppeppertje gebruiken (en ik ook)!

  • Avatar van Renee
    Reply Renee 12 november 2022 at 21:21

    Hi Desiree ik vind het tasje zo mooi en ook de spulletjes heerlijk, fijn weekend 🔥liefs Renée

  • Avatar van Sophia Grootjans
    Reply Sophia Grootjans 12 november 2022 at 20:55

    Dat lijkt me een fijn pakket, voor al de lipbalm

  • Avatar van Renate
    Reply Renate 12 november 2022 at 20:21

    Wauw wat lijken deze producten mij heerlijk! Ik maak graag kans om ze te winnen

  • Avatar van tde roosen
    Reply tde roosen 12 november 2022 at 19:37

    ik doe graag mee voor mezelf :-) .
    De afgelopen maanden extreem druk gehad op het werk, waardoor ik mezelf iets verwaarloosd heb. Om er met kerst weer stralend uit te zien, zou ik mezelf alvast graag verwennen met deze set.
    En dan beloof ik, dat ik meer tijd voor mezelf ga nemen…..

  • Avatar van Jane
    Reply Jane 12 november 2022 at 19:21

    o wat heerlijk onze jongste dochter is zwanger en heeft een hernia waardoor de zwangerschap heel zwaar is .Er niet van kunnen genieten door een beperking is heel heftig en niet wat je zou willen in deze mooie periode dus ik zou haar graag verwennen met deze set

  • Avatar van Alexandra
    Reply Alexandra 12 november 2022 at 18:28

    Mijn schoonzusje heeft net haar eerste kindje gekregen. Zij is gek op beautyproducten en ik zou dan ook graag deze set aan haar willen schenken!

  • Avatar van Pleun
    Reply Pleun 12 november 2022 at 14:43

    Na een aantal jaar van voor iedereen klaarstaan heb ik besloten dat 2023 mijn jaar gaat worden. Ik ben niet alleen mantelzorger voor mijn man en moeder. Dit zal een geweldig verwen geschenk zijn en dan ook nog van de beste producten die niet schadelijk zijn voor het mileu. Een prachtig begin!

  • Avatar van Eliatha Buurmans
    Reply Eliatha Buurmans 12 november 2022 at 12:53

    Heerlijk deze verzorging set om mee te nemen als ik op vakantie ga.

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 12 november 2022 at 11:44

    Ha, ha…… typefoutje: huid ipv huis

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 12 november 2022 at 11:43

    Ouderdom komt met gebreken, zoals mijn moeder altijd zegt. Een van de dingen die ik merk is dat mijn huis droger wordt. Moet dus eigenlijk op andere producten overschakelen. Dit is een unieke en hele mooie kans om hiermee kennis te maken! en misschien hoef ik dan niet verder te zoeken!
    Groetjes, Anita

  • Avatar van Diana Otten
    Reply Diana Otten 12 november 2022 at 11:22

    Zo leuk als iemand denkt dit kan en moet beter en dit dan ook kan realiseren!!! Ik ben zeer benieuwd naar deze producten en zou er heel graag kennis mee maken!

  • Avatar van Marit
    Reply Marit 12 november 2022 at 10:35

    Ik loot heel graag mee.

  • Avatar van Sandra
    Reply Sandra 12 november 2022 at 08:25

    Wat een prachtige producten ;-) ik doe graag mee voor mijn dochter die heeft heel snel een droge huid en zou hier heel blij mee zijn!

