Fashion

New in | Fijne breisels van My Jewellery

31 december 2022

nieuwe knitwear gebreide dames trui My Jewellery
De meesten van ons kennen het Nederlandse merk My Jewellery natuurlijk van de vele leuke sieraden, maar wist je dat ze ook een toffe collectie aan kleding in het assortiment hebben? Zo heb ik hier al meerdere leuke items van in de kast hangen en vulde ik dat voor deze winter aan met een paar fijne breisels die ik heel graag aan je laat zien als tipje voor een fijn shoppingadresje :)

Met deze voorbeelden zie je maar goed dat je bij deze webshop ook goed kan slagen voor kleding! Mocht je dus zelf nog een leuke trui dames zoeken, snuffel dan ook zeker eens rond bij My Jewellery. En als je dan toch aan het kijken bent.. bekijk dan ook eens de té leuke mini-me collectie waarbij je jezelf en je dochter in dezelfde print kan kleden met jurkjes, vestje en rokje. So cute!

Mijn eerste keuze viel op deze trui – van de bovenste foto – met prachtig patroon dat als een soort kraagje over je schouders hangt (€45,99). De kleur is volgens de website beige, maar ik vind het eerder lichtbruin/taupe. In ieder geval een prachtige kleur voor de wintermaanden met wederom een wijdere mouw met aansluitend boordje en een korte col langs de halslijn. Deze trui valt iets langer dan je middel, draagt ook weer heerlijk warm en valt op maat. Van deze trui draag ik maat L/40-42.

‘Lees ook: Review | Mijn ervaring met de Gimeau gelnagel-stickers.’

nieuwe knitwear gebreide dames trui My Jewellery

De tweede trui waar ik als een blok voor viel is de beige gebreide trui met ajourwerk mouwen (€49,99). De trui is in een wat korter model, maar lang niet cropped te noemen en nog deels in te stoppen in een high waisted jeans bijvoorbeeld. Hij is wat zwaarder, heerlijk warm en de iets wijdere pofmouwen met aansluitend boordje vind ik een tof detail geven. Ik vind hem goed op maat vallen en draag ook van deze trui de maat L/40-42.

nieuwe knitwear gebreide dames trui My Jewellery

Okee, misschien geen knitwear in de vorm van een trui maar wel een heel leuk breisel: deze beige gebreide trui (€14,99) met een heel mooi kleurverloop in oranje, roze en paarse tinten. Love it!

Ik heb zelf een zwak voor mooie breisels in de herfst- en wintermaanden omdat het zo lekker zacht en warm draagt en perfect is voor cocoon-momentjes. Daarnaast kunnen ze zowel casual als wat meer zakelijk gecombineerd worden en zijn de kleuren mooi neutraal waardoor ik er hopelijk lang plezier van zal hebben :)

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.