Beauty

Marc Jacobs Perfect

26 januari 2023

Marc Jacobs Perfect eau de toilette 2023 review/ervaring
Na de succesvolle lancering van Marc Jacobs Perfect eau de parfum en de eau de parfum intense is het tijd voor een nieuw Marc Jacobs parfum: Marc Jacobs Perfect eau de toilette. Een heldere, opwekkende en frisse bloemengeur om de kracht om ‘trouw te zijn aan jezelf’ te vieren. In dit artikel lees je er alles over!

‘Lees ook: Skincare trend | Skinimalism (en de voordelen ervan voor je huid).’

Marc Jacobs Perfect eau de toilette

“I am perfect as I am.”

“Met deze slogan wil Marc Jacobs laten zien dat je jezelf mag en kunt zijn. Om de wereld hiervan te doordringen draagt de nieuwste Marc Jacobs geurlijn niet alleen met trots deze naam, de campagnes voor deze geuren benadrukken ook de contrasterende schoonheid van de casts, waarbij authenticiteit en unieke persoonlijkheden perfect naar voren komen.”

Prijs en verkrijgbaarheid

Marc Jacobs Perfect eau de toilette is onder andere bij Douglas, Wehkamp en ICI Paris XL verkrijgbaar met een adviesverkoopprijs van €98,00 (50ml) en €127,00 (100ml).

Marc Jacobs Perfect eau de toilette 2023 review/ervaring Marc Jacobs Perfect eau de toilette 2023 review/ervaring

De flacon

Her design van de flacon van Marc Jacobs Perfect eau de toilette oogt als een klassieke en statige flacon waarbij het lijkt alsof er een bedelarmbandje rondom de dop is gedrapeerd. Hier is dan ook van alles in te ontdekken; de initialen van Marc Jacobs, een dominosteentje, banaan, ster, strik, kristal, sneaker, pump, kersjes, een hartvormige bedel en een kitten.

Marc Jacobs Perfect eau de toilette 2023 review/ervaring Marc Jacobs Perfect eau de toilette 2023 review/ervaring

Het parfum

Topnoten: roze peperkorrel en polygonum
Hartnoten: witte narcis
Basisnoten: cederhout

Qua geurbeleving is de nieuwste Marc Jacobs Perfect eau de toilette een duidelijke white floral. Oftewel een wit bloemenboeket met heldere geurnoten die je doen uitkijken naar de lente, maar er zit een heel interessant kruidig randje aan wat deze eau de toilette een verrassende twist geeft waar ik persoonlijk wel van hou. Polygonum is een geurnoot die niet heel erg vaak gebruikt wordt en ik ging daarom op onderzoek uit; het blijkt te gaan om de Japanse duizendknoop welke in de bloeiperiode vol zit met zachte lilakleurige bloesem. De geur van deze plant zit in de ‘groene’ en subtiel kruidige hoek. Kijk, daar komt dus – samen met de roze peperkorrels – dat verrassende randje vandaan :)

Na de frisse en kruidige opening opent langzaam het boeket waarbij de narcis duidelijk te herkennen is en komt al redelijk snel de musky, iets creamy en zacht-houten basis tevoorschijn. Deze eau de toilette draag je dichtbij en verspreidt dan ook geen wolk van parfum om je heen, waardoor deze ook heel erg goed te dragen is als eau de toilette voor overdag en naar werk. De geur blijft op mijn huid een uur of zes duidelijk terug te ruiken en valt onder de omschrijving fris, clean, volwassen en een fijne oppepper gedurende de dag.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

    Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.