Fashion

Fashion | Sparkle, glitter & shine voor een feestelijke outfit

18 december 2022

feestelijke outfit inspiratie, hoe draag je glitter kleding pailletten
Waar ik normaal behoorlijk ingetogen ben qua kleuren en meer een basic type ben met hier en daar een pastelletje of subtiele print, vind ik het voor de feestdagen toch wel echt heel erg leuk om uit te pakken met een glitter-accent hier en daar. Natuurlijk kan je helemaal over the top gaan met glitters en pailletten in je gehele outfit en ook dat kan supertof zijn, maar eigenlijk maak je met een klein beetje sparkle, glitter & shine van zo’n beetje iedere outfit een feestelijke outfit. Perfect voor Kerst én Oud & Nieuw (of eigenlijk ieder diner of feestje!).

‘Lees ook: Fashion | On trend | Het gilet (+ styling tips).’

feestelijke outfit inspiratie, hoe draag je glitter kleding pailletten feestelijke outfit inspiratie, hoe draag je glitter kleding pailletten feestelijke outfit inspiratie, hoe draag je glitter kleding pailletten feestelijke outfit inspiratie, hoe draag je glitter kleding pailletten

In bovenstaande voorbeelden uit de webshop van Omoda zie je heel erg veel leuke items én gelijk voldoende inspiratie hoe je het één en ander kan combineren. Zo zie je dat het echt niet altijd too much wordt en het ook juist subtiel gedragen kan worden. En mocht een geheel glitterig kledingstuk net even iets teveel voor je zijn, dan kan je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld te kiezen voor een blouse waarin een gouddraadje verwerkt zit dat subtiel glanst in het licht (heel tof boven bijvoorbeeld een wijde pantalon van Scotch & Soda, love dit merk vanwege mooie printjes en toffe basics) of voor een accessoire zoals een tasje met pailletten, lovertjes of glanzend fluweel.

Nog een leuk voorbeeld is bijvoorbeeld dit setje (rechts op de laatste foto) van Object (artikelnummer 23040492 en 23040494) dat op een heel toffe manier metallic garen heeft verwerkt in de stof. Zo oogt het qua silhouet al direct heel erg feestelijk zonder dat het ‘te’ is en zal bij feestelijke verlichting pas echt het glanzende effect goed tot haar recht komen. Het maakt het toch nét even wat meer af en zorgt voor een fun accent in je outfit. En helemaal handig: dit setje samen oogt als een jumpsuit, maar het gaat toch net even wat gemakkelijker naar het toilet omdat het uit twee delen bestaat én je kan het nog los van elkaar dragen met andere items uit je kledingkast.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.