  • Avatar van Anita
    Reply Anita 11 november 2022 at 21:36

    Wat een leuke lieve toilettas om van te genieten en heerlijk stukje zeep

  • Avatar van Mariëlle
    Reply Mariëlle 11 november 2022 at 19:15

    Oh wow bedankt voor de actie en succes voor de deelnemers ik maak dolgraag kans. Toilettas stuk En zeep op en dit is best prijzig dus het zou geweldig zijn

  • Avatar van Stephanie
    Reply Stephanie 11 november 2022 at 18:58

    Ik hou van bloemen en bloemen houden van mensen❤

  • Avatar van Paulien
    Reply Paulien 11 november 2022 at 17:46

    Geweldige prijs😁😁😁😁😁😁

  • Avatar van Anneke
    Reply Anneke 11 november 2022 at 17:21

    Allereerst zou ik heel graag willen weten wat je aanhebt! Love de outfit!! Daarnaast doe ik graag mee, deze producten klinken heerlijk voor mijn eeuwig moeilijke huidje!

  • Avatar van Grete Karina
    Reply Grete Karina 11 november 2022 at 17:04

    Wat een verwennerij, ik loot heel graag mee!

  • Avatar van Marian B
    Reply Marian B 11 november 2022 at 14:47

    Wat een fijn verwenpakketje! Ik doe uiteraard graag mee, naar de face oil ben ik het meest nieuwsgierig.

  • Avatar van Suus
    Reply Suus 11 november 2022 at 14:43

    Ik loot graag mee voor mezelf, je review heeft me erg nieuwsgierig gemaakt naar deze producten. Ik heb ook op je Instagram gereageerd en het bericht geliked.

  • Avatar van Marja Legius
    Reply Marja Legius 11 november 2022 at 13:59

    Lijken me heerlijke producten die ik graag aan mijn dochter zou schenken

  • Avatar van Renilda
    Reply Renilda 11 november 2022 at 13:50

    Ik loot mee voor mijn dochter

  • Avatar van Iris
    Reply Iris 11 november 2022 at 13:50

    Mooi cadeau! Ik doe graag mee.

  • Avatar van Gea
    Reply Gea 11 november 2022 at 13:37

    Ideaal voor de kerst, want dan voel ik me op me best

  • Avatar van Anne Bolijn
    Reply Anne Bolijn 11 november 2022 at 12:49

    De zeepjes lijkt wel een lekkere cake. Het merk Azur L’Essentiel ken ik (nog) niet, ik wil dit mooie pakketje graag uittesten.

  • Avatar van Maria
    Reply Maria 11 november 2022 at 12:38

    Met voor mij vervelende bijwerkingen zoals uitslag en puistjes wordt het tijd om het anders aan en in te pakken, alles puur natuur!

  • Avatar van Judith
    Reply Judith 11 november 2022 at 12:10

    Oooohww ik word al helemaal blij van het totaalplaatje; Beschrijving van de producten plùs een lust voor het oog om te zien. Ik zou het bijna opeten óók nog, zo heerlijk😃
    Iets positiefs wat mij de broodnodige oppepper geeft, zou ik zeer dankbaar om zijn. Dank voor de kans!
    Veel succes en hartelijke groet🌷

  • Avatar van van erum maria louisa
    Reply van erum maria louisa 11 november 2022 at 11:32

    zo mooi ,ik kan wel een oppepper gebruiken

  • Avatar van Melissa Van Stipdonk
    Reply Melissa Van Stipdonk 11 november 2022 at 11:11

    Wat een heerlijk cadeau; dit zou ik met kerst geven aan mijn lieve moeder. ik volg overigens beide IG pagina’s!

  • Avatar van Lisette Kleiweg
    Reply Lisette Kleiweg 11 november 2022 at 08:31

    Wat mooi, ook ik doe graag mee !

  • Avatar van Suleika
    Reply Suleika 11 november 2022 at 07:33

    Ik doe heel graag mee! Mijn oudste dochter heeft ook een drogere huid, dit zou voor haar fijn zijn om te proberen. Sinterklaas is dan vroeg dit jaar…En het ziet er natuurlijk ook erg mooi uit!

  • Avatar van Lisa Polman
    Reply Lisa Polman 11 november 2022 at 06:11

    Doe graag mee! Leuk kado voor mezelf.

