Beauty

Holiday Gift Guide | Zielinski & Rozen giftbox

14 december 2022

Zielinski & Rozen giftbox Kerst 2022 parfum cadeautip
Dit is er eentje voor de liefhebbers van beautyproducten met bijzondere geuren met een mooi verhaal.. Zielinski & Rozen is de wereld aan het veroveren met hun prachtige parfums, beautyproducten en home fragrances met sinds kort ook een boetiek aan de Utrechtsestraat in Amsterdam. Speciaal voor de feestdagen hebben ze giftboxes die je zelf kan samenstellen en vervolgens met een gepersonaliseerde doos kan afhalen óf kan laten bezorgen. Ik vertel je graag meer over dit mooie merk en deze fijne cadeautip.

‘Lees ook: Skincare tip | Prescription by Soap.’

Zielinski & Rozen giftbox Kerst 2022 parfum cadeautip

Zielinski & Rozen

Zielinski & Rozen is een ambachtelijk parfumhuis dat dateert uit 1905 en wordt geleid door parfumeur-alchemist en ideoloog Erez Rozen. “Ik wil dat een parfum de ziel raakt, de unieke persoonlijkheid weerspiegelt en tegelijkertijd emoties, gevoelens en herinneringen oproept.” En dit merk je direct wanneer je de parfums en producten gaat ontdekken. De verfijnde geuren zijn dynamisch, nemen je mee door verschillende geurlagen en zijn zeker verrassend te noemen.

Het assortiment van Zielinski & Rozen bestaat uit parfums, diffusers, geurkaarsen, lichaams-, hand- en haarverzorgingsproducten mét een kleine persoonlijke touch van de makers in de vorm van een met de hand ondertekend label met de belangrijkste ingrediënten. Deze apothekers-achtige stijl verpakkingen spreken mij persoonlijk heel erg aan en staan prachtig in de badkamer.

Zielinski & Rozen giftbox Kerst 2022 parfum cadeautip

Kerst cadeautip | Zielinksi & Rozen giftbox

De dagen worden korter, de winkelstraten drukker en de Utrechtsestraat hangt vol met sfeervolle lichtjes. Op de hoek, kruisend aan de Prinsengracht, bevindt zich de authentieke showroom van parfumhuis Zielinkski & Rozen. Erez en Lea Rozen stelden daar vier prachtige giftboxes samen, producten gebaseerd op de geheime formules van hun overgrootvader..

De speciale gepersonaliseerde giftboxes voor de feestdagen zijn van 19 tot en met 23 december te bestellen, zolang de voorraad strekt. Maar natuurlijk kan je daarbuiten ook zelf losse producten of een set producten samenstellen om cadeau te geven aan een ander (of aan jezelf). De producten zijn te koop in de boetiek aan de Utrechtsestraat in Amsterdam of via de Zielinski & Rozen webshop.

Woon je in Amsterdam? Dan kan je met de persoonlijke service je gewenste bestelling telefonisch doorgeven en wordt je kerstcadeau last minute tot aan de deur in een stijlvolle Piaggio bezorgd. Woon je buiten Amsterdam dan kan je je bestelling plaatsen via de Nederlandse webwinkel. Natuurlijk kan je de giftbox ook in de boetiek samenstellen waarbij je deze met de handgeschreven notitie en gepersonaliseerde doos meekrijgt.

Er zijn vier verschillende giftboxes verkrijgbaar:

– Giftbox 1: shower gel, jar candle & solid soap (€40,-)
– Giftbox 2: shower gel, hand cream, hand soap, cosmetic bag (€60,-)
– Giftbox 3: shower gel, hand cream, body scrub, body cream, cosmetic bag (€100,-)
– Giftbox 4: shower gel, hand cream, hand soap, solid soap, diffuser, jar candle, cosmetic bag (€133,-)

Zielinski & Rozen giftbox Kerst 2022 parfum cadeautip

Ik maakte persoonlijk kennis met dit merk doordat ik werd verrast met een prachtig pakket bij de post. Black Vanilla is Indian Summer-warm, een tikkeltje zoet en het beste te omschrijven als comforting. Oakmoss & Amber is weer een heel andere geur; kruidig, masculine en mijn man heeft het parfum hiervan direct op z’n wishlist gezet. Tobacco, Vetiver & Amber is wederom een warme geur met kruidige ondertonen, heeft een rokerige touch en is in de vorm van de douchegel een perfecte opwarmer met deze koude dagen. Good to know: de parfums verwerkt in beautyproducten zoals de handcrème en body cream blijven heerlijk lang op de huid ruiken, maken een perfecte basis om een parfum te layeren en bevatten ook nog eens fijne verzorgende ingrediënten als shea boter, avocado olie, zoete amandelolie en vitamine E voor een verzorgde, soepele en zachte huid.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Judith
    Reply Judith 14 december 2022 at 11:48

    Wat een mooie verpakkingen en gaaf dat het een familie aangelegenheid is. Amsterdam is ver weg voor mij maar wat lijkt het me heerlijk om in deze winkel rond te kijken.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.