Huis & interieur Persoonlijk

Nieuwe foto’s van de meiden als decoratie in huis (+ kortingscode)

9 november 2022

bestecanvas foto op canvas, foto op acrylblok, ervaring, review, kortingscode
Ik maak altijd behoorlijk wat foto’s van de meiden met mijn telefoon, maar die zijn vaak wel meer van het type snapshots dan dat het echt mooie foto’s zijn voor in een album of lijstje. En aangezien een echt mooie foto van Shae en Cate samen toch al behoorlijk lang geleden was, nam ik ze met een mooie herfstdag even mee de tuin in met een aantal heel mooie lucky shots als gevolg. En stiekem is die waar Cate haar tong uitsteekt toch wel echt de leukste, aangezien dit precies een foto is zoals ze zijn: stralend, twinkeloogjes én ondeugend ♥ Dat vroeg om wat leuks als decoratie voor een aantal plekjes in huis, zoals een nieuwe foto op canvas voor aan de muur en een foto van m’n meiden op mijn werkplekje. 

‘Lees ook: Interieur | Met deze tips laat je je woonkamer groter lijken.’

bestecanvas foto op canvas, foto op acrylblok, ervaring, review, kortingscode

Ik geloof dat de laatste mooie foto van onze dochters samen er eentje was van de fotoshoot die ik inboekte toen we tien jaar getrouwd waren, waarbij Cate net-wel-net-niet zelf kon lopen. Terwijl ze nu alweer bijna vier jaar is en klaar is voor de basisschool en Shae alweer bijna 9 jaar wordt. Time flies! En yes, met deze bovenstaande reeks had ik een paar te leuke foto’s om mee aan de slag te gaan met mooie fotoproducten.

Van BESTECANVAS.nl kreeg ik bericht of ik het leuk vond om een samenwerking aan te gaan, dus dat kwam perfect uit! Je kan bij hen terecht voor enorm veel mogelijkheden als het om fotoproducten gaat; van foto-afdrukken, allerlei soorten wanddecoratie, foto’s op accessoires zoals tassen, mokken, en puzzels tot het maken van een eigen fotoboek of (verjaardags)kalender. Niet alleen leuk voor jezelf en voor in je eigen huis trouwens, maar ook perfect als cadeautjes voor familie en als oppas- en juffenbedankjes.

bestecanvas foto op canvas, foto op acrylblok, ervaring, review, kortingscode

Voor op mijn eigen bureau koos ik voor dezelfde foto op acrylblok. Hierdoor krijgt de foto een prachtige diepte en glans die hun ogen nog meer laat stralen en het staat op zichzelf waardoor je er geen lijst meer omheen hoeft te doen. Een mooie decoratie in een minimalistisch jasje dat als een pronkstuk op mijn bureau staat. Zo toveren mijn meiden meerdere keren per dag een lach op m’n gezicht als ik aan het werk ben :)

bestecanvas foto op canvas, foto op acrylblok, ervaring, review, kortingscode

Ik besloot in de hal te gaan voor een nieuwe foto op canvas. Hier hing er dus tot voor kort eentje van zo’n twee jaar geleden, maar nu dus een nieuwe waarop Shae en Cate helemaal tot hun recht komen. Het is echt een blikvanger als binnenkomer in onze hal, zo boven hun kapstokje. De kleuren zijn heel erg mooi helder en levendig gedrukt en ik koos voor het XXL frame van zo’n 4cm diep waardoor de foto nog meer in het oog springt.

–> Zoals je merkt én kan zien ben ik heel erg tevreden over deze mooie producten. En dat enthousiasme mag ik delen met een heel fijne kortingscode voor 10% extra korting op je bestelling. Gebruik hiervoor mijn code CURVACIOUS10 om je korting te verzilveren. Deze code is geldig tot en met 31 december 2022.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 10 november 2022 at 11:17

  Dat hebben wij met foto’s van de kat :) Ik vermoed dit jaar een kerstkado met een foto van onze huidige kat…

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 november 2022 at 09:33

   Jaaa, leuk zo’n kerstfoto met huisdieren! :)

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 9 november 2022 at 16:07

  Dat moet ik ook weer eens doen. Meteen voor de oma’s een mooi kerstkado.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 15 november 2022 at 09:33

   Dat is het ook echt he, hier werd het acrylblok met de foto ook heel leuk ontvangen door (o)ma die hem voor haar verjaardag ook kreeg :)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.