Fashion

New in | Isabel Bernard Honoré Lucie tas & gouden sieraden

16 november 2022

Isabel Bernard gouden sieraden tas portemonnee
Ik ben echt een enorme liefhebber van minimalistische gouden sieraden en heb hiervoor al een aantal jaar een favoriet merk: Isabel Bernard. Inmiddels heb ik al meerdere keren met ze samengewerkt, maar schaf ik er ook zelf het één en ander aan waardoor ik al een mooie collectie van dit merk heb weten te verzamelen. Love it! De sieraden zijn precies mijn smaak en ook nog eens van goede kwaliteit waardoor ik ze dag en nacht zonder irritatie of verkleuring kan dragen. Maar wist je dat dit merk ook meer dan sieraden in het assortiment heeft? In dit artikel laat ik dan ook graag m’n nieuwste aanwinsten aan je zien. Wellicht een leuk idee voor de feestdagen als cadeautip voor een ander, of voor jezelf natuurlijk :)

‘Lees ook: Pat McGrath Labs MatteTrance lipstick Christy (review).’

Isabel Bernard gouden sieraden tas portemonnee Isabel Bernard gouden sieraden tas portemonnee Isabel Bernard gouden sieraden tas portemonnee

Isabel Bernard

“Salut ma chérie!” Dit merk is in 2018 bedacht rondom Isabel Bernard, een onafhankelijke en jonge Française opgegroeid in Parijs. De charmante straatjes, romantische sferen, Rivoli, Monceau Park, La Marais, Belleville.. stuk voor stuk haar inspiratiebronnen voor haar sieradencollectie. De sieraden zijn te vinden in witgoud, goud, rosé goud en worden hier en daar gecombineerd met subtiele diamanten details. Inmiddels is de collectie ook uitgebreid met tassen, portemonnees, schoenen en aanvullende accessoires zoals riemen en sieradendoosjes.

Ik vind sieraden zoals deze echt prachtig in hun eenvoud. Heel klassiek en chique, maar wanneer je er meerdere met elkaar combineert door bijvoorbeeld meerdere oorbellen, ringen, kettinkjes en armbanden te combineren staat het al snel wat stoerder en komen ze wat meer in het oog. Ja, mij maak je hier heel erg blij mee!

De handtas was precies waar ik nog naar zocht voor wanneer ik een feestje of etentje heb, zo’n chique maar toch klassiek niet te groot model mistte ik nog wel echt in mijn collectie. Precies groot genoeg voor de telefoon, portemonnee, sleutels, lipstick en dergelijke. De portemonnee is trouwens ook een aanrader van mooie kwaliteit die jaren mee kan gaan met ook nog eens een heel fijne ruime indeling waardoor pasjes, briefgeld, (visite)kaartjes, bonnetjes en zelfs contant geld er allemaal zonder moeite in past.

Mocht je nu specifiek de items uit dit artikel op willen zoeken, dan zijn het de volgende producten:

– Honoré Lucie crossbody tas in ‘tabaca croco’
– Honoré Léa ritsportemonnee in zwart leer
– Belleville Jade 14k gouden ring met bar
– Belleville Noémi 14k gouden oorknopjes in bladvorm
– Le Marais Maëlys 14k gouden doorhaal-oorbellen.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 21 november 2022 at 14:04

  Ja echt!!! 🙌🏼

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 16 november 2022 at 08:22

  Ik ben ook fan van dit merk en precies ook waar ik van houd! Heb nu ook paar oorbellen van het merk in! Zo mooi! 🥰
  Wil nog heeeel graag de ketting van de oorbel die jij in hebt (met het blad)

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 20 november 2022 at 16:52

   Jaaa, die ketting is toch ook wel heel mooi he :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.