  • Avatar van Meike
    Reply Meike 10 november 2022 at 22:12

    Mooi cadeau voor de komende dure maand!

  • Avatar van Nicolle
    Reply Nicolle 10 november 2022 at 20:34

    Wow, wat een fantastisch mooie producten. Dat maakt de wereld weer een stukje beter. Lieve Desirée en Eline bedankt daarvoor. Zou ik de geluksvogel mogen zijn, dan zou ik het prachtige pakketje heel graag aan mijn lieve mams willen geven. Ze heeft heel veel mee moeten maken het laatste jaar en ze verdient het enorm om verwend te worden❤️.

  • Avatar van Nelly
    Reply Nelly 10 november 2022 at 19:11

    Voor mijn dochter, een hele leuke verrassing.

  • Avatar van Merlijn janse
    Reply Merlijn janse 10 november 2022 at 19:01

    Heel heel graag voor onze dochter lekker te verwennen.

  • Avatar van Marijke
    Reply Marijke 10 november 2022 at 18:59

    Leuke actie! Ik loot graag mee!

  • Avatar van Veerle de Hoop
    Reply Veerle de Hoop 10 november 2022 at 17:00

    Super leuk! mijn moeder zou hier heel blij van worden :)

  • Avatar van Muhammad Ikraam
    Reply Muhammad Ikraam 10 november 2022 at 16:29

    Vet nice.

  • Avatar van Diana van Os
    Reply Diana van Os 10 november 2022 at 15:55

    Wat een heerlijke giftset van Azur L’Essentiel ik doe heel graag mee voor mezelf te verwennen heerlijk !

  • Avatar van Sanne Becks
    Reply Sanne Becks 10 november 2022 at 15:45

    Wat een heerlijke verwennerij. Leuk om iemand blij te maken met surprise avond

  • Avatar van Hester Schoonderbeek
    Reply Hester Schoonderbeek 10 november 2022 at 15:40

    Wat een prachtige producten van dit schitterend merk!! Ik waag heel graag een kans om dit te proberen!!

  • Avatar van Corine
    Reply Corine 10 november 2022 at 14:54

    Wat een mooi merk! Ik doe graag mee!

  • Avatar van Anita te Gussinklo
    Reply Anita te Gussinklo 10 november 2022 at 14:51

    Wat ziet het er leuk uit, gauw naar de Instagram pagina’s.

  • Avatar van Willem de Wal
    Reply Willem de Wal 10 november 2022 at 14:25

    Leuke winactie, ik doe graag mee voor mijn zusje.

  • Avatar van Marjan Zuid
    Reply Marjan Zuid 10 november 2022 at 14:14

    Voor de sinterklaas doen we altijd wat cadeautjes, ook voor de volwassenen. Deze geef ik graag aan mijn zusje, die kan wel een verwen pakketje gebruiken. Ze is van de zomer bevallen van een tweeling. En dat is hard werken.

  • Avatar van Danielle
    Reply Danielle 10 november 2022 at 13:24

    Ik loot heel graag mee!

  • Avatar van Nanda
    Reply Nanda 10 november 2022 at 13:04

    Kom hier graag mee in aanraking

  • Avatar van Aïde
    Reply Aïde 10 november 2022 at 13:04

    Azur is zo fijn

  • Avatar van Dineke
    Reply Dineke 10 november 2022 at 12:50

    Fijn dat het natuurlijk is en het ziet er mooi uit! Ik wil het graag proberen!

  • Avatar van kempenaers anita
    Reply kempenaers anita 10 november 2022 at 12:47

    zien er heerlijke producten uit, doe zeer graag mee en gun ze mijn dochter

  • Avatar van Sharon de Ridder
    Reply Sharon de Ridder 10 november 2022 at 12:34

    Dat leest als een heerlijke set! Daar zou ik graag mijn schoonmoeder mee verrassen!!

