Mama & Kind Media

Kids talk | One2track Connect NEO (GPS horloge review)

28 februari 2023

One2track Connect NEO review, ervaring GPS horloge voor kind
Het zonnetje laat zich weer regelmatig zien en dat betekent dat het buitenspeelseizoen weer gestart is. Ik vind het heerlijk om de meiden buiten te zien spelen; lekker steppen, fietsen, met de hoepel en ballen aan de gang, vriendinnetjes in de buurt optrommelen om het samen gezellig te maken.. Met één maar: de oudste gaat er ook graag alleen op uit en deze moeder vindt dat toch best lastig om los te laten. Maar daar kwam het nieuwe One2track Connect NEO GPS horloge de hoek om kijken. In dit artikel vertel ik je alles over dit GPS horloge voor kinderen en waarom ik er zo’n fan van ben!

‘Lees ook: Kindertablet Kurio Tab XL 2 review.’

One2track Connect NEO review, ervaring GPS horloge voor kind

One2track Connect NEO review

Specificaties

De One2track Connect NEO is het nieuwste GPS horloge van One2track en heeft de volgende specificaties:

– het horloge is qua maat geschikt voor kinderen vanaf ongeveer 8 jaar
– je kan ermee bellen, tekstberichtjes sturen (chatfunctie), videobellen en GPS tracken
– de dekking is in heel Europa
– het horloge is in te stellen in Nederlands, Duits of Engels
– je kind kan de weersverwachting zien (koppeling met Buienradar)
– je kind kan foto’s maken met het horloge en zo leuke momentjes delen (fotosnap)
– er zijn verschillende (school) stiltetijden in te stellen
– je kan tot 10 telefoonnummers en 10 videocontacten instellen
– de accu gaat gemiddeld drie tot vier dagen mee
– het horloge heeft een ingebouwde stappenteller, stopwatch en rekenmachine
– je kan een ‘veilige zone’ instellen in je buurt, komt je kind daarbuiten dan krijg je hier een melding van
– mocht het horloge kwijtraken tijdens het spelen, dan kan je deze terugvinden met de ‘zoek horloge functie’
– dit model is bestand tegen water zoals bij aanraking met natte handen, bij handen wassen en buiten spelen met regen (IP67)
– het horloge wordt geleverd inclusief USB oplaadkabel met adapter en een prepaid simkaart waardoor je alles compleet hebt om er direct mee aan de slag te gaan.

Prijs en verkrijgbaarheid

De One2track Connect NEO is verkrijgbaar voor €109,95 in 3 kleuren (zwart, zwart-grijs en zwart-zilver). In dit artikel zie je het compleet zwarte model. Tipje! Ik zag dat er een mooie kortingscode loopt voor €10% extra kassakorting met de code VOORJAAR10. Deze code is geldig tot en met 5 maart 2023.

One2track Connect NEO review, ervaring GPS horloge voor kind One2track Connect NEO review, ervaring GPS horloge voor kind

Onze ervaring/review

Eerlijk is eerlijk: ik vond een GPS-tracker of een GPS horloge kind altijd nogal wat ver gaan en geloof er heel erg in dat een kind ook vooral zelf de wereld mag ontdekken en dat loslaten een onderdeel is van de opvoeding. Maar, ik vind het toch een hele stap om mijn dochter van net 9 jaar de wijde wereld in te sturen en ik merk dat ze dat zelf ook wel spannend vindt. Wij vinden haar nog wel te jong voor een eigen smartphone en daarom is dit horloge een perfecte tussenstap en een fijn hulpmiddel.

Met de Connect NEO heeft Shae voor zichzelf de tijd bij handen zodat ze weet hoe laat het is en wanneer ze naar huis moet komen, maar we hebben ook gelijk een manier om contact te hebben met elkaar. Zo belt ze even kort als de buitenspeelplannen veranderen, om te vragen of ze iets later thuis mag komen of ook mee mag naar een ander vriendinnetje als ze met een clubje samen zijn. Ook videobelt ze wel eens om te laten zien wat ze voor leuks aan het doen is met vriendinnetjes. Heel gezellig :)

Maar ze kan straks bijvoorbeeld – wanneer ze zelfstandig naar school gaat – laten weten of ze uit school met iemand mee gaat spelen als kort schakelmomentje samen en het is ook erg fijn en handig met dagjes weg en op vakantie.

