Fashion

Webshop tip | ARKET en H&M bij Afound

13 februari 2023

Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group
Er zijn heel erg veel webwinkels te vinden, waardoor je soms specifieke pareltjes over het hoofd kan zien. Ik deel deze niet-te-missen leuke shoppingadresjes dan ook heel graag met je. Zoals Afound, waar je voor het hele gezin én je interieur heerlijk met korting kan shoppen bij grote merken als & Other Stories, ARKET, H&M en COS. In dit artikel lees je alles over deze webshop!

‘Lees ook: Modetrend 2023 | Lingerie als fashion (+ stylingtips).’

Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group

Inhoudsopgave

Over Afound

Mocht de naam Afound je (nog) niet zoveel zeggen.. Het is onderdeel van de H&M Group en kan je zien als een soort marktplaats met “de laagste prijzen voor de favorieten van nu én juweeltjes van vorig seizoen”. Je kan hier dus voor zowel dames, heren als kinderen én voor je interieur & beautyproducten shoppen met tot wel 70% korting op onder andere de volgende merken:

– H&M
– H&M Home
– & Other Stories
– ARKET
– Monki
– Weekday
– COS
– UGG
– VEJA.

–> Extra tip: als je je aanmeldt voor de nieuwsbrief krijg je 20% extra korting op H&M.

Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group

H&M

H&M is voor mij toch wel één van de winkels waar ik regelmatig kom als het om kleding voor de meiden en mijzelf gaat. Ik probeer dan wel echt op de materialen en afwerking van de items te letten en haal er zo regelmatig items uit waar we lang plezier van hebben. Natuurlijk staat dit merk vooral bekend om de trendgevoelige kleuren, modellen en printjes maar ze hebben er ook mooie basics en je kan er ook goed slagen voor workwear. En eerlijk is eerlijk: met de snelheid waarmee de kinderen uit de kleding groeien is het toch ook wel heel erg fijn om voor hun garderobe geen fortuin kwijt te zijn én het daarna nog door te kunnen geven aan anderen voor een tweede ronde.

Ook leuk: je kan via Afound maar zo die populaire musthaves uit een vorig seizoen die steeds uitverkocht waren alsnog op de kop weten te tikken :)

Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group Afound webwinkel ervaring tip webshop H&M Group

ARKET

Zoals je misschien wel weet ben ik een enorme sucker voor mooie tijdloze basics van een goede kwaliteit zodat je er jarenlang plezier van kan hebben. En dan het liefst ook duurzaam, in een net even anders-dan-standaard snit, minimalistisch en met een opvallend detail hier en daar. Hou je ook van deze stijl dan zit je met ARKET helemaal goed voor die Scandinavische touch voor zowel kleding, accessoires als mooie spullen voor in huis.

ARKET heeft in Nederland fysieke winkels in Amsterdam en Den Haag.

Beide bovenstaande merken zijn trouwens ook echt aanraders om naar te kijken als je bezig bent met het organizen van je kledingkast en wil toewerken naar een duurzamere capsule wardrobe. Door de simplistische, tijdloze en klassieke stijl gecombineerd met de mooie kwaliteit zijn veel items namelijk enorm goed met elkaar te combineren. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

*

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Willemse
  Reply Willemse 13 februari 2023 at 14:08

  Super leuke webshop.
  Als ik echt iets nodig heb kijk ik vaak op Afound en Otrium.
  Niet het nieuwste van het nieuwste, maar zijn zoveel echt goede basic’s dat dit niet uitmaakt.
  Ook ideaal voor beddengoed ect.

  • Avatar van Desirée
   Reply Desirée 13 februari 2023 at 14:10

   Wat leuk om te horen dat je deze webshop al kent en er regelmatig snuffelt :) Love a good deal en inderdaad, mooie basics gaan never out of style :)

Antwoorden

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.