Mama & Kind

Sint tip | Nieuwe Klorofil winterspeelsets

2 november 2022

Klorofil winterboom winter pick-up rendier review
Ken je die heerlijke retro en geweldig leuke Klorofil Magische Speelboom nog? Ik ken deze van toen ik zelf nog een klein meisje was, maar inmiddels is hier een vernieuwde variant van waar ook mijn kinderen veel lol aan beleven. Leuk nieuws: er zijn nu nieuwe Klorofil winterspeelsets van verkrijgbaar; denk aan een geweldige Winterboom, een stoere Winter Pick-up met pinguin-vriendje én een winterse Rendierfamilie. Een te leuke tip voor een Sinterklaas cadeau (of voor Kerst of de verjaardag) voor kinderen in de leeftijd van ongeveer 1,5 jaar tot zo’n jaar of vijf.

‘Lees ook: Kids talk | Dit worden de populairste babynamen van 2023.’

Klorofil Winter speelgoed

“Deze winter gaan de Klorofil op ontdekking in een magisch sneeuwlandschap waar weer van alles te beleven valt. Denk aan verborgen ruimtes en onderdelen die met de bekende ‘POP’ opeens tevoorschijn komen en vele activiteiten om te doen. Een heerlijke winter-wonder-wereld die garant staat voor uren speelplezier!”

Klorofil winterboom winter pick-up rendier review Klorofil winterboom winter pick-up rendier review Klorofil winterboom winter pick-up rendier review

Klorofil Winterboom

In deze winterboom is van alles te ontdekken! Denk aan een verstoplekje in de dennenboom en een ski-shop waar je ski’s, een snowboard of een slee kunt halen (en een après-ski feestje kan vieren). Op de eerste verdieping is een gezellige eetkamer te vinden waar je je lekker kan opwarmen bij de open haard en vanwaar je weer naar beneden kan glijden met de glijbaan of met de uitklapbare trap naar de knusse slaapkamer op de tweede verdieping kan gaan. En net zoals bij de nostalgische Magische Speelboom zit ook bij deze Winterboom een leuk ‘pop-up’- effect, waarbij het dak opent voor een sun roof inclusief ligstoelen voor een verdiend relaxmomentje na een dag vol sneeuwpret. Hoe leuk zijn alle details! Er is zelfs een skilift waarmee je omhoog kan gaan om vervolgens rondom de boom naar beneden te skiën of te sleeën en met het handvat neemt je kind de boom zo overal mee naartoe.

–> Mijn persoonlijke tip als je deze set cadeau geeft: pak hem vooraf op een rustig moment al even voorzichtig uit, zodat je alle stickers op hun plek kan plakken voor een optimaal “WOW!”-effect bij het uitpakken :)

Klorofil winterboom winter pick-up rendier review

Klorofil Winter Pick-up

In deze nieuwe stoere pick-up kunnen wel vier Klorofil-vriendjes meerijden om samen besneeuwde bergen en bevroren meren te gaan verkennen. De speelauto wordt geleverd inclusief winters aangekleed pinguïn poppetje, slee en snowboard en heeft als special effect dat de klep open kan en een Klorofil-poppetje op een slee, ski’s of snowboard met een druk op de knop uit de achterbak gelanceerd kan worden!

Klorofil winterboom winter pick-up rendier review

Klorofil Winter Rendier familie

En last but not least is er ook nog een nieuwe Winterse Klorofil Rendier familie verkrijgbaar, bestaande uit Sten, Astrid, Helga en Rudy. Een te leuke toevoeging aan de al meer dan 65 verschillende personages zoals de familie Twittwit, Browny, Nutnut en Panda.

Prijs en verkrijgbaarheid

Het nieuwe winterse Klorofil speelgoed is onder andere verkrijgbaar via de webwinkel van De Kleine Giraf en bij bol.com.

– Klorofil Winterboom €69,99
– Klorofil Winter Pick-up €27,99
– Klorofil Winter Rendier familie €11,99

Speelgoed zoals dit met poppetjes, en/of diertjes, een huis waarin van alles gedaan kan worden en een auto is hier in huis bij beide kinderen favoriet en misschien toch wel het speelgoed dat er ook het meest vaak bij gepakt wordt. Het stimuleert de verbeeldingskracht, coördinatie, fijne motoriek en de interactie, hun eigen belevenissen worden nagespeeld, het prikkelt de fantasie, er wordt heerlijk bij gekletst en vooral Cate neemt poppetjes als deze echt overal mee naartoe. Te leuk om te zien dat ze zichzelf er zo heerlijk mee kunnen vermaken en het ziet er ook nog eens enorm leuk uit!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.