Als ik een rijtje voordelen op moet noemen dan kom ik een heel eind:

– onze dochter Shae vind het horloge heel erg stoer, lekker dragen en kon er in no time mee uit de voeten (fijn dat alles in Nederlands te lezen is en het touchscreen goed werkt)
– het klokje is niet te groot, zit tijdens het spelen niet in de weg en voelt stevig en mooi afgewerkt aan
– ze kan het horloge niet zelf uitzetten, dit kan enkel door ons als ouders in de app
– je kan als beide ouders de app installeren op één horloge zodat je beide controle kan hebben, maar ook beide berichtjes kan sturen, kan bellen etc.
– de GPS + AGPS positiebepaling werkt echt behoorlijk nauwkeurig. Waar ik van vriendinnen wel eens hoor dat het bellen met het GPShorloge van hun kind prima gaat maar dat hun kind volgens de GPS zo midden op de snelweg zou kunnen staan, geeft deze tot vaak het huisnummer exact aan waar ze is
– mocht je twijfelen, dan kan je terugkijken waar je kind allemaal geweest is
– de app werkt heel erg overzichtelijk en alles instellen was zo gedaan
– ergens was ik bang dat het nog wel in de kosten zou lopen, maar er zitten echt amper kosten aan verbonden als het om belkosten en dataverbruik gaat
– het bellen gaat soepel en je kan elkaar goed en helder verstaan en ook het videobellen is voor zowel beller als ontvanger heel duidelijk qua beeld en geluid
– doordat je als ouder de app instelt heb je dus volledige controle over wie je kind kan bellen of videobellen, je kind kan dus géén andere nummers bellen/contacten dan wie je als ouders zelf hebt ingesteld in de app. Andersom kan een vreemde ook niet naar het 06-nummer van het horloge bellen, dit is beveiligd door het GSM netwerk (powered by KPN) van One2track zelf.

One2track Connect NEO review, ervaring GPS horloge voor kind

Winactie (= gesloten!)

In samenwerking met One2track mag ik eenzelfde Connect NEO GPS horloge t.w.v. €109,95 weggeven!

Meedoen met deze winactie is eenvoudig:
1. Laat een reactie met korte motivatie achter onder dit artikel en laat ook zeker weten welke kleur je voorkeur heeft
2. Extra winkans: volg zowel @one2track en mij, @CurvaciousNL, op Instagram, like het bijbehorende berichtje en laat ook hier een reactie onder achter.

Good luck!

Liefs,
Desirée

* / Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf. Meedoen met deze winactie kan tot en met zondag 5 maart 2023, 23.59 uur. De winnaar krijgt na afloop persoonlijk bericht.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van Wilma Wentink
  Reply Wilma Wentink 6 maart 2023 at 05:37

  Ik zou dit heel graag willen overwegen voor mijn 10 jarige dochter, ik weet wel, ze moeten zelf ontdekken maar toch, dit geeft toch wel wat gemoedsrust

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 5 maart 2023 at 20:34

  Oeps, vergeten: de zwarte!

 • Avatar van Koby Bot
  Reply Koby Bot 5 maart 2023 at 15:22

  Mijn kleidochter is 8 en wij zitten ( met haar ouders) ook hierover te discussiëren en als ik het zo leest zijn er veel goed punten, zeker ook omdat ze het geweldig stoer zal vinden

 • Avatar van Yvonne
  Reply Yvonne 5 maart 2023 at 15:16

  Oh nee, o jee… dat loslaten in deze wereld vind ik toch stiekem een dingetje! Mijn dochter moet voordat ze naar een andere speeltuin gaat altijd eerst naar huis om te vertellen waar ze naartoe gaat… tja, niet altijd fijn, I know… Met dit handige horloge wordt dat een stuk makkelijker; voor zowel moeder als dochter 😊 De zwarte heeft mijn voorkeur! 🖤

 • Avatar van Paulien
  Reply Paulien 5 maart 2023 at 10:26

  Geweldige prijs voor mn zoontje als hij groter is😁 Kleur zwart graag

 • Avatar van Annemieke Bosdijk
  Reply Annemieke Bosdijk 4 maart 2023 at 22:46

  Mijn zoontje wil wel een mobieltje om door te geven waar hij is, maar vooral om spelletjes op te spelen. Maar daar is hij nog te jong voor. Dit horloge is wel heel stoer en ideaal als hij alleen naar school gaat of buiten wil spelen. De kleur maakt niet uit, zwart, grijs of wit.

