Huis & interieur Persoonlijk

Binnenkijken | Het resultaat van de home office make-over

22 november 2022

binnenkijken home office make-over, werkkamer, thuiskantoor, FlexiSpot Q8 bureau
Hier keek ik zó naar uit! Al een tijdje was ik eraan toe om mijn werkkamer een make-over te geven en na het bedenken van een inspiratiebord was het dan tijd om het één en ander aan te schaffen en de handen uit de mouwen te steken om mijn home office om te toveren tot wat het nu is. Ik ben enorm blij met het eindresultaat en zit er nu met nóg meer plezier te werken. Ik laat het je graag zien!

‘Lees ook: Home | Dit zijn dé trendkleuren voor in je interieur (2023).’

binnenkijken home office make-over, werkkamer, thuiskantoor, FlexiSpot Q8 bureau
binnenkijken home office make-over, werkkamer, thuiskantoor, FlexiSpot Q8 bureau

Binnenkijken in mijn home office

Ik ben heel erg blij dat we in huis de indeling zo hebben weten te maken dat ik een eigen kamer tot mijn beschikking heb, waardoor ik in alle rust kan werken en aan het eind van de dag ‘de deur dicht kan trekken’ om werk en privé wat meer gescheiden te houden. Okee, tegen één wand staan dan wel onze kledingkasten maar de rest van de kamer is all mine en de woorden fris, licht en girly stonden bovenaan mijn wensenlijstje. Maar ik wilde het ook graag wat huiselijker maken en dat kwam allemaal samen in het eindresultaat zoals je in dit artikel ziet.

Misschien wel dé eyecatcher van mijn home office: het bureau van FlexiSpot. Dit bedrijf is wat meer gericht op de zakelijke markt maar natuurlijk kan je er als consument ook goed terecht wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een goed zit-sta-bureau, een ergonomische of gaming bureaustoel en zelfs een tafelfiets voor het in beweging blijven tijdens het werken achter de computer.

Aangezien ik voor mijn bedrijf toch behoorlijk wat uur per week aan een bureau doorbreng, stond een goed bureau op mijn wensenlijstje. Maar ik wilde er wel eentje die ik het liefst aan kon passen, een ‘open’ uitstraling had voor een ruimtelijk gevoel, die lekker groot is en het liefst met een lade. Dat – en meer – vond ik in het FlexiSpot Q8 bureau met wit onderstel en bamboe bureaublad. Ik kreeg dit bureau als onderdeel van een samenwerking en ben er echt enorm blij mee; de kwaliteit is echt heel erg goed, stevig en solide en met tien jaar (!) garantie ga ik hier heel lang plezier van hebben. Niet alleen een plaatje om te zien, maar er zitten enkele heel fijne features aan waar ik enorm blij mee ben:

– een ruim tafelblad van 140x70cm
– een verstopte lade midden onder het werkblad, handig voor het opbergen van agenda, notitieboekje en dergelijke
– het bureau is verstelbaar in hoogte, dus als zit-sta-bureau te gebruiken
– een kabelbeheersysteem zodat je geen kabels zichtbaar of op de grond hebt liggen
– waar op de foto’s mijn telefoon ligt, zit een draadloos oplaadpunt voor smartphones
– aan de voorkant zitten oplaadpoorten voor zowel USB type A en USB type C.

–> Tipje! Aangezien de producten van FlexiSpot toch wel in een iets hogere prijsklasse liggen, kan ik aanraden om de aankomende Black Friday sale goed in de gaten houden..

binnenkijken home office make-over, werkkamer, thuiskantoor, FlexiSpot Q8 bureau binnenkijken home office make-over, werkkamer, thuiskantoor, FlexiSpot Q8 bureau binnenkijken home office make-over, werkkamer, thuiskantoor, FlexiSpot Q8 bureau

Verder zie je in m’n home office de volgende kleuren en producten die ik zeker aan kan raden als het op opbergruimte aankomt en er in z’n geheel ook nog eens leuk uit ziet. Want dat is toch ook wel belangrijk :)

