Beauty

Lush opent Snow Fairy Christmas Floor in Amsterdam

5 november 2022

Lush Snow Fairy Christmas Floor Amsterdam
Dit is er eentje voor de Lush-lovers onder ons! Lush heeft namelijk de exclusieve Snow Fairy Christmas Floor geopend in de Lush flagshipstore aan de Kalverstraat in Amsterdam. Hier is maar liefst de gehele tweede verdieping omgetoverd in een zoete en magische wereld met in de hoofdrol Lush’ meest populaire productlijn uit de jaarlijkse Kerstcollectie: Snow Fairy!

‘Lees ook: Love it! | Lush aanraders voor de winter.’

Lush Snow Fairy Christmas Floor Amsterdam Lush Snow Fairy Christmas Floor Amsterdam

“Deze winter wil Lush hoop en kracht bieden voor het idee dat we allemaal verschil kunnen maken. Dat hoeft niet altijd met meeslepende activistische campagnes, maar kan soms ook met een simpel, liefdevol gevaar. En als het je allemaal even te veel wordt, stap dan de wereld van Lush binnen.” – Simone Los, Manager Lush Flagshipstore

Lush Snow Fairy Christmas Floor

Zodra je de Snow Fairy-verdieping betreedt, waan je je in een mysterieuze en magische wereld waar je even kan ontsnappen aan de realiteit. Je kan hier niet alleen de volledige Snow Fairy collectie vinden, maar ook leuke dingen doen. Denk aan een liefdevolle boodschap aan een dierbare schrijven en in de Snow Fairy-brievenbus stoppen, in de Snow Fairy-badkuip stappen voor een toffe foto, krijg een persoonlijk consult, laad jezelf op met positive vibes of laat zelfs jouw verlanglijstje bij elkaar shoppen door de Lush-experts.

Maar, let op! Een deel van de Christmas Floor is overgenomen door de rebelse Lord of Misrule.. Leuk om te weten: zowel de Snow Fairy- als de Lord of Misrule-collecties zijn dit jaar groter dan ooit. Van zoete bodysprays en romige body conditioners tot aan unieke showergels, mooie cadeausets en exclusieve producten.

Pssst, nog een laatste tipje: als Lush-fan is het slim om de Lush Kalverstraat Eventbrite-pagina in de gaten te houden, want er worden regelmatig verschillende leuke events georganiseerd.


Lush Flagshipstore
Kalverstraat 121-123
Amsterdam

Persoonlijk vind ik Snow Fairy net even te zoet en prinsesserig, maar vind ik de kruidige en warme geur van Lord of Misrule dan wel weer echt heerlijk! Wanneer ik binnenkort weer in Amsterdam ben ga ik zeker even langs de Lush winkel om de heerlijke Kerstcollectie te besnuffelen en een aantal favorieten in te slaan :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.