 • Avatar van Marian B
  Reply Marian B 4 maart 2023 at 17:33

  Mijn oudste heeft inmiddels een telefoon. Mijn dochter wil heel graag ook wat meer vrijheid, maar ik vind het nog best spannend soms. Dit horloge is wel fijn voor mijn gemoedsrust, als ze op pad is met vriendinnen buiten, zeker nu het buitenspeel-weer eraan komt. Ik weet zeker dat ze het horloge met trots zal dragen. Ze begint ook het klokkijken te leren, dus dat is helemaal mooi.

 • Avatar van Peggy
  Reply Peggy 4 maart 2023 at 10:47

  Deze lijkt me zo ontzettend fijn voor mijn zoon (en mij). Hij gaat steeds vaker zonder mij op pad buiten de deur met zijn vriendjes. Zo kan ik hem toch nog een beetje in de gaten houden! Voorkeur voor zwart.

 • Avatar van Lotte
  Reply Lotte 4 maart 2023 at 06:13

  Dit one2track horloge zou voor ons dè stap naar eerste zelfstandigheid voor onze zoon kunnen zijn. Onze jongen met ass/adhd heeft steeds meer behoefte om alleen naar buiten te gaan en zijn grenzen te gaan verkennen. Loslaten vind ik bij hem echt wel heel erg moeilijk zonder enig toezicht… met dit handige horloge kan ik toch heel makkelijk de connectie en een oogje in het zeil houden! 🙈👀

 • Avatar van Jer
  Reply Jer 3 maart 2023 at 21:06

  Toffe actie! Ik ben van mening dat je een kind moet opvoeden, zodat hij of zij echt aangeeft waar diegene is én vraagt van te voren mocht hij van locatie wisselen. Een GPS horloge maakt je geen betere ouder, het blijft je hoofdverantwoordelijk om te weten waar je kind is 24/7. Niettemin, dit blijft een geweldig apparaat. Ik vind de meeste kindhorloges groot en log, dit ziet er vet uit.

 • Avatar van Berdy
  Reply Berdy 3 maart 2023 at 21:02

  Wat een top actie. Deze zouden we graag winnen voor onze zoon! Hij wil steeds vaker even met vriendje gaan spelen/ voetballen. Maar vind het ook stoer om zelfstandig naar huis te lopen. Wat niet altijd zonder slag en stoot gaat. Gewoon in een klein dorpje word je zelf achterna gezeten. Dit hem laatst overkomen. Met zo’n horloge is het dan wel een veilig gevoel dat hij de noodknop kan gebruiken!! Dus duimen voor veiligheid met de zwarte horloge!!

 • Avatar van Bianca
  Reply Bianca 3 maart 2023 at 14:46

  Onze dochter heeft een roze, deze zwarte grijze is perfect voor mijn zoontje

 • Avatar van Mirjam
  Reply Mirjam 3 maart 2023 at 14:07

  Wat een mooie prijs. Mijn dochter heeft er al eentje. Dus eentje voor mijn zoon zou geweldig zijn. Zo fijn om ze net wat verantwoorder te kunnen laten spelen. En dat ik gewoon een berichtje kan sturen als het tijd is om naar huis te komen ipv de hele wijk af te zoeken. 😅 De zwarte vind hij denk ik het mooist.

 • Avatar van Rory Miedema
  Reply Rory Miedema 3 maart 2023 at 13:50

  Voor mijn dochter! Top! Graag een zwarte!

 • Avatar van Lydia
  Reply Lydia 3 maart 2023 at 11:38

  deze zou zeer welkom zijn voor mijn kleinkind. Mocht ik winnen, graag een zwarte.

 • Avatar van Antonia van Eegelen
  Reply Antonia van Eegelen 3 maart 2023 at 11:35

  Ik doe mee voor mijn kleinkinderen als ze bij mij logeren en buiten willen spelen, dan weet ik toch een beetje waar ze zijn en dat stelt me dan gerust. ze moeten toch naar buiten kunnen

 • Avatar van Henk
  Reply Henk 3 maart 2023 at 09:45

  Dat zou een pracht zijn voor mijn altijd buitenzwervende zoon. dat scheelt weer grote zoekacties als hij weer eens verder weg gaat.

 • Avatar van Renilda
  Reply Renilda 3 maart 2023 at 05:36

  Ik waag mijn kans voor mijn kleinkind

 • Avatar van Iris
  Reply Iris 3 maart 2023 at 05:35

  Zou ik mijn zoontje heel gelukkig met kunnen maken. Voorkeur kleur zwart.

