Beauty

Foundation Friday | Hanskin Premium Super Magic BB Cream

4 november 2022

Hanskin Premium Super Magic BB Cream review
Het Koreaanse beautymerk Hanskin is misschien wel het meest bekend vanwege de enorm populaire Hyaluron Skin Essence, maar het heeft natuurlijk nog een veel ruimer aanbod in verzorgingsproducten en zelfs enkele make-upproducten. Zoals deze Hanskin Premium Super Magic BB Cream dat een 3-in-1 product is; een medium dekking, anti-age huidverzorging en SPF30 zonbescherming. In dit artikel een uitgebreide review!

‘Lees ook: Review | NARS Radiant Creamy Concealer.’

Hanskin Premium Super Magic BB Cream review

Hanskin Premium Super Magic BB Cream review

Ingrediënten

Dit product is op basis van water, glycerine, kleurpigmenten en siliconen die erom bekend staan het product niet alleen makkelijk smeerbaar te maken, maar ook helpen om vocht in de huid vast te houden en ze geven een zijdezacht huidgevoel. Verder zit er onder andere arbutine (vermindert pigmentvlekken), vitamine E (werkt huidbeschermend en voedend), hondsroos-olie (rijk aan essentiële vetzuren en werkt tegen huidveroudering), houttuynia cordata-extract (antibacteriële werking en een krachtige antioxidant), adenosine (vermindert lijntjes en verzacht de huid) en aloë vera (werkt kalmerend en hydraterend). Ook zit er een factor 30 als bescherming tegen de zon in. Goed om te weten: dit product is cruelty-free.

Prijs en verkrijgbaarheid

Helaas is dit product in Nederland niet heel eenvoudig te verkrijgen, maar gelukkig is het op dit moment bij Stylevana te vinden voor €20,69/30g. Er is een moisturising en een nourishing variant van, waarvan je in dit artikel de laatstgenoemde ziet. Met de code INF10DEES krijg je 10% extra korting op je aankoop bij deze webshop :)

Handig om te weten en iets om rekening mee te houden als je dit product online gaat aanschaffen: dit product werd voor het eerst gelanceerd in 2007 en heeft inmiddels niet alleen een ander jasje maar ook een verbeterde formule gekregen. De verpakking zoals in dit artikel is de meest nieuwe variant die sinds twee jaar verkrijgbaar is.

Hanskin Premium Super Magic BB Cream review Hanskin Premium Super Magic BB Cream review Hanskin Premium Super Magic BB Cream review

Review

Deze Hanskin BB Cream komt in een slanke tube met een zachtroze dop waaronder een tuutje zit. Even schudden voor gebruik en zachtjes in de tube knijpen om te doseren. Doordat de formule niet te dun is kan je dit goed reguleren waardoor je niet snel teveel product pakt. Het product zelf is zo goed als geurloos en heeft een verzorgend huidgevoel; alsof je een serum of lichte crème aanbrengt.

Als het op de kleur aankomt, kom je gelijk bij een nadeeltje uit van dit product. De Hanskin Premium Super Magic BB Cream lijkt namelijk maar in één kleur verkrijgbaar te zijn. Deze is vergelijkbaar met een #21 in Korean foundation/BB Cream-achtige producten en dus geschikt voor mensen met een lichtere huidtint. De ondertoon is redelijk neutraal met de ‘bekende’ iets grijzige ondertoon zoals veel Koreaanse foundations en BB Creams.

Deze kleur en ondertoon is voor mij persoonlijk gelukkig een heel erg goede match. En dat niet alleen; vanwege de verzorgende ingrediënten is het ook een goede combinatie met mijn drogere huidje en de gebruikte ingrediënten zijn ook zeker de werkzame stoffen die ik interessant vind voor mijn huidwensen. Daarnaast vind ik ook de medium dekking en de iets glowy finish erg mooi. A little goes a long way om een mooi resultaat te geven, zoals je op de foto’s goed kan zien met de before & after foto’s. En als ik dan nog een pluspunt op kan noemen: een product zoals deze is behoorlijk foolproof en versmelt zowel met een kwast als met de vingers mooi met de huid voor een heel natuurlijk resultaat. Jep, met deze BB Cream is er weer een Korean beauty aanrader bijgekomen!

Ik blijf het trouwens leuk om te zien hoeveel een minibeetje make-up kan doen. Ik heb deze week wat meer vlekken, wallen en roodheid dan normaal (omdat ik helaas gevloerd ben door covid..) maar met enkel een beetje BB Cream en lippenbalsem geeft het alsnog een frissig gezichtje :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.