Beauty Media

Beautylovers tip! | We Are Eves

22 december 2022

We Are Eves beauty reviews, app, beauty community
Hoe vaak gebeurt het niet dat je een nieuw beautyproduct koopt omdat het op papier zo geweldig lijkt, maar dat het in de praktijk behoorlijk tegenvalt en het achterin je kastje of in de prullenbak verdwijnt? Of dat je helemaal enthousiast werd door een aanbeveling van één iemand, maar het toch niet helemaal bleek te werken voor jou.. Zonde! En dat is waar beauty-review-platform We Are Eves de hoek om komt kijken: een website waar tienduizenden beautylovers 100% eerlijke reviews over beautyproducten en hun beste beautytips delen met andere members. Zie het als een grote community (en je nieuwe favoriete beauty-place-to-be).

‘Lees ook: Review | ghd gold hair straightener (limited editon).’

We Are Eves beauty reviews, app, beauty community

About We Are Eves

We Are Eves is een beautynetwerk waar echt alles uit je badkamerkastje gereviewed kan worden, van tandpasta tot aan haarspray, van skincare tot musthave beautytools en van budgetvriendelijke merken tot aan high-end beauty brands. Opgericht door Esther Le Loux en Julie Hotchkin omdat ze hier zelf behoefte aan hadden; ze misten een onafhankelijk platform waar je onder één dak betrouwbare reviews kon vinden over veel – heel veel – cosmeticaproducten en waar je ze het liefste ook nog aan kon schaffen. Inmiddels heeft dit platform meer dan 90.000+ members en zijn er al meer dan 300.000 reviews geschreven.

We Are Eves beauty reviews, app, beauty community

We Are Eves | Community voor eerlijke beautyreviews

Het membership van We Are Eves kost je helemaal niets en is zo gedaan, maar ik kan je alvast waarschuwen dat het heel verslavend werkt en je er zo uren aan rondkijken bent. Je kan namelijk reviews zoeken van profielen die helemaal aansluiten bij jouw huid- en haartype en andere beautywensen die je hebt. Of je zoekt naar reviews over specifieke producten die nog op je wensenlijstje staan zodat je weet of ze je geld wel echt waard zullen zijn, of dat je dus beter wat anders aan kan schaffen.

Leuk! Als member kan je een eigen Shelfie aanmaken; een digitaal beautyplankje waar je al je favorieten en items van je wishlist op kan verzamelen. Leuk om doorheen te snuffelen bij andere members met een gelijkwaardig profiel, om producttips op te doen en zo eens wat anders uit te proberen dat wellicht ook jouw nieuwe favoriet wordt. Ook kan je in een soort beautyforum vragen stellen aan andere leden en andersom ook leden helpen met hun haar-, huid- of make-upvragen.

Het aanmelden bij We Are Eves gaat heel eenvoudig via de website of app en je kan direct starten met het maken van jouw eigen beautyshelfie. Zet er jouw favoriete producten – maar ook gerust je afraders – op en vul dit aan met reviews, foto’s en video’s van resultaten en eventuele tips die je met andere members wil delen. Maar gebruik dit platform dus ook the other way around: de volgende keer als je twijfelt over de aankoop van een beautyproduct weet je door We Are Eves of het een hit of miss is.

–> Klik hier om de We Are Eves app te downloaden voor iOS of klik hier voor de We Are Eves app voor Android.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Yasmin
    Reply Yasmin 23 december 2022 at 13:43

    Briljant dit!!! 😃

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.