Beauty

Vegan beauty | Muze skincare (review)

24 januari 2023

Muze skincare ervaring, review, test
Er bestaat een vooroordeel dat duurzame en ‘groene’ cosmetica niet echt effectief kan zijn en vaak enkel een basis biedt als het op huidverzorging aankomt. Dat daar niets van waar is bewijst het nieuwe Nederlandse vegan skincare label Muze; krachtige formules die vroegtijdige huidveroudering effectief aanpakken en daarbij zo duurzaam is als maar kan. Als skincarejunkie werd ik direct bij de lancering eind vorig jaar al enorm getriggerd en na lange tijd uitproberen kan ik alvast verklappen: dit merk heeft het complete plaatje. Ik vertel je er dan ook heel erg graag meer over en vertel je welke producten mijn absolute aanraders zijn!

‘Lees ook: Girlboss Interview met de oprichters van Muze skincare.’

Muze skincare ervaring, review, test

“Echte effectieve skincare producten, bewezen resultaten en dat met een zo klein mogelijke milieuvoetafdruk. Producten die doen wat ze zeggen, met één hoofdfocus; anti-aging!”

Over Muze

Muze is een anti-aging productlijn, ontwikkeld met een netwerk aan laboranten, dermatologen en duurzaamheidsexperts met één doel voor ogen: actieve, innovatieve én schone huidverzorgingsproducten te leveren die echt doen wat ze beloven. Het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de producten is gericht huidverjonging te bieden voor alle huidtypes en huidtonen.

Fijn om te weten: de producten van Muze skincare zorgen van A tot Z voor een zo klein mogelijke voetafdruk. Zo zijn de producten vegan, tussen de 97% en 100% natuurlijk, zijn de verpakkingen gemaakt van gerecycled PET en sugar cane, de bijsluiter en het doosje afkomstig van FSC gecertificeerde bedrijven en wordt bij bestellingen gebruik gemaakt van CO2-neutrale zendingen.

Muze skincare ervaring, review, test

Ingrediënten

Muze Synergy System
De producten van Muze bevatten het unieke Muze Synergy System dat bestaat uit vier essentiële bouwstoffen die niet alleen op zichzelf een unieke werking hebben, maar vooral ook elkaar versterken zodat er nog intensievere resultaten behaald kunnen worden. Denk hierbij aan een combinatie van anti-oxidanten, pre- en probiotica, celcommunicerende ingrediënten zoals hyaluronzuur met een laag molecuulgewicht en Revinage (plantaardige variant op retinol) en huideigen/huid-identieke ingrediënten zoals squalane dat de natuurlijke balans van de huid herstelt (een droge huid wordt hiermee minder droog en het maakt een vettere huid juist minder vet).

Bovendien is Muze cruelty-free en bevatten de producten geen nasties zoals parfum, microplastics, sulfaten, siliconen, parabenen, petroleum, ftalaten en minerale oliën. Interessant weetje: alle producten zijn non-water-based, maar op basis van plantwater van de toverhazelaar. Dit zit bomvol antioxidanten en tannines wat op de huid onder andere een porieverkleinende, verstrakkende en egaliserende werking heeft.

–> Mocht je – net als ik – ook een #skincarejunkie zijn en het leuk vinden om ingrediëntenlijstjes uit te pluizen en hier meer over te weten; de website van Muze skincare staat bomvol uitleg over de ingrediënten die ze in de producten gebruiken. Enorm informatief en leerzaam!

Muze skincare ervaring, review, test

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten van Muze zijn verkrijgbaar via de Muze skincare webwinkel en de prijzen variëren tussen de €12,00 en €63,00 per product. Ook zijn er pakketten met een mooie korting en fijne probeersets verkrijgbaar. Leuk detail: bij ieder fullsize product krijg je een mini van een ander product cadeau om uit te kunnen proberen. Niet alleen heel erg cute om te zien, maar het laat je zo ook ervaren hoe de producten elkaar kunnen versterken.

Muze skincare ervaring, review, test Muze skincare ervaring, review, test

Muze skincare | Mijn persoonlijke favorieten

Alhoewel ik eigenlijk van ieder product behoorlijk onder de indruk ben, zijn er tijdens het testen toch wel een aantal persoonlijke favorieten naar voren gekomen waar ik graag wat dieper op in ga:

Eye Catcher (€43,00/15ml) is een liftende, camouflerende en verhelderende oogcrème die de gehele oogcontour verstevigd, puffy eyes vermindert en direct een subtiel camouflerend effect heeft. Er zit onder andere hyaluronzuur, squalaan, olus-olie, peptiden en vitamine E in. Ondanks de intense werking is de textuur licht en trekt de crème snel in, waardoor deze ook goed onder je make-up te gebruiken is. Misschien wel juíst: want het maakt de huid gehydrateerd en gladder, waardoor make-up ook nog eens mooier aanbrengt en beter blijft zitten. A little goes a long way, dus niet gelijk het hele pompje indrukken maar slechts een flinke rijstkorrel per keer met een deppende beweging aanbrengen op de huid rondom de ogen.

