Fashion Mama & Kind

New in | Bedelarmbandjes voor onze meiden

23 januari 2023

KAYA Sieraden bedelarmband dochter kind
Ik vind het vaak behoorlijk lastig om voor de verjaardagen van de meiden iets te bedenken. Dat komt omdat ze heerlijk tevreden zijn met wat ze hebben en daardoor niet vaak echt grotere wensen hebben, ze in januari jarig zijn (net na Sinterklaas/Kerst..) en ze ook al flink wat ‘verzameld’ hebben waar ze simpelweg nog veel mee spelen. Daarnaast gaan we steeds vaker voor herinneringen als cadeautjes, maar toch blijft het leuk om de meiden te verrassen met een tastbaar cadeautje. Zoals deze prachtige bedelarmbandjes van KAYA Sieraden, die we voor beide dochters zo hebben gepersonaliseerd dat ze echt goed bij Shae en Cate passen. Deze leuke cadeautip wil ik dan ook heel graag met andere mama’s delen voor wellicht een aankomende verjaardag of andere speciale gelegenheid.

‘Lees ook: On trend | Het gilet (+ tips hoe je een gilet kan combineren).’

KAYA Sieraden bedelarmband dochter kind

De bedelarmbandjes
We kozen voor beide meiden voor hetzelfde fijne jasseron-bedelarmbandje, alleen voor de één in 925 Sterling zilver en voor de ander in rosé vergulde afwerking. En met de bedels hebben we de armbandjes gepersonaliseerd zodat ze helemaal aansluiten bij onze meiden, zoals voor beide in ieder geval een hartvormige bedel waarin hun naam gegraveerd staat.

We kozen voor Shae voor een paard (want ze is een enorme paardengek), een pareltje (omdat ze haar licht meer naar buiten mag laten schijnen) en een klavertje vier (om haar geluk te brengen). Voor Cate werd het naast het klavertje vier voor geluk, een vlindertje (dat ze altijd zo vrij mag fladderen zoals ze nu door het leven gaat) en een sterretje (vanwege de prachtige sprankeling in haar ogen én dat ze hopelijk meer rust in de nachten mag vinden). Ahhhh, lekker sentimenteel maar de armbandjes passen zo simpelweg heel erg goed bij ze. Eind januari (ja, echt één dag na elkaar) zijn ze jarig en krijgen ze deze armbandjes cadeau. Ik weet zeker dat ze er heel erg blij mee gaan zijn.

Daarnaast zijn ze echt onafscheidelijk en vinden ze het heel erg leuk om te twinnen. Iets dat door hun leeftijdsverschil van 5 jaar niet echt meer kan bij de meeste kledingmerken, maar met zo’n detail als dit armbandje hebben ze toch iets hetzelfde om samen te kunnen dragen :)

–> Alvast een vroege Moederdag cadeau tip: mocht je nou voor je eigen moeder een cadeautje zoeken en ook als volwassenen nog graag willen twinnen, dan is het wellicht een tip om dit te personaliseren voor een Moederdag armband? Ze zijn er namelijk niet alleen in formaten voor baby’s en kinderen, maar ook voor volwassenen en er zijn tig bedels verkrijgbaar. Zo kan je dezelfde armband dragen samen met je moeder, maar met hier en daar dan net even andere bedeltjes of eentje met elkaars naam? Zo krijg je een heel mooie moeder dochter armband zodat je beide heel regelmatig aan elkaar zal denken tijdens het dragen.

KAYA Sieraden bedelarmband dochter kind

KAYA Sieraden
Ik heb zo door de jaren heen al regelmatig samen gewerkt met deze webwinkel én heb er ook privé al vaker wat van aangeschaft. We zijn tot nu toe altijd heel erg blij met de sieraden qua kwaliteit en ze blijven ook bij veel dragen er mooi uit zien. Dus mocht je nog een shoppingadresje zoeken voor allerlei (gepersonaliseerde) sieraden voor zowel jezelf als voor je kinderen dan kan ik deze shop oprecht met je delen. Ik gok dat hier de volgende aanschaf een setje kinderoorbellen voor beide meiden zal worden, want ineens willen ze beide gaatjes en ik zag hier al heel leuke voor na de zweerknopjes, zoals oorbelletjes met paarden, regenboogjes, hartjes.. te leuk!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Yvonne
    Reply Yvonne 23 januari 2023 at 16:13

    Oh wat zijn ze leuk! Heb er ook al een paar keer iets gekocht. Hele leuke webshop. Je wordt er hebberig van.

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.