Beauty

Holiday Gift Guide | LOOkX adventskalender ’12 days of happiness’

26 november 2022

inhoud lookx adventskalender 2022 12 days of happiness unboxing
Huidverzorgingsmerk LOOkX heeft de afgelopen tijd een duidelijke rebranding gehad, waarbij veel producten in een moderner en frisser jasje gestoken zijn. Maar de kwaliteit van het merk blijft hetzelfde: effectieve skincare dat niet voor niks met regelmaat een award wint. Ik laat je de inhoud van de LOOkX adventskalender van 2022 zien die niet voor niets de naam ’12 days of happiness’ heeft gekregen.

‘Lees ook: Unboxing The Body Shop adventskalender 2022.’

inhoud lookx adventskalender 2022 12 days of happiness unboxing

LOOkX is een Nederlands huidverzorgingsmerk dat in 1999 werd opgericht en inmiddels over de hele wereld verkrijgbaar is. Ze omschrijven het merk zelf als “Dutch design gecombineerd met Italian beauty en Swiss science” en staat bekend om hoge percentages werkstoffen zoals plant-stamcellen. Ook is het een clean beauty label, dat staat voor geen gebruik van schadelijke ingrediënten, de producten worden niet op dieren getest en worden bewust geproduceerd. Tevens draagt het laboratorium het ECOCERT keurmerk.

De inhoud van de LOOkX adventskalender 2022

– Amazing Cleansing Balm, 15ml
– Vitamin C Intense Mask, 15ml
– Anti-ageing sheet mask
– Time Stop Cream, 15ml
– Time Stop Oil, 5ml
– Velvet Lip Liner, rood, fullsize
– Ultra Wear mascara, zwart, fullsize
– Exclusive Eyeliner, magnet grey 19, fullsize
– Youth Defense Serum, 10ml
– Matt Lipstick, Pink Sand, fullsize
– Keychain gloss, transparant lila met zilveren glitter
– Eyeshadow, koel taupebruin, fullsize

Prijs en verkrijgbaarheid

De LOOkX adventskalender 2022 bevat een productwaarde van meer dan €199,- en is via de webwinkel van LOOkX voor €74,00 verkrijgbaar.

Ik vind een adventskalender altijd een perfecte mogelijkheid om een merk goed te leren kennen. Zeker met een inhoud zoals deze die lekker afwisselend is qua zowel huidverzorging als make-up en qua skincare een breder gamma bevat; van reiniging tot serum, maskers, crème en zelfs een huidolie. Die huidolie is trouwens echt een aanrader voor de koudere maanden en voor de drogere en rijpere huidtypes. Ook het serum, de crème, het grijze oogpotlood, de mascara en de nude-roze lipstick zijn aanraders en het leuke van de oogschaduw is dat dit zo’n tint is die bijna iedereen mooi staat én op meerdere manieren gebruikt kan worden. Zo kan je hem als allover-tint gebruiken, maar met een klein kwastje ook als soft-eyeliner en zelfs als een wenkbrauwpoeder als je een donkerdere haartint met koele ondertoon hebt. Leuk om 12 dagen achter elkaar, of om-de-dag een vakje open te maken en jezelf te kunnen verwennen met een fijn product met als bonus een inspirerende selfcare quote.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.