Beauty

Mijn top 5 | Beauty favorieten (januari 2023)

1 februari 2023

beauty favorieten januari 2023 editor picks
Het is alweer een tijdje geleden dat ik mijn favorieten op beautygebied met je deelde, maar ik krijg regelmatig de vraag of ik dat vaker zou willen doen. Ofcourse! Er zijn enorm veel beautyproducten op de markt en zo heb je in ieder geval een paar échte tips en aanraders om eens naar uit te kijken. In deze top 5 zie je producten van QMS, Muze, Etude, bareMinerals en Marc Jacobs!

‘Lees ook: How to | Tips tegen wallen en donkere kringen onder de ogen.’

beauty favorieten januari 2023 editor picks

QMS Skin Perfecting Exfoliant

Zoals je weet ben ik een behoorlijke voorstander van het regelmatig gebruiken van een exfoliant/peeling en ik vind het een onmisbaar product in een skincare routine. Deze nieuwe Skin Perfecting Exfoliant (€68,00/30g) van QMS Medicosmetics is een exfoliant op basis van enzymen en papaja-extract en is zelfs mild genoeg voor de (zeer) gevoelige huid. Je mengt het poeder met een klein beetje water tot een papje, brengt dit aan op een schone huid, masseert dit een minuutje in en spoelt het daarna af. Ik heb hem hier onder de douche staan en ook Paul gebruikt hem graag. De voordelen:

– Zorgt voor een diep gereinigde huid
– ondersteunt de huidvernieuwing
– verwijdert dode huidcellen
– beschermt tegen vochtverlies
– verfijnt de poriën
– zorgt dat werkstoffen uit overige skincare beter wordt opgenomen.

beauty favorieten januari 2023 editor picks

Muze VitC Guru

Eind vorig jaar werd er een nieuw Nederlands anti-age huidverzorgingsmerk gelanceerd: Muze skincare. Niet alleen een plaatje om te zien en erg mooie formules met hoge percentages écht werkzame stoffen, maar ook nog eens clean & vegan. Ik heb al meer over dit merk gedeeld in een interview met de oprichters van Muze én schreef een uitgebreid artikel met een Muze skincare review en het is dan ook vast geen verrassing dat ik het merk voorbij laat komen in dit favorietenlijstje.

Vooral de VitC Guru (€42,00/30ml) van Muze vind ik een geweldig fijn product en ik zou het niet meer willen missen in mijn ochtendroutine. Mijn drogere huidje vind deze lichte olie heerlijk, gaat er van stralen en oogt er mooi ‘fris’ door, het werkt goed met mijn overige skincare routine én het hoge percentage vitamine C geeft mijn huid een boost, pakt pigmentvlekjes aan en versterkt ook nog eens de werking van de SPF die ik erna aanbreng. Love it!

beauty favorieten januari 2023 editor picks

Etude Double Lasting foundation

Deze Etude Double Lasting foundation (€14,25/30ml) zag ik regelmatig voorbij komen op social media en het blijkt een perfecte dupe te zijn van de bekende Estée Lauder Double Wear foundation, maar dan met een minder matte en dus een mooie subtiel glowy finish. Zeker over een goed gehydrateerde huid geeft deze foundation een prachtig poseleinen-huidje-effect met een behoorlijke dekking en goede longlasting kwaliteiten. Oprecht één van de betere foundations die ik door de jaren heen uit heb geprobeerd (en dat zijn er echt heel erg veel, al is het maar voor de Foundation Friday rubriek :) Ik schreef er vorige week een uitgebreide Etude Double Lasting foundation review over, inclusief voor- en nafoto’s voor als je er alle ins & outs over wil weten.

beauty favorieten januari 2023 editor picks

bareMinerals Original foundation

Yes, natuurlijk kan je deze minerale foundation als op zichzelf staand product gebruiken voor een mooie medium dekking en het is een poederfoundation die zelfs voor een droge huid geschikt is, maar ik kwam er gaandeweg achter dat deze bareMinerals Original foundation (€34,50/8g) echt een prachtige finishing powder maakt voor óver menig vloeibare foundation heen. Een licht laagje bufft de foundation zodat deze mooi versmelt met de huid, geeft nét een klein beetje extra dekking, maakt het resultaat longlasting en geeft een prachtige glow. Echt een aanrader om eens uit te proberen wanneer je een drogere huid hebt. Ook fijn: met een potje doe je enorm lang. Ik kocht deze met LE goudkleurige dop in augustus 2020 (zie deze review) en heb hem nu pas van de week opgemaakt. Whoa!

beauty favorieten januari 2023 editor picks

Marc Jacobs Perfect

Als laatste hoefde ik niet lang na te denken over het vijfde product voor dit favorietenlijstje; namelijk de nieuwste Marc Jacobs Perfect eau de toilette (vanaf €98,00/50ml). Het is een frisse, niet te zware en toch volwassen geur met een verrassend subtiel kruidig randje. In mijn Marc Jacobs Perfect review kan je alle geurnoten en de geurbeleving terugvinden, maar ik vind het vooral heel erg fijn dat het voor een frissere geur eens niét een citrusgeur is aangezien ik daar persoonlijk geen fan van ben. Sinds ik hem binnen heb draag ik hem heel regelmatig en ik heb er al meerdere keren een complimentje over gehad :)

–> Wat is op dit moment een favoriet beautyproduct van jou? Leuk om tips uit te wisselen!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Ingrid
    Reply Ingrid 16 februari 2023 at 14:54

    Prachtige producten. Onlangs heb ik mijn opleiding tot coach afgerond. En ik heb mijzelf beloond met een Marc Jacobs Perfect! Dat is nu ook zeker 1 van mijn favorieten!

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.