Muze skincare ervaring, review, test Muze skincare ervaring, review, test

VitC Guru (€42,00/30ml) is een liftend, hydraterend en beschermend serum die de aanmaak van collageen bevordert, de huid gladder maakt, ouderdomsvlekjes en pigmentatie aanpakt en de huid een mooie glow geeft. Het is een licht olie-serum met 8% vitamine C en verder zit er onder andere vitamine E, vitamine F en Revinage in. Dit laatste is een combinatie van plantaardige ingrediënten die qua werking vergelijkbaar zijn met de synthetische retinol dat tot in de diepere huidlagen werkt om rimpels, lijntjes en pigmentvlekjes te verminderen en de huid zachter en gladder te maken.

Je kan dit product twee keer per dag gebruiken, maar persoonlijk ben ik er vooral in de ochtend fan van. Een paar druppels is genoeg om de huid soepel en zacht aan te laten voelen, het maakt de huid ‘wakker’ en geeft vooral een prachtige glow waar mijn droge huidje heel blij van wordt. Ook combineert het heel mooi met foundations en ziet dit er eigenlijk nooit meer droog of cakey uit, maar juist fris en natuurlijk. Alsof het beter en mooier versmelt met de huid en dat is toch een erg mooie win-win :)

Muze skincare ervaring, review, test Muze skincare ervaring, review, test

Cell Night Rebel (€63,00/50ml) is een liftende en verstrakkende nachtcrème die de celvernieuwing bevordert, de productie van elastine en collageen ondersteunt en de veerkracht van de huid verbetert. Er zit onder andere een mix van antioxidanten, peptides, macadamia olie, hyaluronzuur, inuline en wederom het unieke Revinage in. De crème is lekker vol van textuur, zonder een vet huidgevoel of stickyness op het hoofdkussen gedurende de nacht, en zorgt ervoor dat je wakker wordt met een zachte en soepele huid.

Niet alleen zijn de verpakkingen een plaatje om te zien en ook nog eens heel handig in gebruik met de pipetjes en pompflacons, ook vind ik de geur heel zacht voor parfumvrije producten (deze kunnen vaak nogal ‘zalvig’ zijn) en voelen de producten heel fijn aan op de huid. Mijn huid is de afgelopen periode heel erg rustig geworden met duidelijk een vermindering in vlekjes en roodheid, eigenlijk heb ik geen droge plekjes en velletjes meer en oogt het geheel egaler. Daarnaast voelt de huid steviger, gladder en opvallend soepel aan en heb ik een glow waar ik regelmatig complimentjes over krijg. Love it!

Muze skincare ervaring, review, test

Winactie (inmiddels afgelopen)

In samenwerking met Muze mag ik maar liefst 2x mijn drie favoriete producten weggeven met een waarde van €148,- per set; de Eye Catcher oogcrème, het VitC Guru serum en de Cell Night Rebel nachtcrème. En daar gaat je huid heel erg blij van worden. Trust me! Meedoen is heel eenvoudig:

1. Laat een reactie met korte motivatie achter onder dit artikel
2. Voor een extra winkans: volg @muze_skincare en mij @CurvaciousNL op Instagram en laat bij de bijbehorende post een like en reactie achter :)

–> Let op: mocht je een erg gevoelige huid hebben, laat dit dan zeker weten in je motivatie. Dan wordt de Eye Catcher oogcrème aangepast naar de Eye Spy oogcrème.

Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 29 januari 2023, 23.59u. De winnaars krijgen na afloop persoonlijk bericht. Good luck!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Demi van Elsland
  Reply Demi van Elsland 31 januari 2023 at 10:45

  Al lange tijd op zoek naar een huidproducten lijn waar ik blij van word! Heb gemixte gevoelige huid en steeds minder vertrouwen in alle chemische troepjes die in reguliere producten zitten. Hopelijk ben ik een fan!

 • Avatar van Nadia
  Reply Nadia 29 januari 2023 at 23:50

  Beauty artikelen zijn vandaag de dag niet meer te betalen dus dan maar hopen dat ik dit mooie setje kan winnen.

 • Avatar van Lisanne
  Reply Lisanne 29 januari 2023 at 22:46

  Oh wauw! Ik zie deze winactie nu pas, maar wat een oogstrelende uitstraling van de flesjes en mooie beloftes. Ik heb een heel gevoelige huid (rosacea en acnegevoelig), dus eigenlijk altijd zoekende naar het beste. Deze ken ik nog niet! Gelijk geliked en gevolgd :) Liefs!

 • Avatar van Lindsey
  Reply Lindsey 29 januari 2023 at 22:08

  Het ziet er heel mooi en goed uit
  Zou heel blij zijn als ik dit kon winnen wand ik heb nooit echt geluk met zulke win acties

 • Avatar van Marjan zuid
  Reply Marjan zuid 29 januari 2023 at 17:00

  De producten zien er erg aantrekkelijk uit. Ook een mooie verpakking. De Cell Night Rebel nachtcrème kan ik goed gebruiken voor een echt beauty slaapje. Ik heb nog wat slaapuurtjes in te halen met een huilbaby in huis.