 • Avatar van Edwards
  Reply Edwards 2 maart 2023 at 21:10

  whoop whoop wat een geweldige actie ik doe heel erg graag mee. Kleur zwart graag voor onze zoontje van 8 jaar. idiaal als hij alleen naar buiten wilt een gsm vind ik hem nog te jong voor. een horloge is handig en niet kwijt te raken aan je pols. zeer welkom.

 • Avatar van Thomas Geurts
  Reply Thomas Geurts 2 maart 2023 at 20:56

  De zwarte voor mijn dochter van 7 zou geweldig zijn. Ze wil graag bij de school bij ons achter spelen, maar zo buiten het zicht vind ik toch nog erg eng!

 • Avatar van cor Boeren
  Reply cor Boeren 2 maart 2023 at 19:45

  Ik denk dat met de zwarte wel iemand kan blij maken.

 • Avatar van sanne
  Reply sanne 2 maart 2023 at 18:15

  mijn dochter zal erg blij zijn met de zwarte

 • Avatar van Gea
  Reply Gea 2 maart 2023 at 17:45

  Ideaal voor onze dochter als ze alleen buiten is. Ze is angstig en dit geeft haar een goed gevoel. We kunnen haar toch bereiken. Zwart heeft onze voorkeur.

 • Avatar van Carina Peters
  Reply Carina Peters 2 maart 2023 at 14:19

  Ik herken je gevoel van loslaten, je wilt ze beschermen, maar ze moeten ook zelf gaan ontdekken, grenzen bepalen. Mijn zoontje mag graag voetballen op het voetbalveld of een rondje fietsen door het dorp waar we wonen. Ik vind het fijn dat hij me kan bereiken mochten er problemen zijn, maar ook dat als hij zich vergist qua tijd dat ik hem kan bellen om te vragen of hij thuis komt.

 • Avatar van melissa
  Reply melissa 2 maart 2023 at 13:55

  Superhandig voor ons zoontje die soms in 7 sloten tegelijk lijkt te lopen. Voor mij voelt dat in elk geval veel zekerder en zo kan ik hem toch zijn vrijheid geven en gunnen! Hij zou voor zwart kiezen.

 • Avatar van Patricia Bouthisma
  Reply Patricia Bouthisma 2 maart 2023 at 12:03

  Ik maak graag kans op een zwarte voor onze zoon. Door zijn verst.beperking raakt hij vaak de weg kwijt en daardoor in paniek. Een telefoon meenemen is voor hem helaas geen optie. Met dit horloge krijgt hij meer vrijheid, zonder dat het kinderachtig lijkt , hij is wel al 16. (en krijgen wij meer gemoedsrust). Ik gun hem dit zo.

 • Avatar van Lutske
  Reply Lutske 2 maart 2023 at 06:39

  Dit zou geweldig zijn voor mijn dochter die binnenkort 9 wordt. Ook zij zal weer meer buiten spelen nu het mooie weer er aan komt. Tegelijkertijd is mijn dochter een kleine wervelwind, overal en nergens, en dus niet altijd op de afgesproken plek door al haar enthousiasme. Dit zou een uitkomst zijn! In het zwart past hij ook overal bij. Het zal ons als ouders ook meteen wat meer rust geven. Ze wil graag een mobiel, daar vind ik haar nog te jong voor. Toch wil je ook dat ze je kan bereiken als het nodig is. Dit lijkt me een mooi alternatief.

 • Avatar van Bets
  Reply Bets 1 maart 2023 at 23:35

  Wooh wat zou dit echt geweldig fijn zijn voor onze kleinzoon,die graag buiten is en de tijd dan gauw vergeet. Het geeft dan een super goed en veilig gevoel voor zijn ouders als zij hem zo altijd direct kunnen bereiken bij het buiten spelen en zo ook op weg naar school.en weer naar huis. In de kleur zwart zou hij hem maar wat graag willen dragen!!

 • Avatar van Nina Haven
  Reply Nina Haven 1 maart 2023 at 21:09

  Dit zou een heel fijn horloge zijn voor onze dochter Saar. Ideaal wanneer ze bijvoorbeeld na school met een vriendinnetje mee naar huis gaat (en haar moeder toch heel relaxed kan blijven…😉)

 • Avatar van Ditte
  Reply Ditte 1 maart 2023 at 19:21

  Heel erg tof! Ik doe mee voor mijn dochter, die wil heel graag een zwarte!

