Beauty

Holiday Gift Guide | ghd gold hair straightener (limited edition)

11 december 2022

ghd gold hair straightener styler review/ervaring/test stijltang
Ohhhh, wát een beauty! En dan ook nog eens niet alleen een plaatje om te zien, maar misschien wel de beste stijltang die ik ooit heb gebruikt. There, I said it. Ik heb het hier over de ghd gold hair straightener, die nu voor de feestdagen in een speciale Christmas 2022 grand-luxe limited edition verkrijgbaar is. Een ultiem beautycadeau voor de feestdagen waar je jezelf – of een ander – heel wat good hair days mee cadeau doet.

‘Lees ook: Getest! | 6x de beste lippenbalsem op een rij.’

ghd gold hair straightener styler review/ervaring/test stijltang ghd gold hair straightener styler review/ervaring/test stijltang ghd gold hair straightener styler review/ervaring/test stijltang ghd gold hair straightener styler review/ervaring/test stijltang

ghd gold hair straightener

“Ons dagelijkse styling must-have, voor steiler, gladder en gezonder uitziend haar* zonder extreme hitte. De ghd gold® advanced styler is uitgerust met twee new generation warmtesensoren, één in iedere stylingplaat, en maakt gebruik van dual-zone technologie om de optimale styling temperatuur van 185ºC van haaraanzet tot punt te behouden. Bereik eenvoudig salonwaardige resultaten voor alle haartypes en -lengtes.

De gladde, ronde stylingplaten glijden moeiteloos door het haar voor snelle, frizz free resultaten met een nog mooiere glans zoals in de salon. Door het gestroomlijnde, afgeronde design geschikt voor  een veelzijdige styling – creëer prachtige krullen, verleidelijke waves en strakke steile stijlen die zelfs de wildste feesten kunnen doorstaan.”

Technische specificaties
dual-zone technologie voor een constante temperatuur
– slechts 25 seconden opwarmtijd
– een optimale styling-temperatuur van 185C
– gladde, gestroomlijnde zwevende platen
– een snoer van 2,7m dat meedraait
– schakelt automatisch uit na 30 minuten.

Prijs en verkrijgbaarheid

De ghd gold hair straightener is verkrijgbaar voor €239,00 via de ghd webshop, maar ook onder andere via de Bijenkorf, Haarshop.nl en Haibu. In dit artikel zie je de limited edition champagne goud kleur, maar deze stijltang is in de normale collectie ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en lila. De Christmas 2022 grand-luxe limited edition ghd gold hair straightener wordt geleverd in een roodfluwelen beautycase.

ghd gold hair straightener styler review/ervaring/test stijltang

Review

Over de looks van deze ghd gold styler kan ik heel kort zijn; de slanke vormgeving in de zwart met champagne kleurencombinatie vind ik namelijk echt heel erg mooi en ligt superchique in de badkamer of op je make-uptafel.

Ik heb door de jaren heen al heel wat stijltangen in mijn collectie gehad, van verschillende merken, en ik had dus niet echt verwacht dat deze een heel erg grote verandering met zich mee zou brengen. Maar niets is minder waar (en nee, ik krijg er geen geld voor om dit te zeggen:) maar het is echt een wereld van verschil met mijn ‘oude’ stijltang. Deze stijltang is supersnel warm, het snoer draait zichzelf niet vast en is lekker lang, hij ligt lekker in de hand en glijdt zonder enige moeite door mijn lokken. Nu heb ik van mijzelf redelijk fijn – maar wel veel – haar en als ik geen föhn of stijltang gebruik kan het behoorlijk opkrullen, met name in mijn nek en in de lengtes. Deze ghd gold hair straightener maakt hier in slechts een paar minuten tijd een mooie gladde en glanzende coupe van, met een resultaat dat zo een dag of drie/vier mooi blijft zitten zonder dat ik er tig stylingproducten bij nodig heb. En door de rond-afgewerkte platen kan je er ook heel eenvoudig grove slag mee creëren. Leuk om mee te spelen!

Dat deze stijltang maar op één temperatuur gebruikt kan worden vind ik persoonlijk trouwens heel erg prettig. Zo hoef ik niet na te denken of ik hem niet te koud of te warm zet, want de 185 graden blijkt perfect te zijn om de haren niet te beschadigen maar wél in model te houden.

Tipje! Mocht je nu ook nog eens op zoek zijn naar de perfecte hittebeschermer voor je haar, dan kan ik ook de ghd bodyguard heat protect spray aanraden. Sowieso is een product als deze aan te raden wanneer je met hittestyling zoals een stijltang of krultang aan de slag gaat, maar deze werkt ook nog eens echt heel erg fijn. Je brengt deze aan op handdoekdroog of droog haar, föhnt deze droog en daarna gebruik je de stijltang die vervolgens zonder moeite door je haren heen glijdt, je haren beschermt tegen de hitte én zorgt voor een longlasting stijl en glanzend resultaat. Een powercouple samen met de stijltang die als bonus ook nog je haren heerlijk salonluxe laat ruiken.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.