 • Avatar van Evie Steenbergen
  Reply Evie Steenbergen 29 januari 2023 at 12:35

  Ik zou mijn huid graag eens met mooie producten verwennen, maar durf er niet zomaar veel geld aan uit te geven, omdat ik een gevoelige huid heb en al vaak een miskoop heb gedaan. Door te winnen, kan ik deze producten eens uittesten.

 • Avatar van Aïde
  Reply Aïde 29 januari 2023 at 11:55

  Muze heb ik recent leren kennen via social media en ben zo benieuwd. Alles lijkt te kloppen aan dit merk 🤎 het gedachtegoed, verpakking, kleuren, werkzame stoffen 🤎 Alles klopt dus probeer het graag uit

 • Avatar van Fenne
  Reply Fenne 29 januari 2023 at 11:43

  Wat een mooie producten! Ik ben zelf student en niet veel te besteden dus heb goedkope skincare producten waarvan ik merk dat ze mijn huid niet goed doen. Het lijkt me geweldig om deze mooie producten uit te mogen proberen en om te zien hoe dit mijn huid kan helpen! 💖

 • Avatar van Suleika
  Reply Suleika 29 januari 2023 at 11:22

  De jaartjes gaan tellen dus mijn huid verzorgen wordt steeds belangrijker. Ik heb een erg gevoelige huid dus niet ieder product is voor mij een succes. Ik zou deze graag willen proberen. En ook nog eens ecologisch verantwoord!

 • Avatar van Fleur
  Reply Fleur 29 januari 2023 at 10:50

  Dit lijkt me heerlijk om uit te proberen! Even mezelf kunnen verwennen :)
  En oh! Wat ziet het er ook mooi sleek uit!! Beide accounts hebben er een volger bij!

 • Avatar van co
  Reply co 29 januari 2023 at 09:59

  het klinkt goed! ik zou het graag uitproberen. Mijn huid veroudert op het moment snel, rimpeltjes, hangende oogleden, ouderdomsvlekjes….. fingers crossed

 • Avatar van Mark
  Reply Mark 29 januari 2023 at 07:46

  Een heerlijk pakketje vol verwennerij voor mijn vrouw en mama van onze kids, omdat zij zichzelf altijd wegcijfert.

 • Avatar van Alena
  Reply Alena 28 januari 2023 at 22:54

  Deze scincare lijn zou ik dol graag willen uitproberen. Als trotse moeder van een peuter kan ik op mijn 37ste wel een steuntje in de rug gebruiken als het gaat om scincare. Mijn huid is vaak erg droog en trekkerig en moet meer gehydrateerd worden, ik mis echt een glow en soepelheid. Voor mijn zoontje koop ik enkel natuurlijke producten met natuurlijke ingrediënten zonder vele toevoegingen, maar vergeet dat ik er ook nog mag zijn. Dit zou dus echt een welkom cadeautje zijn!

 • Avatar van Yvette
  Reply Yvette 28 januari 2023 at 15:53

  Ik ben heel benieuwd, deze producten klinken geweldig en zou ik heel graag uitproberen. En ze zien er ook nog eens prachtig uit. Daar kikkert in ieder geval mijn badkamer ook van op

 • Avatar van Babs
  Reply Babs 28 januari 2023 at 11:24

  Ja, leuk voor mijn transdochter.Nog zoekende wat goed voor haar is. Door behandelingen gevoelige huid. Zou welkom zijn.

 • Avatar van Ingrid Walker
  Reply Ingrid Walker 28 januari 2023 at 09:21

  Wat zou ik deze producten graag uitproberen. Wij zijn dit jaar uit Australië naar Nederland van verhuisd en binnen minder dan 1 jaar verhuizen we 4 keer en gaat mijn dochter naar 3 verschillende scholen. Mijn 46 jarige huid is de afgelopen maanden hierdoor best wat verwaarloosd en kan zeker een opkikker gebruiken! Daarnaast vind ik het geweldig dat de producten een zo klein mogelijke voetafdruk hebben.

 • Avatar van Lies
  Reply Lies 28 januari 2023 at 09:13

  De producten zien er heel tof uit! Ik gebruik op dit moment nog niet echt een vaste soort creme, ik ben nog zoekend naar wat goed bij mijn huid past. Het zou daarom top zijn als ik met deze producten goed overweg zou kunnen.

 • Avatar van Wendy Visser
  Reply Wendy Visser 27 januari 2023 at 18:37

  Wauw! Wat een super leuke actie! Ik die graag mee omdat ik op zoek ben naar een mooi merk verzorgingsproducten. Dit jaar word ik 50 en sta aan het begin van mijn “2e leven”. Over precies 10 dagen krijg ik mijn gbp. Vroeger zorgde ik goed voor voor mezelf maar de afgelopen jaren is dat door van alles en nog wat versloft en ben ik flink zwaarder geworden. Ik zie er naar uit om mezelf weer mooi te gaan vinden en lekker te tutten. 💓
  En daar horen natuurlijk ook mooie verzorgingsproducten bij 🥰

 • Avatar van Sonja Westbroek
  Reply Sonja Westbroek 27 januari 2023 at 14:03

  Heel graag win ik dit om mezelf weer even op te peppen ! Ik ben chronisch ziek thuis en lig in scheiding dus zit niet in mn beste periode en dat heeft ook zn weerslag op mn huid !

