Beauty

Webshop tip | Beautywinkel.nl

23 november 2022

beautywinkel.nl beautywinkel cosmetica huidverzorging skincare webwinkel webshop
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, waardoor je soms specifieke pareltjes over het hoofd kan zien. Ik deel deze niet-te-missen leuke shoppingadresjes dan ook heel graag met je. Zoals Beautywinkel.nl, waar je terecht kan voor huidverzorging en make-up van professionele merken en waar de service nét even dat stapje verder gaat. In dit artikel vertel ik je meer over deze webwinkel!

‘Lees ook: Beauty | Haarverzorging tips tegen droog haar en statisch haar in de winter.’

beautywinkel.nl beautywinkel cosmetica huidverzorging skincare webwinkel webshop

Over Beautywinkel.nl

Er zijn heel erg veel huidverzorgingsproducten en make-upproducten te koop in de winkels, de parfumerie en in webshops en er worden continu nieuwe producten op de markt gebracht. Daardoor kan het nogal overweldigend zijn. Want, hoe weet je nu welke producten echt goed zijn, doen wat ze beloven en of ze bij jouw huid passen?

Bij Beautywinkel hebben ze een selectie gemaakt van professionele huidverzorging en make-up en combineren ze dit met een stukje persoonlijk en vrijblijvend advies van gediplomeerde schoonheidsspecialistes. Zo krijg je tips over welke producten aansluiten bij jouw huidtype, huidbehoeften en huidwensen en met de merken uit het aanbod – met hoge percentages actieve werkstoffen zodat ze ook écht wat voor je huid kunnen doen – kan je zo werken aan een stukje huidverbetering.

Ook zonder het stukje persoonlijk advies kan je bij Beautywinkel heel duidelijk navigeren naar de pagina’s met producten die aansluiten bij jouw huidtype. Onder het kopje ‘herken je huid’ lees je van alles over de verschillende huidtypes, hoe je deze kan herkennen en welke producten hierop aansluiten. Naast het navigeren op huidtype, kan je ook producten op specifieke huidproblemen bij elkaar vinden, zoals het aanpakken van pigmentatie of anti-aging producten, en kan je zoeken op producttypes van reinigingsproducten tot aan oogverzorging en alles ertussenin.

Het aanbod

Bij deze webwinkel hebben ze verschillende merken in het assortiment die je vaak enkel bij de professionele schoonheidsspecialistes en salons terugvindt. Denk aan huidverzorging en make-up van Beautyblender, Biomaris, bdr, IDUN Minerals, John van G., TEMT en Vision. Betalen kan er door middel van creditcard, iDeal, PayPal, Apple Pay, Google Pay en Klarna, bestellingen boven de €35,- worden kosteloos verzonden en je hebt je bestelling vaak binnen twee werkdagen al in huis.

–> Klik hier voor de website om het volledige assortiment te bekijken.

Beautywinkel.nl kortingscode

Leuk extraatje: met kortingscode Desiree15 krijg je maar liefst 15% korting op je bestelling tot en met 10 december 2022.

beautywinkel.nl beautywinkel cosmetica huidverzorging skincare webwinkel webshop

Mijn aanwinsten

Om de lancering van de vernieuwde webshop te vieren, mocht ik zelf een aantal producten uitkiezen om uit te gaan proberen. Ik koos voor de volgende skincare en make-up:

Biomaris Gentle Oil-to-Milk Cleanser
Biomaris Rich Cleansing Cream
Retinol the eye stick treatment balm
bdr tuner complexing optimizing pigment concentrate
IDUN Minerals Nordic Veil foundation
IDUN Minerals makeup sponge.

Bij de cleansers kon ik geen keuze maken tussen deze twee van Biomaris en ben ik heel benieuwd welke het fijnste is als een soort battle of the cleansers-vergelijking. De Retinol oogcrème in de vorm van een stick ken ik nog niet maar lijkt me heel erg handig in gebruik en de ingrediënten klinken fijn als een oogverzorging voor de wintermaanden. Nog iets waar ik heel benieuwd naar ben is de bdr tuner; dit is een product met hoge dosis kleurpigmenten die je kan mengen met je dagverzorging om er zo een foundation van te maken. Klinkt interessant! En de IDUN foundation stond al een tijdje op m’n lijstje voor Foundation Friday, dus hier ga ik binnenkort mee aan de slag voor een review :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.