Beauty

Holiday Gift Guide | Natural SELF Softening Shea Butter soap bar

28 november 2022

Natural SELF Softening Shea Butter soap bar
Een leuk cadeautje om weg te geven met de feestdagen is nog niet altijd zo snel bedacht, zeker wanneer je graag iets unieks wil geven. Daar zit je met deze Softening Shea Butter soap bar van Natural SELF helemaal goed mee! Het ziet er niet alleen prachtig uit, het heeft ook nog eens heel fijne en multifunctionele werking én is fijn geprijsd. In dit artikel deel ik dan ook graag deze beauty cadeau tip met je :)

‘Lees ook: Selfcare | 39 tips om lief te zijn voor jezelf.’

Natural SELF Softening Shea Butter soap bar

Natural SELF

“Natural SELF is een Belgisch beautylabel, opgezet door Isabelle Ulenaers die van mening is dat eigen huidverzorgingsproducten met 100% eigen formules moet worden gemaakt. Ze besteedt het minimale uit, werkt met Belgische laboratoria samen en neemt geen shortcuts. Het percentage van de werkbare ingrediënten in de producten is heel hoog, wat het product een stuk effectiever dan andere skincare producten op de markt maakt. Voedende producten met pure, eerlijke ingrediënten die de gevoeligheid niet triggeren, geven je huid de kans om zich op een natuurlijke manier te herstellen en te laten voeden.

Natural SELF is ontwikkeld voor iedereen die de best mogelijke huid- & haarverzorging wil, zonder een druppel kunstmatige chemicaliën. Je hoeft niet te kiezen tussen natuurlijke ingrediënten én een effectief resultaat. Beauty without compromise!”

Good to know: Natural SELF is een vegan, 100% natuurlijk en halal merk zonder nasties en is daardoor geschikt voor ieder huidtype, zelfs wanneer je in verwachting bent, voor kinderen en bij chemotherapie.

Natural SELF Softening Shea Butter soap bar

Softening Shea Butter soap bar

In deze soap bar zit een combinatie van onder andere olijfolie, kokosolie, zonnebloemolie, ricinusolie en shea boter. En dat maakt het een heerlijk luxe verwenproduct vo antioxidanten dat je op meerdere manieren kan gebruiken én heel fijne voordelen heeft voor de huid. Het is dus duidelijk niet te verwarren met een oldskool ‘blok zeep’ uit de winkel die de huid uitdroogt, want deze ingrediënten werken juist heel verzachtend op de huid, helpen wondjes, een droge en jeukerige huid en kloofjes te verminderen en te voorkomen en ondersteunen de huidbarrière.

Natuurlijk kan je deze zeep als prachtig decoratief item in je badkamer op een houten plankje neerleggen, maar enkel ernaar kijken is zonde! Gebruik hem als handzeep, met een douchepuff als shower gel of – en dat is echt heel erg fijn – gebruik de romige substantie die in combinatie met water ontstaat als scheerzeep voor heerlijk gladde benen en oksels.

Wist je dat een zeep in vaste vorm ook nog eens heel duurzaam is? Je helpt water en CO2 besparen tijdens productie en transport, er is minder verpakkingsmateriaal nodig (dahaag, plastic!) en een soap bar als deze gaat gemiddeld ook nog 2 tot 3 keer langer mee dan een fles vloeibare handzeep of douchegel.

De Softening Shea Butter soap bar komt in een prachtig stuk van ongeveer 100 gram en is voor €16,00 verkrijgbaar via de webwinkel van Natural SELF.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.