Fashion

Fashion | Colourful Rebel opent pop-up store

28 maart 2023

colourful rebel pop-up store amsterdam
Het Amsterdamse label Colourful Rebel heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een rebranding en laat haar nieuwe DNA aan het publiek zien in een kleurrijke pop-up store. In dit artikel lees je meer over de Spring/Summer 2023-collectie én laat ik je mijn nieuwste aanwinst van dit merk zien in een kleur die deze zomer niet in je kledingkast mag ontbreken!

‘Lees ook: Fashion | Tips voor het vinden van de perfecte broek.’

colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam colourful rebel pop-up store amsterdam

Colourful Rebel pop-up store

Van 27 maart tot en met 9 april kan je aan de Gerard Doustraat 76 in Amsterdam terecht voor de Colourful Rebel pop-up store. Je kan hier de nieuwe Spring/Summer 2023-collectie voor zowel vrouwen als mannen bekijken en natuurlijk aanschaffen.

De nieuwste collectie kenmerkt zich vooral door de designs, printjes en rijke, diepe kleuren en een aantal oversized unisex items voor de ultieme laid back look, maar natuurlijk kunnen ook mooie en kwalitatieve basics niet ontbreken. De fotoshoot voor deze collectie vond plaats in Kaapstad, de favoriete stad van oprichters – en tweelingbroers – Frank en Bas van de Brug. Een locatie die heel erg goed aansluit bij het kleurrijke DNA van dit merk.

colourful rebel pop-up store amsterdam

Eén van de trendkleuren voor aankomende zomer is toch wel het felle, vrolijke en spicy Bright Orange dat misschien het beste te omschrijven is als paprikarood; net tussen oranje en rood in. Heerlijk fel en je kan er heel veel kanten mee op. Zo is deze kleur heel erg goed te combineren met andere kleurrijke items voor een kleurrijke color-blocking look, maar deze kleur doet het ook heel erg goed samen met lichte tot donkere denim en fris wit, om een item in deze kleur helemaal tot haar recht te laten komen.

Ik draag hier de ‘Lovers Embro Sweat’ in een zwaardere kwaliteit met zachte binnenkant, een verlaagde mouwlijn en een iets cropped model. Perfect voor de frissere lentedagen, maar ook een musthave voor de zomeravonden om zo tot laat in de avond buiten te kunnen genieten. Love it!

Liefs,
Desirée

Volg mij op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes, persoonlijke updates, behind the scenes en nog veel meer leuks ♥

Dit artikel bevat product(en) die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

Reacties op dit artikel

 • Avatar van chucky1012
  Reply chucky1012 28 maart 2023 at 11:25

  Prachtige fashion.
  Zo colorful.
  Helaas veel te ver weg voor mij.

  Xoxo

Laat je een reactie, mening of tip achter? :)

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.