 • Avatar van jager anja
  Reply jager anja 27 januari 2023 at 12:09

  fijn om eens goed voor me zelf te zorgen dat vergeet ik nog wel eens door mijn werk in de gehandicapten zorg gaat een ander altijd voor me zelf

 • Avatar van Manon
  Reply Manon 27 januari 2023 at 08:50

  Wat een super leuke actie. Mijn huid kan wel weer een goeie boost gebruiken aangezien ik een tijd in het buitenland heb gewoond en het door de zon elke keer erg droog bleef. Een heerlijke skincare.

 • Avatar van Wilma Wentink
  Reply Wilma Wentink 27 januari 2023 at 07:46

  Ik ben een beetje zoekende, ben altijd tevreden over wat ik gebruik maar mijn lichaam veranderd en merk toch dat mijn product niet zoveel meer deed dan het deed. Ik zoek weer naar het perfecte middel en dit zou zomaar kunnen

 • Avatar van Sisi
  Reply Sisi 27 januari 2023 at 00:44

  Hi, ik heb het best wel druk en woon hierbij pas op mezelf met een voltijdig opleiding en fulltime werk heb ik niet vaak tijd of het geld voor skincare. De laatste paar weken probeer ik dit meer te doen en het zou mij dan zo een plezier doen als ik de gelukkige winnaar zou kunnen worden! Ik heb veel zin om hiermee aan de slag te gaan, helaas heb ik geen social media anders zou ik zeker de extra’s gepakt hebben met beide handen. Super toffe winactie en zeker voor mensen die krap zitten voor de extraatjes!

  Groetjes Sisi!

 • Avatar van Rita Venerius
  Reply Rita Venerius 26 januari 2023 at 22:48

  Oeh dat lijkt mij een heerlijk product om te proberen. Ik heb een zeer gevoelige huid en al veel geprobeerd. Misschien is dit het.

 • Avatar van Jessica
  Reply Jessica 26 januari 2023 at 22:10

  Ik zou super graag willen winnen mijn huid kan wel een boost gebruiken🥰🙈🍀

 • Avatar van Anouk Bloemers-Bertjens
  Reply Anouk Bloemers-Bertjens 26 januari 2023 at 22:09

  Momenteel zit ik thuis met een burn out. Mijn huid kan wel een oppepper gebruiken.

 • Avatar van Lisa Grondhoud
  Reply Lisa Grondhoud 26 januari 2023 at 20:55

  Joehoe, ik ben dol op natuurlijke vegan producten zonder troep.
  Wat ik in mijn tempel stop, zoiets wil ik ook graag op mijn age-ing huidje smeren, dat kan ik wel gebruiken op mijn bijna 45ste jaar😇. Ik ga duimen☺

 • Avatar van Angela
  Reply Angela 26 januari 2023 at 20:53

  Ik ben heel benieuwd naar deze producten. Ik gebruik al jaren natuurlijke producten zonder ‘rotzooi’ en ik merk nu ik 40jaar word dat mijn huid iets meer ondersteuning nodig heeft. Ik hoop dat deze producten zijn wat ik zoek! Bedankt voor de winkans

 • Avatar van marga Stormezand
  Reply marga Stormezand 26 januari 2023 at 20:49

  ik heb een moeilijke huid (nog steeds) heb vroeger veel last van acne gehad. Wel tot mijn 34ste. Ook nu heb nik last van allergische reacties en rosacea. Dus deze produkten lijken mij goed voor mijn huid.

 • Avatar van Nikita
  Reply Nikita 26 januari 2023 at 20:29

  Wat zou ik super super blij zijn om dit te mogen winnen lijkt me erg leuk en fijn! heb zelf een lastige huid droog verstopte poriën gevoelige huid acne… en wat een mooie gave winactie is dit 😄😁! Echt super, met vriendelijke groet Nikita 🍀🍀

 • Avatar van Eveline De Vos
  Reply Eveline De Vos 26 januari 2023 at 20:23

  Wauw dat is een super toffe actie! Ik heb een gevoelige huid! Zou het nu heel goed kunnen gebruiken na een operatie aan mijn oog zie ik er wat minder goed uit! Zou super zijn dit te winnen 🥰

 • Avatar van Jannemiek Vrieling
  Reply Jannemiek Vrieling 26 januari 2023 at 20:15

  Oh wat een geweldige producten zijn te winnen😍 Ik doe heel graag mee omdat ik een lastige huid heb en mijn gezicht veel aandacht nodig heeft. Ik wil Muze heel graag proberen! Groetjes Jannemiek

 • Avatar van Sanne Brand
  Reply Sanne Brand 26 januari 2023 at 20:12

  Mmm, dit zou ik gráag willen proberen. Lijkt me heerlijk. Ik ben midden in een zoektocht naar een fijne crème… Zou dit de oplossing zijn? :)
  Ik heb geen instagram, anders had ik je daar gevolgd…

 • Avatar van Freya Pauwels
  Reply Freya Pauwels 26 januari 2023 at 20:11

  Ik ben heel erg benieuwd naar deze skincare producten! Ik ben helemaal zot van skincare en heb al verschillende merken uitgetest! Ik kan echt niet wachten om deze te testen!

