Lifestyle

Webshop tip | Toffkado

19 januari 2023

Toffkado webwinkel webshop tip Toff kado cadeau
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, waardoor je soms specifieke pareltjes over het hoofd kan zien. Ik deel deze niet-te-missen leuke shoppingadresjes dan ook heel graag met je. Zoals Toffkado, waar je terecht kan voor alles dat te maken heeft met het inpakken van cadeautjes, leuke stationery en meer. In dit artikel lees je alles over deze toffe webshop!

‘Lees ook: Webshop tip | BALOO by Druiventuintje.’

Toffkado webwinkel webshop tip Toff kado cadeau

Toffkado

Toffkado is het beste te omschrijven als een online cadeauwinkel waar je terecht kan voor alles dat te maken heeft met het inpakken van cadeautjes. Denk aan inpakpapier/cadeaupapier, vloeipapier, cadeauzakjes, lint en stickers, maar natuurlijk ook dat leuke kaartje voor erbij om je persoonlijke wens op te schrijven. Daarnaast bevat het assortiment nog veel meer moois als blijmakers voor een ander (van een cadeautje voor een juf of meester tot een kleinigheidje voor een lieve vriendin) én zitten er een aantal heel erg leuke stationery-items in de collectie zoals notitieblokjes, planners en kalenders.

Toffkado is drie jaar geleden opgericht door Melissa (32) en wordt vanuit huis gerund, naast haar baan als marketeer. Ze wilde altijd al graag iets voor zichzelf beginnen en hoefde eigenlijk niet lang na te denken over haar onderneming. Cadeautjes tip top inpakken voor familie en vriendinnen vond ze zó leuk dat ze bedacht hier vast niet de enige in te zijn, dus ging ze op zoek naar de leukste leveranciers voor het verzamelen van uniek inpakpapier en alles wat je maar kan bedenken om cadeautjes tot echte blijmakers te kunnen maken.

Van Insta-shop tot volwaardige webwinkel met een uitgebreid assortiment en zelfs een aantal eigen merk-producten. Haar wens is om haar eigen label nog verder uit te breiden, maar vooral de go-to shop te worden voor iedereen die van cadeautjes inpakken houdt en daar echt een feestje van wil maken.

–> Klik hier voor de website van Toffkado om het volledige assortiment te bekijken.

Toffkado webwinkel webshop tip Toff kado cadeau

Ik liet van de week op Instagram Stories de unboxing zien van mijn bestelling en kreeg hier heel erg veel enthousiaste reacties op. En dat snap ik wel! (Je ziet de items hier ook op de foto’s in dit artikel.) Melissa pakt iedere bestelling met volle aandacht en liefde in als een cadeautje op zichzelf en de producten zelf zijn ook prachtig van kleur, print en kwaliteit. En hoe tof is het tegoedbonnen-boek?! Deze is er in een variant voor vrienden & familie, eentje voor vriendinnen en eentje voor kids. Ik koos voor deze laatste en ga hiermee bijvoorbeeld binnenkort onze oudste dochter verrassen met een bon voor een mama-dochter-dagje/nachtje weg :)

Met de verjaardagen van Shae en Cate volgende week ga ik hier in ieder geval een aantal prachtige cadeautjes mee maken. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Melissa
    Reply Melissa 19 januari 2023 at 11:26

    Zo leuk geschreven, bedankt Desirée 💜

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.