  • Avatar van Lies
    Reply Lies 10 november 2022 at 12:25

    Heerlijk zeg!! Ik zou een stukje voor mijzelf meedoen en een stukje (de gezichtsolie) delen met mijn lieve oma <3
    Ik doe dan ook graag mee!

  • Avatar van Anja
    Reply Anja 10 november 2022 at 12:25

    Erg leuk ik loot erg graag mee

  • Avatar van Anita Bonje
    Reply Anita Bonje 10 november 2022 at 12:19

    Wat zou ik dit graag stiekem voor mezelf onder onze kerstboom willen leggen 😊

  • Avatar van Astrid
    Reply Astrid 10 november 2022 at 12:12

    Zou graag meedoen voor mijn moeder, die altijd voor iedereen klaar staat.
    Gun het haar van harte!

  • Avatar van Marjan p
    Reply Marjan p 10 november 2022 at 12:11

    Geweldig wat een heerlijk kado.. ideaal voor mij als ik straks uit het ziekenhuis kom

  • Avatar van Noortje
    Reply Noortje 10 november 2022 at 12:10

    Wat een mooi merk is Azur! Dat de producten allemaal 100% natuurlijk, vegan en plantaardig zijn en ook nog eens duurzaam worden verpakt in gerecycled papier, glas of bamboe is goed bezig in het kwadraat! Ik vind het steeds belangrijker worden voor onze aarde, maar ook voor mijzelf om zo min mogelijk onnodige chemicaliën te consumeren… deze fijne producten in geweldige cadeauverpakking sluit hier perfect op aan! Fantastische foto’s ook, waarop te zien is hoe de zeepblokken gemaakt worden! Ik zou het bijna ook zelf gaan proberen, zo leuk!

  • Avatar van V Willemse
    Reply V Willemse 10 november 2022 at 12:05

    Wat een plaatje is deze toilettas.
    En wat lijken mij dit onwijs fijne producten.
    Ik wil graag een kans wagen, wat een onwijs mooi cadeau.

  • Avatar van elisabeth maria martina
    Reply elisabeth maria martina 10 november 2022 at 11:53

    wat een heerlijke verwennerij, maak mij maar blij. Laat de feestdagen maar beginnen, dee schitterende actie zou ik dolgraag willen winnen

  • Avatar van Sianne
    Reply Sianne 10 november 2022 at 11:42

    Lijkt mij heerlijk voor mijn gevoelige droge huid.

  • Avatar van Christa
    Reply Christa 10 november 2022 at 11:40

    Leuke aktie om mijn kleindochter met de produkten van Azur te laten kennismaken🍀🍀👍

  • Avatar van Annicee Louzolo
    Reply Annicee Louzolo 10 november 2022 at 11:38

    Deze maand van luxe prachtige verrassingen voor de gene die lief heb ! ❤️🌹en voor de feestdagen

  • Avatar van J Vink v Engeland
    Reply J Vink v Engeland 10 november 2022 at 11:36

    Wat een heerlijk verwenpakket Ik waag graag een kansje voor dat fijne cadeau

  • Avatar van Corry de vos
    Reply Corry de vos 10 november 2022 at 11:32

    Met de cadeautjes maand in zicht
    Is het deze leuke actie waar ik voor zwicht ! Dus gooi mij maar in de hoge 🎩dan komt het met die mooie prijs wel gooooed
    Goede verzorging is een uitje !
    Voor mijn tere huidje !!

  • Avatar van Marian ZW
    Reply Marian ZW 10 november 2022 at 11:32

    Wat een toffe actie weer, mijn moeder is volgende maand jarig, ik denk dat ze heel blij wordt van zo’n heerlijk cadeau!!!

  • Avatar van Jessica Baarda-Duivenvoorde
    Reply Jessica Baarda-Duivenvoorde 10 november 2022 at 11:30

    Lijkt me heerlijk, pure verwennerij!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.