 • Avatar van Nelly
  Reply Nelly 1 maart 2023 at 18:18

  Ik ga voor de zwarte, geeft mij een fijn gevoel dat mijn kind toch te volgen is.

 • Avatar van Tiny Hurkens
  Reply Tiny Hurkens 1 maart 2023 at 14:35

  Ik zou heel gelukkig zijn als mijn kleindochter dit GPS horloge zou dragen ze zou dan rustig buiten mogen spelen

 • Avatar van Astrid Korte
  Reply Astrid Korte 1 maart 2023 at 14:22

  Ooh wat gaaf dat hier een winactie van is. We zijn net terug van een weekje skiën, waarbij onze oudste dochter van een vriendin een one2track horloge mocht lenen. Dit is ontzettend goed bevallen, onze dochter mocht alleen van de blauwe piste en kon op deze manier toch met ons in contact blijven. We wonen 2 km buiten het dorp, dus ook voor het naar sport of school fietsen, zou
  het super fijn zijn dat onze kids zo’n horloge bij zich kunnen dragen. We hebben vier kids in de leeftijd van 8 t/m 1 jaar, dus dit horloge in de kleur zwart-grijs, kan hier nog lange tijd van pas komen en gaat zeker intensief gebruikt worden. Wij gaan duimen 😍

 • Avatar van Marijke
  Reply Marijke 1 maart 2023 at 14:21

  Mooie actie! Zo kun je je kind veilig buiten laten spelen!

 • Avatar van Marjanne
  Reply Marjanne 1 maart 2023 at 12:42

  Zou ik prima kunnen gebruiken tijdens mijn wekelijks uurtje fitnesstraining en mijn fiets- en wandeltochten, moet namelijk mijn lichaam ivm MS heel goed in de gaten houden

 • Avatar van Astrid
  Reply Astrid 1 maart 2023 at 09:45

  Geweldige actie, echt iets voor mijn zoon Owen.
  Zou jij geweldig vinden!!!
  Liefst ern zwart horloge.

 • Avatar van Simone
  Reply Simone 1 maart 2023 at 09:40

  Dit zou perfect zijn voor onze zoon. Hij gaat graag met zijn vrienden op “avontuur” en soms is het een hele zoektocht naar welke speeltuin ze vertrokken zijn :) Ook is hij een kind dat het fijn vind om contact te houden. Dit zou hem de extra motivatie geven om wat meer uit zijn comfort zone te gaan. Ik denk dat hij de zwarte het mooist zou vinden!

 • Avatar van Renate
  Reply Renate 1 maart 2023 at 08:54

  Dit zou geweldig zijn voor mijn dochter en mij. Ze speelt elke dag buiten. Ik zou hierdoor vast en zeker rustiger thuis zitten door te weten waar ze is. Zwart is het makkelijkst maar kleur maakt niets uit.

 • Avatar van Petra
  Reply Petra 1 maart 2023 at 08:05

  Wij hebben deze ook sinds een paar dagen en zijn enorm tevreden.
  Omdat ons zoontje best ver moet naar een speeltuin een hele geruststelling, ook om hem weer op tijd thuis te krijgen.
  Dit gun ik mijn neefje ook, dus voor hem doe ik mee.

 • Avatar van Katrijn
  Reply Katrijn 1 maart 2023 at 07:56

  leuk ik wil graag winnen zwart zilver graag

 • Avatar van Renee
  Reply Renee 1 maart 2023 at 07:35

  Kleur zwart trouwens ❤️

 • Avatar van Renee van Oudshoorn
  Reply Renee van Oudshoorn 1 maart 2023 at 07:34

  Oh ik doe heel graag mee voor mijn topper Floris die na de vakantie graag alleen naar school wil fietsen( 20 min verderop). Doodeng vind ik het 🤪. Hij is pas 10. Zo’n horloge zou mijn gemoedsrust erg helpen en hij vindt het ook supergaaf. Liefs Renée

 • Avatar van Sandra
  Reply Sandra 1 maart 2023 at 05:27

  Voor een kind die altijd buiten wilt spelen is dit een geweldige uitvinding, dus hier meer dan welkom!