– De kleur op de muur is Flexa Mild Berry, een mooi fris en oudroze met paarse ondertoon
– het vloerkleed met vintageprint is van ZARA Home en maakt de werkkamer net wat warmer en meer gekleed
– de roze kuipstoel met houten onderstel is type Wehkamp Home Cebu, zit nét iets hoger dan standaard en goed stevig waardoor ik er ook langere werkdagen op door kan brengen
– de IKEA Billy kast blijft een favoriet als je op zoek bent naar lekker veel opbergruimte, zeker wanneer je de diepere variant kiest zodat er ook ordners voor de administratie, fotografie’props’ en fatsoenlijke opbergbakken in passen zodat ik al mijn te-reviewen-beautyproducten op kan bergen. De vitrinedeuren geven de kast net even een meer luxe uitstraling én zorgt voor een stofvrije inhoud
– ook de bekende IKEA Raskog trolley is een uitkomst om het één en ander in op te kunnen bergen zodat het bureau opgeruimd blijft. Ik kocht hem in de nieuwe geelgouden kleur en besloot de wieltjes er niet onder te monteren, zodat het net iets cleaner en meer als een open kastje staat. Ook kan ik zo wat plantjes op de werkkamer neerzetten zonder dat de poezen erbij kunnen ;)
– ik plaatste de printer op een bijzettafeltje om wederom ruimte op het bureau te sparen en doordat deze lager staat is deze minder in het zicht, voor een ruimtelijker geheel
– aan de wand hangt een rond prikbord van Sostrene Grene en daarboven een prachtige krans met droogbloemen die ooit bij een perspakket zat
– mijn roze toetsenbord en roze muis zijn van Logitech
– de bureaulegger van kurk en vilt is van Oakywood.

De make-over van mijn thuiskantoor is precies wat ik voor ogen had. Van een wat meer sterielig geheel met net iets te log bureau en donker-taupe op de muur, naar een ruimte die licht, fris en meer open aanvoelt, met meer gezelligheid en warmte en waar ik nu heel graag aan het werk ben. Zo zie je maar dat je geen grote ruimte nodig hebt om toch alles kwijt te kunnen én een fijn plekje van te maken. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Charlotte
  Reply Charlotte 26 november 2022 at 10:01

  Mooi geworden hoor, en die trolley lijkt me super fijn !

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 november 2022 at 11:46

   Dankjewel! En jep, die trolley is echt multifunctioneel (als kantoorhulpje, in de badkamer, op de kinderkamer met knutsel- en tekenspullen, als plantenrekje.. Love it!)

 • Avatar van Daenelia
  Reply Daenelia 25 november 2022 at 15:46

  Kunnen jouw katten mijn kat even uitleggen dat je niet aan spullen moet komen die in die ikea-rolbak lliggen? (Het is mijn favo-opruimplek, en ik raad je aan de wieltjes wel te bewaren, want niets is fijner dan dat ding mee te rollen naar waar je zit.) Mijn kat haalt namelijk steeds alles wat in de bakjes zit er uit … Het lijkt me een hele fijne werkplek :) Een goed buro en een goede stoel vinden, ik ben er zelf nog steeds mee bezig.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 26 november 2022 at 11:46

   Haha, ja op de één of andere manier blijven ze van de producten in de trolley af. Maar o wee als ik ze los op het bureau zou leggen.. ;)

 • Avatar van Thirsa
  Reply Thirsa 24 november 2022 at 09:55

  Mag ik vragen van welk merk jouw mooie beeldscherm is?

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 25 november 2022 at 15:01

   Jazeker! Het is een all-in-one PC van HP (Pavilion 23).

 • Avatar van Natascha - Beautyopinie.nl
  Reply Natascha - Beautyopinie.nl 22 november 2022 at 20:53

  Prachtig werkplekje Desiree!

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2022 at 08:56

   Dankjewel! Heel blij mee :D

 • Avatar van Shirley
  Reply Shirley 22 november 2022 at 17:56

  Mega mooi! Zo fijn een eigen plekje :)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 23 november 2022 at 08:57

   Thanks! En yes, zó blij met een eigen werkplekje in huis <3

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.