Beauty

Unboxing | The Body Shop Big Advent Calendar

1 november 2022

the body shop adventskalender 2022 unboxing/inhoud
It’s beginning to look a lot like Christmas..
Alsof je een pakketje rechtstreeks van Mister Santa himself krijgt, met deze prachtig vormgegeven The Body Shop adventskalender 2022. De inhoud doet zijn naam eer aan, want het is duidelijk een Box of Wonders Big Advent Calendar vol met 25 verrassingen waaronder ook een aantal fullsize producten. In dit artikel alle informatie, het mooie verhaal erachter én een unboxing. *spoiler alert*

‘Lees ook: The Body Shop Edelweiss skincare review.’

the body shop adventskalender 2022 unboxing/inhoud
the body shop adventskalender 2022 unboxing/inhoud

Community Fair Trade

Wist je dat The Body Shop al sinds 1987 een Community Fair Trade programma heeft voor eerlijke handel? Hiervoor werken ze voor de levering van prachtige beauty-ingrediënten samen met duizenden producenten, boeren en experts van over de hele wereld waardoor deze toe kunnen treden tot de markt en kunnen investeren in sociale- en milieuprojecten voor hun gemeenschap. Zo zorgen ze voor een financiële onafhankelijkheid voor hun partners, onder wie veel vrouwen, die in gebieden met beperkte economische mogelijkheden leven. En dit creëert dan weer mogelijkheden voor zowel hunzelf als hun gezinnen, kinderen en gemeenschap als het aankomt op bijvoorbeeld onderwijs en gezondheidszorg.

the body shop adventskalender 2022 unboxing/inhoud
the body shop adventskalender 2022 unboxing/inhoud

The Body Shop Box of Wonders Big Advent Calendar 2022

Wat zit er in The Body Shop Big Advent Calendar?

In deze adventskalender van The Body Shop zitten maar liefst 25 verrassingen waarmee je jezelf van top tot teen kan verwennen. Een perfecte mogelijkheid om bepaalde producten eens uit te kunnen proberen, om handige travelsizes van je favorieten te krijgen om met je mee op reis of vakantie te kunnen nemen óf om een ander blij mee te kunnen maken :)

– Shea hand balm, 30ml
– Avocado lip care stick, 4,2g
– Strawberry shower gel, 60ml
– muslin cloth
– Camomile sumptuous cleansing butter, 20ml
– Aloë calm hydration sheet mask, 18ml
– British Rose shower scrub, 50ml
– ramie bath lily
– Himalayan Charcoal purifying glow mask, 15ml
– Shea intense repair shampoo, 250ml
– Avocado shower cream, 60ml
– Mango body butter, 50ml
– Almond Milk shower cream, 60ml
– tie front headband
– Nicaraguan Coffee intense awakening mask, 15ml
– Almond Milk soap, 100g
– Pink Grapefruit shower gel, 60ml
– Vitamin C glow sheet mask, 18ml
– Avocado body scrub, 50ml
– British Rose shower gel, 60ml
– British Rose hand cream, 30ml
– Vitamin E quench sheet mask, 18ml
– Shea body butter, 50ml
– Himalayan Charcoal skin clarifying night peel, 30ml
– Breathe massage melt, 75ml

Mooi om te weten: het design van de adventskalender draait om de wonderful women; de fantastische vrouwen uit Tamale, in het noorden van Ghana, die dankzij de handel in sheaboter met ons kunnen investeren in gezondheidszorg en onderwijs. Ook staan de doosjes vol met inspirerende teksten, bijvoorbeeld over de Community Fair Trade-partners van The Body Shop én kan je de doos hergebruiken als ladekastjes om bijvoorbeeld bureau-accessoires of haarspulletjes in op te bergen.

Prijs en verkrijgbaarheid

Deze The Body Shop Big Advent Calendar adventskalender van The Body Shop is verkrijgbaar via The Body Shop webwinkel en in de winkels voor €90,- en bevat producten ter waarde van €154,50.

Ik vind de inhoud zelf weer heerlijk, echt een cadeautje om uit te mogen pakken en te kunnen ontdekken. Er zit van alles in waar je huidje in de winter heel blij van wordt; van lippenbalsem tot body butter en handcrème. Maar ook de Night Peel, massage melt met de geur van eucalyptus en rozemarijn en de kamille cleansing butter, .. zijn enorme aanraders die je op deze manier kan gaan uitproberen. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.