 • Avatar van Marian
  Reply Marian 26 januari 2023 at 20:06

  Lijkt mij lekker voor de huid wil het graag proberen

 • Avatar van Nicolet
  Reply Nicolet 26 januari 2023 at 20:04

  O wat lijkt mij dit geweldig om dit te winnen ik heb een droge huid en al zoveel geprobeert lijkt mij zo leuk om dit te winnen en uitproberen op mijn huid

 • Avatar van madelief
  Reply madelief 26 januari 2023 at 20:01

  Eindelijk……wat zal deze skincare een bijzondere verwennerij zijn, met zeer verzorgende voeding voor je huid! Dit belooft heel veel goeds!

 • Avatar van Vivian
  Reply Vivian 26 januari 2023 at 20:00

  Zou ik heel graag eens willen uitproberen ❤️

 • Avatar van Eliska
  Reply Eliska 26 januari 2023 at 19:34

  Wauw dat klinkt echt super! Ik zou heel graag proberen hoe dit voelt op mijn gevoelige huid 😊

 • Avatar van Riaat Bouwman
  Reply Riaat Bouwman 26 januari 2023 at 18:46

  Helaas is mijn huid geen 18 jaar meer en kan wel wat extra liefde en zorg gebruiken .

 • Avatar van claudia de jong
  Reply claudia de jong 26 januari 2023 at 17:14

  Natuurlijke en voedende ondersteuning voor mijn gevoelige huid met rosacea. Vitamine C booster is de Muze voor elke huid.

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 26 januari 2023 at 16:25

  Het lijkt me een geweldig cadeau voor mijn huid

 • Avatar van Annemieke bosdijk
  Reply Annemieke bosdijk 26 januari 2023 at 14:20

  Mooie producten deze hele Muze lijn. Gragg maak ik kans op de 3 producten. Ik ben bezig met een koolhydraten dieet. En ik had gehoopt dat door minder suiker te eten mijn huid mooier zou worden, maar nu is deze van slag door andere eetgewoontes. Het gaat vast weer goed komen maar een goede verzorging is altijd goed. En mijn kraaienpootjes mogen ook minder die oogcreme komt zeker goed van pas.

 • Avatar van Anton Hompe
  Reply Anton Hompe 26 januari 2023 at 14:17

  leuk voor mijn dochter Nathalie die geheel vega goed bezig is……

 • Avatar van Melissa Van Stipdonk
  Reply Melissa Van Stipdonk 26 januari 2023 at 13:16

  Wat een heerlijke set, deze zou ik dolgraag willen proberen. Met bijna 40 jaar op de teller, kan mijn huid zeker goede verzorging gebruiken.

 • Avatar van Anita te Gussinklo
  Reply Anita te Gussinklo 26 januari 2023 at 11:30

  Met zeer veel interesse deze review gelezen, ben hier zeer benieuwd naar.

 • Avatar van Mandy Courtens
  Reply Mandy Courtens 26 januari 2023 at 09:47

  Wat een fijne omschrijving van de producten. Dit klinkt als muziek in de oren. Na deze fijne omschrijving ben ik wel heel enthousiast dit zelf te gaan ervaren. Ik hou van natural beauty maar vind een stralende huid wel belangrijk. Wat ook super fijn is , is dat het liftend en verstevigend werkt ( dat heb ik inmiddels wel nodig:p) en dat het parfum vrij is:).
  Ik ben razend enthousiast

  PS ik heb helaas geen sociale media

 • Avatar van Lottie
  Reply Lottie 26 januari 2023 at 09:14

  Omdat mijn huid (helaas) extra veel verzorging kan gebruiken!

 • Avatar van kim venema
  Reply kim venema 26 januari 2023 at 09:04

  wat een heerlijk verwenpakket doe graag mee :)

 • Avatar van Wilmsen Anita
  Reply Wilmsen Anita 26 januari 2023 at 08:57

  Met het ouder worden heeft mijn huid meer verzorging nodig

 • Avatar van Suus
  Reply Suus 26 januari 2023 at 04:59

  Mijn huid kan wel een booster gebruiken dus ik maak graag kans op deze fijne en mooie producten!

 • Avatar van E.B
  Reply E.B 26 januari 2023 at 00:34

  Ik weet zeker dat ik hier een hele goede vriendin (met erg gevoelige huid) heel blij mee kan maken ;-)

 • Avatar van Jordan
  Reply Jordan 25 januari 2023 at 23:16

  Ik ben een blij ei, ik gun mijn huid dat ook

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 25 januari 2023 at 22:40

  Het lijken mij heerlijke producten om mijn huid er super fijn mee te kunnen verwennen, en ben er zeker blij mee dat het echt natuurlijke producten zijn. Het merk is voor mij nu nog helemaal nieuw, maar dat maak dat ik er alleen nog veel meer reuze benieuwd na ben geworden!

