Beauty

Creëer een wellnessmoment met de Mylène Nomad collectie

15 november 2022

Mylène Nomad collectie review wellness Mylene
Geniet van een verdiend wellnessmoment in je eigen badkamer met de nieuwe Mylène Nomad collectie voor een fijn verwenmomentje voor jezelf. Deze collectie is ontwikkeld om nog meer te kunnen genieten van kleine geluksmomenten, die je door kan voeren van de badkamer tot in je huis en zelfs in je oren. Er is namelijk zelfs een heel fijne ontspannende Spotify playlist bij samengesteld voor de volledige at-home-wellness ervaring. In dit artikel lees je er alles over en deel ik mijn persoonlijke aanraders!

‘Lees ook: Beauty | Tips tegen droog en statisch haar in de winter.’

Mylène Nomad collectie

“Reis naar een plaats van rust en sereniteit dankzij de wonderlijke Nomad-producten en de overheerlijke Nomad-geur op basis van sandelhout, kaneel, kruidnagel, vetiver en amber geurnoten. Een geur voor iedereen en voor elk moment van de dag. Vul je dagelijkse rituelen aan met de Nomad-collectie of druk even de pauzeknop in en geniet van een welverdiend relaxmoment.”

Prijs en verkrijgbaarheid

De nieuwe Mylène Nomad collectie is verkrijgbaar via de Mylène webwinkel en bestaat uit de volgende producten:

– Body Brush €15,95
– Hair & Body Shower Gel €12,95
– Bath Gel €15,95
– Bath Crystals €9,95
– Body Scrub €15,95/150ml
– Body Oil €17,95/200ml
– Geurkaars €19,95
– Hand Wash €9,95
– Room Sticks €28,95
– Room Spray €12,95

Zoals je kan zien is het een behoorlijk uitgebreide collectie, waarbij er zelfs nagedacht is over duurzaamheid met bijvoorbeeld een navulverpakking voor de geurstokjes. Ook test het merk niet op dieren en gebruiken ze geen microplastics voor de producten zoals scrubs. Wil je in dezelfde stijl je badkamer een kleine make-over geven, dan zijn er ook in dezelfde warmbruine/amber-kleur handdoeken, een fleece-deken, badmat, washandje en zelfs een aantal make-upproducten bij te koop.

–> Klik hier voor de bijpassende Mylène Nomad Spotify playlist.

Mylène Nomad collectie review wellness Mylene Mylène Nomad collectie review wellness Mylene Mylène Nomad collectie review wellness Mylene

Review

Ik vind deze Mylène Nomad collectie niet alleen heel erg mooi om te zien, maar vooral de geur ervan spreekt me heel erg aan. Waar veel merken kiezen voor lavendel als het op een wellnesscollectie aankomt, heeft Mylène gekozen voor een warme en kruidige geur met een iets zoet randje. Je ruikt er onder andere kruidnagel, kaneel, sandelhout, vetiver en amber in en dat geeft een heel fijne combinatie waarbij de geurstokjes en de geurkaars zelfs een grotere ruimte zonder moeite fijn weten te laten ruiken. Niet te overheersend, niet té kruidig, niet te zacht.. echt een heerlijke warme geur voor de wintermaanden waar ook mijn man heel enthousiast over is. De geur is duidelijk uniseks en maakt dus ook een mooie cadeautip voor de feestdagen, voor zowel vrouwen als mannen, waarbij je zelf het één en ander samen kan stellen naar gelang het budget en of de ontvanger een bad heeft of niet :)

De body scrub heeft een fijne korrel die dode huidcellen verwijdert, de bloedcirculatie een boost geeft en de huid lekker zacht maakt. Er zit onder andere macadamia olie, baobab-olie, katoenplant-olie, jojoba poeder, squalaan en vitamine E in wat een voedende en verzachtende werking heeft op de huid. Als je na deze scrub de huid droogdept en op een nog licht-vochtige-huid de body oil aanbrengt is je huid bijna getransformeerd zo zacht en soepel :) In deze olie zit onder andere kokosextract, zoete amandelolie, macadamia olie, katoenzaad-olie, baobab-olie, jojoba olie, squalaan, rozemarijnextract en vitamine E en daar wordt vooral een drogere huid heel blij van. Deze olie is dun van textuur, trekt (zeker op een nog iets vochtige huid) heel snel in en laat je huid direct soepel en zacht aanvoelen en geeft als bonus een mooie glow aan de huid. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.