Beauty

Mijn top 5 | Lipsticks & glosses

16 februari 2023

favoriete lipstick lipgloss
Ik ga eigenlijk nooit de deur uit zonder een lipproduct aan te hebben gebracht, of het nu een lippenbalsem, lipgloss of lipstick is. Het geeft gewoon nét even een frisse touch aan je look en een extra laagje verzorging voor je lippen. Inmiddels heb ik een heel duidelijk rijtje favorieten als het op lipsticks en glosses aankomt en ik laat mijn top 5 in dit artikel graag aan je zien. Wellicht haal je er nog mooie tips uit als je eenzelfde huidtint hebt en op zoek bent naar nude en rozige kleurtjes.

‘Lees ook: Getest! | De beste lippenbalsems op een rij.’

favoriete lipstick lipglossfavoriete lipstick lipgloss

Mijn favoriete lipsticks & glosses van dit moment

HudaBeauty Silk Balm

Jep, dit lipproduct kwam ook al voorbij in de lippenbalsemtest en is echt mijn nummer één go to lipproduct. Dit is inmiddels mijn derde (of vierde?) van deze en gaat ook alweer halverwege, dus ik hou de aanbiedingen op dit merk bij ICI Paris in de gaten.. Dit lipproduct is een lipgloss en lipbalsem in één. Lekker glossy zonder plakkerig te zijn, voelt aan als een balsem en laat mijn lippen er net iets voller van uit zien. De kleur Blush is transparant en iets nude-roze en zal eigenlijk bij iedere huidtint goed staan.

–> HudaBeauty is in Nederland via ICI Paris XL te koop. Deze Silk Balm Blush kost €22,00/3ml.

favoriete lipstick lipgloss

CATRICE Shine Bomb lipstick

Deze lipstick kwam al even voorbij in een artikel uit augustus vorig jaar over een nieuwe CATRICE collectie update vorig jaar en blijf ik er regelmatig bij pakken. Hij glijdt heel soepel over de lippen, hyaluronzuur hydrateert de lippen tijdens het dragen, de finish is niet te glanzend en de kleur blijft mooi zitten. Je ziet hier de kleur 040 Secret Crush die het beste te omschrijven is als een oudroze tint met een koele ondertoon.

–> CATRICE is onder andere bij Kruidvat te koop. De Shine Bomb lipstick kost €4,99/3,5g.

favoriete lipstick lipgloss

CTZN Cosmetics Nudiversal Lip Duo

Het merk CTZN Cosmetics staat vooral bekend om hun missie dat ze voor iedere huidtint een passende nude lipstick in het assortiment hebben. En dat kan met een behoorlijk lichte huid met een neutraal tot koele ondertoon nog best lastig zijn. Maar de kleur D.C. komt behoorlijk goed in de buurt, vooral de gloss-kant die ik op deze foto draag. De kleur heeft een nude tot iets paarsig tintje en glanst mooi, wederom zonder te erg te plakken en laat de lippen mooi vol en glad ogen.

–> CTZN Cosmetics is onder andere via Cosmania te koop. Deze Lip Duo kost €25,00/3,5g+5ml.

favoriete lipstick lipgloss

Gucci Sheer Lip Color

Wat een beauty! Deze huls met lieflijke bloemetjes staat altijd in het zicht te pronken op mijn bureau :) Ik kocht hem een beetje op de gok, nadat ik de kleur had onthouden uit een Instagram reel van een Amerikaanse influencer. Ik was bang dat de kleur 410 No More Orchids wellicht iets te ‘oranje’ zou zijn, maar ik vind hem echt mooi koraalroze. Heel fris en perfect voor de lente en zomer! De lipstick voelt heel licht op de lippen, blijft lang zitten en de toegevoegde oliën verzorgen de lippen tijdens het dragen.

–> Gucci Beauty is in Nederland via de Bijenkorf te koop. De Sheer Lip Color kost €42,40/3,5g.

favoriete lipstick lipgloss

Chanel Rouge Allure

Als je het over een heerlijk vrolijk en fris kleurtje hebt, dan komt deze Chanel Rouge Allure, Le Rouge Intense/Luminous Intense Lip Colour in de kleur 91 Séduisante toch wel héél erg dicht in de buurt! Het is een girly frisroze kleur met koele ondertoon in een formule die langhoudend en goed dekkend is en een satijnen finish heeft. En natuurlijk is de prachtige huls ook heel chique om uit de tas te halen als je bij moet werken :)

–> Chanel is onder andere via Douglas verkrijgbaar. De Rouge Allure lipstick kost €42,00/3,5g.

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Reacties op dit artikel

  • Avatar van Gea Scholtens - van der Werf
    Reply Gea Scholtens - van der Werf 23 februari 2023 at 15:15

    Wat een prachtige kleuren heb je er tussen zitten.
    Ik gebruik de laatste tijd vooral eentje van Catrice.
    Liefs Gea. http://www.glamview.nl

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 27 februari 2023 at 09:12

      Catrice heeft echt fijne producten ertussen he? :)

  • Avatar van Zijtikt.nl
    Reply Zijtikt.nl 16 februari 2023 at 16:44

    Oehhh, die van Chanel ligt inmiddels in mijn winkelmandje haha. I like! Denk je dat ie mij ook zo mooi staat? De Shine Bombs zijn hier ook favoriet!

    • Avatar van Desirée
      Reply Desirée 16 februari 2023 at 17:23

      Goede aanschaf! Hij is zo lekker fris, zal jou ook mooi staan :)

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.