 • Avatar van Angelique
  Reply Angelique 25 januari 2023 at 22:04

  Regelmatig krijg ik te horen dat ik een oma ben nou was dat maar waar denk dat dat wel genoeg zegt

 • Avatar van Astrid van Rekom
  Reply Astrid van Rekom 25 januari 2023 at 20:04

  Wat is dit qua uiterlijk een mooie lijn, liefde op het eerste gezicht!

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 25 januari 2023 at 19:26

  Erg benieuwd naar de Eye Catcher oogcrème. Heb best wat lijntjes en donkere kringen rond mijn ogen, waarvan de zichtbaarheid versterkt wordt door het dragen van een bril. Ondanks dat mijn huid wat vetter is, is de huid rondom mijn ogen erg gevoelig.
  Ook klinkt het VitC Guru serum me als muziek in de oren. Ik heb best veel pigmentvlekjes en zelfs aan een kant van mijn gezicht een hele grote, die ik moeilijk kan camoufleren.
  Heel handig dat je er bij het bestellen een proefje van een ander product bij krijgt. Alvorens ik een grote verpakking koop, wil ik graag eerst testen. Daarom doe ik nu ook mee met jouw winactie. Je hebt me heel enthousiast gemaakt.

 • Avatar van elisa roosen
  Reply elisa roosen 25 januari 2023 at 19:07

  nog nooit geen cremes of dergelijke gebruikt omdat mijn huid lang mooi, strak en glanzend is geweest.
  Nu ik wat ouder ben merk ik dat dit niet meer het geval is en zijn de eerste rimpels en oneffenheden nu echt een feit. Tijd dus om kennis te maken met de wereld van de creme’s en serums.
  Ik maak er graag op deze manier kennis mee.
  Er is zoveel op de markt, dat ik echt niet zou weten waarmee ik zou moeten beginnen. Dit is dus een top start.

 • Avatar van Inge
  Reply Inge 25 januari 2023 at 18:26

  Wat een leuke actie! Ik heb een vochtarme huid. De schoonheidsspecialiste smeert me telkens nieuwe en dure producten aan, maar tot nu toe baten ze weinig. Hopelijk is dit mijn nieuwe favoriete merk. De prijzen zijn ook nog eens schappelijk! Ik zou de producten dus graag uitproberen. Fingers crossed…

 • Avatar van Iris M
  Reply Iris M 25 januari 2023 at 17:41

  Wat een leuke winactie. Met afstuderen, vroege dagen (heel vroeg sporten voor studie) en emotioneel na het overlijden van mijn moeder, heeft mijn huid het erg zwaar. Misschien dat dit mijn huid kan verbeteren. En ook geeft het mogelijk al zelfliefde zo’n nieuwe set ❤️

 • Avatar van Ilse
  Reply Ilse 25 januari 2023 at 16:32

  Klinkt als fijne producten. Ik heb mijn holy grail nog niet gevonden, dus doe graag mee!

 • Avatar van Willem de Wal
  Reply Willem de Wal 25 januari 2023 at 16:31

  Ik doe graag mee voor mijn zusje die ik graag met deze skincare produkten zou willen verrassen.

 • Avatar van Erwin Troost
  Reply Erwin Troost 25 januari 2023 at 16:26

  Ook als man zijnde vind ik het heerlijk om mijn huid te verzorgen.
  Ik wordt altijd blij van nieuwe producten en als mijn huid straalt dan doet de rest dat ook.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 25 januari 2023 at 16:20

  Dat klinkt erg fijn en goed. Ik ben wel nieuwsgierig geworden, een stralende huid dat wil ik graag. Kortom ik ervaar het graag en zou daarom deze producten graag willen winenn.

 • Avatar van Marja Legius
  Reply Marja Legius 25 januari 2023 at 16:09

  Lijken me heerlijke producten

 • Avatar van Fabienne motmans
  Reply Fabienne motmans 25 januari 2023 at 15:52

  Ziet er prachtig uit, mijn dochter heeft momenteel veel last van acné, ben benieuwd of het echt werkt

 • Avatar van anita kempenaers
  Reply anita kempenaers 25 januari 2023 at 15:46

  ken het merk niet maar wil ze wel eens uitproberen

 • Avatar van m chen
  Reply m chen 25 januari 2023 at 14:43

  Ik doe mee, ben benieuwd naar de producten zal graag een stralende huid willen!

 • Avatar van Ger
  Reply Ger 25 januari 2023 at 14:15

  Leef al vegan dus uh… daar hoort dit heeeeelemaal bij!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 25 januari 2023 at 13:43

  Heerlijke crèmes, een leuke actie om kennis te maken met dit merk.

 • Avatar van Annet
  Reply Annet 25 januari 2023 at 12:37

  Ik ben zeer benieuwd naar deze prachtige producten. Ik ben bijna 59 en heb nog steeds last van een heel erge vette t-zone. Ik kan nooit van huis zonder van die papiertjes om mijn huid te deppen, anders loop ik constant met een glimhoofd en dat ziet er niet uit. Ik heb ook al vanalles geprobeerd maar tot nu toe heb niks geholpen.