 • Avatar van Marieke
  Reply Marieke 28 februari 2023 at 23:04

  Heel graag de zwarte voor onze dochter van 6. Ze wil steeds vaker alleen ergens naar toe lopen of even in een speeltuintje gaan spelen. Dit durf ik ze nu nog niet echt alleen te laten doen. Wie weet is met dit GPS horloge de eerste stap gemaakt. Dan kan deze bezorgde moeder toch even checken waar ze is of even contact leggen. Voor een telefoon vind ik ze nog veel te jong. Dus dit gave GPS horloge zou ideaal zijn :)

 • Avatar van Anneliese de Waal
  Reply Anneliese de Waal 28 februari 2023 at 23:01

  Erg mooie actie, ik doe graag mee voor Sam voor de kleur zwart.

 • Avatar van Alena van Goethem
  Reply Alena van Goethem 28 februari 2023 at 22:54

  Toevoeging: graag de zwarte als wij de gelukkige mogen zijn!

 • Avatar van Kristiev
  Reply Kristiev 28 februari 2023 at 22:53

  Wat super leuk om je blog te lezen met de ervaringen! Fijn dat Shae het een stoer horloge vindt! Wij zitten er ook over na te denken om voor onze dochter aan te schaffen! Dan zou deze winactie helemaal fantastisch zijn zeker met de aankomende vakantie in het vooruitzicht! Ik doe dan ook graag mee!

 • Avatar van Alena van Goethem
  Reply Alena van Goethem 28 februari 2023 at 22:50

  Dit horloge zou mijn moederhart echt een gerust gevoel geven.. het horloge geeft zowel het kind als de ouder meer vertrouwen om de wereld zelfstandig te verkennen! Zo fijn !!

 • Avatar van Esther
  Reply Esther 28 februari 2023 at 22:05

  Oh daar ga ik mijn dochter dol gelukkig mee maken. Ze is al druk bezig met klok kijken en ze is stik jaloers op de Apple Watch van papa. Praten tegen je pols wil zij ook. En welke kleur maakt dan niet uit.

 • Avatar van Manon Jansen
  Reply Manon Jansen 28 februari 2023 at 21:45

  Ik zou heel graag een one2track horloge willen winnen voor mijn 7 jarige (bijna 8) dochter. Wij zijn pas verhuisd en ze wil graag buitenspelen met klasgenootjes. Ik vind dit zelf erg moeilijk omdat we de wijk nog niet zo goed kennen. Maar ik wil haar straks wel het vertrouwen gaan geven hierin. Hoe fijn zou het zijn dat ze lekker kan buiten spelen en mama niet met hartkloppingen op de bank zit😬 Heel graag de zwarte🍀

 • Avatar van Jacqueline van de Manakker
  Reply Jacqueline van de Manakker 28 februari 2023 at 21:43

  Dit is echt ideaal voor ons manneke, een telefoon hoeven we hem niet te geven, want die is hij binnnen de korste keren verloren en zo kunnen wij toch altijd contact hebben en weten we waar hij uithangt.

 • Avatar van Veldhuis
  Reply Veldhuis 28 februari 2023 at 20:07

  Wat tof. Onze oudste heeft een oudere one2track horloge, maar is er helaas op gevallen waardoor het glas en bandje kapot zijn gegaan. We gebruiken hem nog wel, maar hij kan hem meer aan en dat was zo fijn. Een nieuwe is zeker welkom en dan kan het kapotte horloge voor proef naar onze jongste zoon die nu ook vaker alleen buiten mag spelen. Altijd spannend 2 knullies alleen buiten.

 • Avatar van Desiree
  Reply Desiree 28 februari 2023 at 19:54

  Ah zou super leuk zijn voor onze dochter Loïs. Ze is 6 jaar en vindt het soms spannend om bij een vriendinnetje te spelen. Zo kan ze altijd contact met ons houden en is het fijn om een oogje in het zeil te houden

 • Avatar van Anneke Haas
  Reply Anneke Haas 28 februari 2023 at 19:50

  Ik vind mijn dochter van 9 ook nog te jong voor een gsm, maar tegelijkertijd wil ze ook alleen buiten zijn met vriendinnen. Ik vind dat loslaten heel lastig. Gek eigenlijk, want ik speelde vanaf mijn 4e alleen met vrienden in het bos 😱, maar ik moet er bij mijn dochter echt niet aan denken. Gewoon op straat zonder erbij te zijn vind ik al slikken.
  Als we mogen kiezen dan ga ik voor de zwart met zilveren kleur.

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 februari 2023 at 19:45

  Wat een top actie.
  Ik sla dit over en wens iedereen veel succes die mee zullen doen….

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.