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 25 januari 2023 at 11:55

  Wat een prachtige naam voor deze mooie producten: MUZE! De potjes en pompjes zijn ook nog eens een lust voor het oog; onwijs mooi! En natuurlijk niet geheel onbelangrijk: een ware oppepper voor de huid! Ik ben dan ook erg nieuwsgierig naar jouw top-3: de Eye Catcher oogcrème, het VitC Guru serum en de Cell Night Rebel nachtcrème van Muze!

 • Avatar van Marleen
  Reply Marleen 25 januari 2023 at 11:39

  Dit heeft mijn huid zo nodig!

 • Avatar van Inge van Dijk-Stoopk,kk
  Reply Inge van Dijk-Stoopk,kk 25 januari 2023 at 11:32

  Ik heb al sinds mijn puberteit ontzettend veel last van acne. Jarenlang ben ik ermee gepest en daar heeft mijn zelfvertrouwen een flinke knauw van gekregen. Gelukkig gaat het inmiddels met de acne stukken beter maar mijn huid blijft nog wat onrustig en schilferig. Juist daarom zou ik zo blij zijn met een hele fijne verzorgingsroutine. Dan kan ik het beste uit mijn huid halen en hopelijk krijgt mijn zelfvertrouwen dan weer een boost!

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 25 januari 2023 at 11:32

  Jaaa heel graag huid kan goed gebruiken

 • Avatar van vessen
  Reply vessen 25 januari 2023 at 11:28

  Ziet er veelbelovend uit. Ik maak graag kans.

 • Avatar van Lelie
  Reply Lelie 25 januari 2023 at 10:44

  Graag maak ik kennis met deze mooie producten. Ik gebruik nu Abloom en dit lijkt me vergelijkbaar. Ben heel benieuwd.

 • Avatar van Jolanda
  Reply Jolanda 25 januari 2023 at 06:21

  Het lijkt mij fantastisch om dit merk eens te proberen! Ik ben altijd op zoek naar producten die werken voor mijn gecombineerde huid

 • Avatar van Inge m
  Reply Inge m 24 januari 2023 at 22:48

  Oh wauw!! Dit wil ik zó graag testen! Mijn huid heeft echt een goede lijn nodig, en dit merk spreekt mij echt aan!!!!

 • Avatar van Marloes
  Reply Marloes 24 januari 2023 at 22:32

  Dit jaar word ik 40.. en ik ben blij dat ik gezond 40 jaar mag worden maar ik wil er wel goed uitblijven zien. Niet per se jonger maar wel gezond en verzorgd. Zou dit dan na jaren zoeken dé perfecte skincare zijn?

 • Avatar van Mirna van Donselaar
  Reply Mirna van Donselaar 24 januari 2023 at 21:50

  Wat een prachtig merk!😍 Heel graag maak ik kans op zo’n mooie set. Ik heb ook reeds gereageerd via Instagram.

  Omdat ik non hodgkin kanker opeen zoveel mogelijk natuurlijke wijze in remissie heb kunnen brengen, is ook natuurlijke huidverzorging voor mij een heel belangrijke pijler.

  Zo min mogelijk chemie op mijn huid en daarmee in mijn lichaam.Daar sluit Muze Skincare perfect op aan.

  Dit zou wel eens mijn nieuwe muze kunnen worden!:)🥰🍀🙏🏼

 • Avatar van Claudia
  Reply Claudia 24 januari 2023 at 21:48

  Prachtige producten en ik hou van de mooie rustige huisstijl die ze voor het design ervan hebben gekozen. Vaak heb je merken die haast schreeuwen om aandacht vanaf een schap, terwijl je ook merken hebt die weten wat ze in huis hebben en die niet zo schreeuwen omdat ze weten dat ze goed zijn. Dit lijkt me hier ook zeker het geval. Al helemaal na het lezen van je artikel erover. Ben al een poos zoekende naar DE lijn voor mijn gevoelige huid en dit zou het zomaar eens kunnen zijn!

 • Avatar van Jet
  Reply Jet 24 januari 2023 at 21:45

  Mijn goede voornemen voor 2023 was meer tijd aan mijn uiterlijk besteden. Dit pakket zou daar goed bij aansluiten. Ik heb afgelopen weekend mijn knie gebroken en heb 8 weken verplicht rust dus ik heb nu alle tijd om mezelf nieuwe routines aan te leren. Enne, het is ook nog eens mooi om naar te kijken.

 • Avatar van Jacqueline van de Manakker
  Reply Jacqueline van de Manakker 24 januari 2023 at 21:38

  Je heb me heel nieuwsgierig gemaakt naar deze producten. Ik heb een heel gevoelige droge huid en ben heel benieuwd of dit heel lang werkt

 • Avatar van Meike
  Reply Meike 24 januari 2023 at 21:36

  Vegan en een mooie review, ik doe graag mee , ook op instagram.

 • Avatar van Varenka Willemse
  Reply Varenka Willemse 24 januari 2023 at 21:15

  Alleen al vanwege de onwijs mooie verpakking en tot je fantasie sprekende naam zou ik dit pakket heel graag willen winnen. Maar ben ook echt ontiegelijk benieuwd naar deze 3 toppers.
  Ik heb overigens inderdaad wel een gevoelige huid. M’n winter huidje is net wat lastiger dan wanneer de verwarming niet draait en het buiten wat aangenamer is.

 • Avatar van Dorine
  Reply Dorine 24 januari 2023 at 20:58

  Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt naar deze producten!!
  En als ik naar de ingrediënten kijk, dan word ik daar erg enthousiast van, moet ik zeggen !!

 • Avatar van Nicole Antonissen
  Reply Nicole Antonissen 24 januari 2023 at 20:43

  Ik zou graag wat uitproberen voor mijn vochtarme huid en pigmentvlekken

 • Avatar van Marian zw
  Reply Marian zw 24 januari 2023 at 20:39

  Drie producten die ik altijd erg prettig vind, een serum oogcreme en nachtcreme. Van dit merk heb ik ze nog nooit geprobeerd, wie weet ben ik nu de gelukige! Mooie verpakking in ieder gevl, straks zonder rommel

 • Avatar van Debbie
  Reply Debbie 24 januari 2023 at 20:37

  Gave winactie ik doe graag mee! ik wordt binnenkort voor het eerst mama op mn 38e (na jaren proberen) wat een wonder is en daardoor ook meer met mijn milieu voetafdruk bezig voor onze kleine man…daarnaast zou het fijn zijn mijn huid na de bevalling mogen te verwennen.. Duimen maar

 • Avatar van Sandy
  Reply Sandy 24 januari 2023 at 20:33

  Ik ben al een tijd op zoek naar een goede lijn skincare dus heel benieuwd hier naar. Ik heb een gevoelige huid

 • Avatar van Michelle Klompe Markus
  Reply Michelle Klompe Markus 24 januari 2023 at 20:30

  Wat een mooie winactie, ik heb zelf een beetje gevoelige huid maar ik kan dit echt goed gebruiken. Ben ik jonge moeder💪❤️

 • Avatar van Jacqueline.gernand@gmail.com
  Reply Jacqueline.gernand@gmail.com 24 januari 2023 at 20:29

  Lijkt me heerlijk om mezelf wat meer momentjes van selfcare te geven! Hard nodig aan toe, en druk aan de slag met mezelf een lekkere glow zou helpen het zelfvertrouwen terug te winnen.

 • Avatar van Mels
  Reply Mels 24 januari 2023 at 20:27

  Klinkt Heerlijk, ik Ken dit Merk niet maar ben Zeer Benieuwd!

 • Avatar van Goele H
  Reply Goele H 24 januari 2023 at 20:24

  Nu ik wat ouder word probeer ik mijn gevoelige huid toch wat beter te behandelen en verzorgen. Dit pakket zou me daar zeker bij helpen. Erg benieuwd naar deze producten!

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 24 januari 2023 at 20:22

  Ben erg benieuwd naar de producten, zou ze graag uit willen proberen op mijn huid, Groetjes Anneliese

 • Avatar van Carla
  Reply Carla 24 januari 2023 at 20:19

  Super benieuwd naar dit mooie merk! De uitstraling van de producten is ook nog eens prachtig, hoeven niet weggestopt te worden in een kastje. Ik waag graag een kansje 🍀

 • Avatar van Diana van Os
  Reply Diana van Os 24 januari 2023 at 20:16

  Wauw wat een super winactie, ik maak heel graag kans. Ik ben heel erg nieuwsgierig geworden naar deze producten omdat ik 43 ben en de tekenen van ouder worden begint te zien .

 • Avatar van Josee Maes
  Reply Josee Maes 24 januari 2023 at 20:08

  Op zoek naar een nieuwe creme voor mijn droge 60+ huid.
  Al veel geprobeerd misschien is deze creme een openbaring en weldaad voor mijn zeer gevoelige huid.
  Zou heel fijn zijn.🤗

 • Avatar van Danielle
  Reply Danielle 24 januari 2023 at 20:06

  Ik ben heel benieuwd geworden, en loot graag mee! ( Mijn huid is wel wat gevoelig )

 • Avatar van Nuray
  Reply Nuray 24 januari 2023 at 20:02

  Wat een prachtige producten en zonder siliconen, daar ben ik allergisch voor. Verder kan ik wel wat anti aging gebruiken

 • Avatar van elisabeth maria martina
  Reply elisabeth maria martina 24 januari 2023 at 19:52

  ik ga hier graag mee aan de slag als ik de gelukkige winnaar zijn mag

 • Avatar van Lisa
  Reply Lisa 24 januari 2023 at 19:40

  Wauw wat zien de producten er mooi uit! (Alleen al mooi voor op mijn nieuwe kaptafeltje 😬) maar alle gekheid op een stokje.
  De producten klinken super goed en ben heel benieuwd hierna. Zou ik super fijn vinden om uit te mogen proberen (ben ook een echte skincare junkie ☺️ en altijd geïnteresseerd in mooie producten)
  Hele mooie toevoeging aan mijn andere huidverzorging. Klinkt heel goed allemaal 👌🏼

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.